NBA ליום שישי בלילה/בוקר יום שבת

STEVE NASH

New member
NBA ליום שישי בלילה/בוקר יום שבת

ערב קליל עם משחק פגז, שיהיה בESPN בו ההורנטס יארחו את הג'אז. שווה לראות.

משחקי ליל שישי - ההפתעות באות!

כן כן, תתפלאו, יהיו כמה הפתעות. סטטיסטית אי אפשר להמלט מהן רבע ראשון בטורונטו 10הפרש לאינדיאנה, קארים ראש עם 10 נק, דנליבי הבן עם 8 כריס בוש עם 7 ו-5 בדרך לעוד דאבל-דאבל גדול עדיין שלב בוסרי במשחק, אלא אם כן אינדי תברח ברבע המחליפים (לא נראה לי)

מחצית בטורונטו 61:54 לאורחים

הפער נשמר רוב הרבע השני עד לקראת הסוף טיגיי פורד עם 13 לטורונטו, קפונו מצמצם בשניית הסיום כריס בוש לא שיחק ברבע השני מנגד ראש עם 14, מרפי עם 13, דנליבי עם 12

OrEl74

Well-known member
מנהל
בוש כנראה נפצע

האיש שיחק ברבע הראשון ומאז לא ראה פרקט. 120:101 לאינדי, פחות מדקה לסוף.

טורונטו מובכת בביתה 122:111

מייק דנליבי עם 36 כולל שש שלשות, קארים ראש עם 23 ו 9 ריב, טרוי מרפי עם 18 עשו את עיקר הנזק, ושמרו על יתרונם לאורך כל המשחק. דיינר ריכז עם 10 ו 10 אסיסטים ורק איבוד בודד ברניאני עם 27 עוד ניסה להציל ברבע האחרון, פארקר עם 25 באחוזים מצוינים לא הושיע קלדרון עם 13 ו-11 אבל איפה ההגנה?

אני מקווה שזה לא מה שהמאמן שלהם

אמר להם בחדר ההלבשה במחצית או אחרי המשחק עם ברניאני, פארקר, קלדרון, מון, קפונו, פורד, זה צריך להספיק מול אינדיאנה שמשחקת עם הרכב שני. בבית?!?! זאת היתה צריכה להיות סיבה למשחק צמוד, לא להפסד טוב, אולי אני קצת קשוח עם מי שדופק אותי בניחוש

צודק -עכשיו שמתי לב שגם גרנגר ושון ויליאמס לא

שיחקו - מראה את התלות המוחלטת בבוש כנראה

OrEl74

Well-known member
מנהל
עושה רושם שזה הולך להיות משחק מהנה

זאת הפעם הראשונה העונה שאני רואה את שתי הקבוצות האלה משחקות וסוף סוף יש הזדמנות להתרשם מניו אורליס
מי מכין קפה? נראה לי שאסור להירדם במשחק הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טוב, אולי זה יהיה לילה קצר מהצפוי...

30:10 לניו אורלינס
פול כבר עם 9 נק' ו-7 אסיסטים...ויש עוד 2 דקות לסיום הרבע הראשון.

רבע מושלם 38:15

ריצת 23:0 גמרה כנראה את הסיפור אז כריס פול באמת טוב כמו שאומרים הא? כתוב היה שהוא עשוי להיות הראשון אי פעם עם ממוצעים 20-10-3 בנקודות אסיסטים וחטיפות

לא הראשון אי פעם

הם ציינו בקטן קטן למעלה שזה הראשון מאז 1973 או משהו כזה...קשה היה לכתוב הראשון מאז 1973?

אולי לא, רגע...

בדקתי ונראה שפול יכול להיות הראשון שיעשה את זה, לא עשו 20-10-3 בעבר. מוזר, אני כמעט בטוח שראיתי את זה...אולי זה היה נתון אחר...מצד שני השעה 4 בבוקר... עכשיו הם כתבו שההורנטס הכניסו 15 זריקות רצופות מהקו...מה צ'נדלר עושה? כמובן שמחטיא את הזריקה הבאה שלו...

נגמר ב23 ברציפות

רק בגלל שיוטה לקחו בקושי ריבאונד התקפה וסחטו עבירה. 33-11 ו1:11 לסיום הרבע, אני הולך לישון. שלשה! 36-11.

Itai7

New member
יוטה פשוט מחריבה את הפרקט

כל הקבוצה לא באה לשחק היום

OrEl74

Well-known member
מנהל
מטורף לגמרי

9 איבודים ליוטה ברבע הראשון שהופכות ל-17 נק' של ניו אורלינס כתוצאה מהתקפות מתפרצות. ניו אורלינס קולעים ברבע הזה 12 מ-19 כולל 10 קליעות שדה רצופות ו-10 מ-11 מקו. כריס פול עם 13 נק' 7 אס' ו-2 חטיפות אחרי רבע אחד, יש שחקנים בכירים שהיו מתים לסטטיסטיקה כזאת במשחק שלם.

למעלה