nba 2003 - השירים

נאס

New member
nba 2003 - השירים

טוב אין לי תמשחק אני משחק אותו אצל חבר לפעמים (וקורע לו את הצורה..) ויש שם שירים ממש ממש יפים אבל אני לא זוכר תשמות של השירים למישהו יש את הרשימה????

Psycho MC

New member
לפני שעה ראיתי תכנית על זה...

ומראים שם מוזיקאים שעושים שירים בשביל משחקי ספורט וכאלה... אז ב-NBA Live 2003 כמה ראפרים, ביניהם סנופ דוג ובאסטה ריימס, עשו שירים במיוחד בשביל המשחק... אין לי מושג מה השם של השירים אגב...

BIGO-G

New member
אין לי את המחשב עדיין אבל

בדר"כ כתוב בקרדיטים באפשרויות בתפריט הראשי, ולרוב יש קרדיטים מוזקלים מיוחדים עם האומנים ושמות השירים שלהם.

Syndrome

New member
כמה שאני זוכר...

את שיר הנושא עשה Fabolous עם די.ג´יי קלו, יש שם קטע של סנופ דוג, קטע של Freeway & Memphis Bleek בהפקה גאונית של ג´סט בלייז שהשתמש רק בסאונדים מתוך המשחק בתור "תופים", ראפר (שנשמע לבן ומזכיר במשהו את סניקאז) בשם Hot Karl, אנג´י מרטינז בלהיט הקיץ "If I could go", ברנדי עם פאט ג´ו ברמיקס ל-"Full moon", עוד כמה שירי סאות´ מצחיקים ("Whatcha know bout them Lakers, boooy?\Whatcha know bout them Pacers Booy?
) ו... כאלה

mumtaz

New member
אני זוכר 3 מהם...

busta rhymes - make it clap no good - ballin boy fabolous - its in the game

micL

New member
שירים גדולים אפילו הורדתי אותם

snoop - get live busta rhimes and flipmode squad - here we go fabolous-its_in_the_game full Moon (Remix) - Brandy feat Fat Joe Angie Martinez feat. Sacario - If I Could Go Just Blaze feat. Freeway, Memphis Bleek - Let´s Go אלה השירים שאני זוכר חוץ ממה שאמרו

למעלה