NBA - הכדורסל האמיתי

NBA - הכדורסל האמיתי

כי הקודם כבר לא קופץ. מערב: היום בלילה משחק מספר 5 בין דאלאס לפיניקס. דאלאס צריכה לשמור על הביתיות כדי לעלות. כך אני גם מאמין שיהיה. גו דאלאס! מזרח: דטרויט ניצחה היום בבית את מיאמי וצימקה ל-3:2. כמו שאמרתי דטרויט תעלה לדעתי. היא יכולה עדיין לנצח במיאמי ואז משחק 7 אצלה. יש מתח! יש כדורסל! אין מכבי! אין כץ בגמר (אולי).

bobas

New member
50% הצלחה..

הימרתי על דטריוט - דאלאס בגמר. גמר מיאמי - דאלאס. למי יש יתרון ביתיות?

דאלאס

מה שרענן כץ אמר פשוט מבחיל ומראה את הגישה המסריחה של מכבי:" אני מקווה מאוד שכל עם ישראל יחזיק לנו (למיאמי) אצבעות בגמר הפלייאוף כי 99 אחוז מהבעלות שם היא ישראלית".

Pure M

New member
אם הבעלות הישראלית שם כל כך חזקה,

שיסדרו לשם שחקן ישראלי, שיהיה עם מה להזדהות. מבחינתי כרגע מיאמי היא כמו כל קבוצת NBA אחרת.. אולי בסטטוס גרוע יותר כי הבעלות מכביסטית.

z dead

New member
אני נאחס..:(

אמרתי שפיניקס תעלה,והיא היתה בדרך לעלות עם 1:0 בחוץ ואז בל קורע את השריר ולא משחק ב2.5 משחקים ובמשחקים שכן שיחק דידה על רגל אחת,ושון מריון נפצע באותו הקרסול שנפגע בסדרה מול הקליפרס... פיניקס היתה עולה לולא הנאחס שלי...חבל. ואמרתי שמיאמי תעלה לצערי,אבל אז אמרתי שאם ראשיד יחזור מהפציעה בקרסול יכול להיות שיש סיכוי שמיאמי לא תעלה,כמובן שאפקט הנאחס שלי משפיע וראשיד נותן אחת הסדרות הגרועות שלו,אפילו ביחס לימים שלו בפורטלנד. הגמר היה צריך להיות דטרויט - פיניקס...רק פציעות מנעו את זה. הגמר הזה שהולך להיות יהיה משעמם... נוביצקי שעה עם הכדור,שאקיל שעה עם הכדור הווארד משחק מלוכלך כמו ששיחק מלוכלך בסדרה מול פיניקס ומרביץ לוויד,וויד הולך באחד על אחד... סתם חרטא של סדרה... לכאורה לדאלאס יש יתרון הן מבחינת שחקנים והן בגלל הביתיות והיא אמורה לקחת,אבל יש את אפקט הנאחס שלי,אז כנראה שמיאמי תקח... האמת שכמה שאני לא סובל את מיאמי,דאלאס הצליחה לעצבן אותי יותר. החל מקיובן המעצבן שמאיים על שופטים ויורד לפרקט(מישו אמר שימון?) עובר לג'וש הווארד שפשוט שיחק בצורה מלוכלכת מול פיניקס,עם 2-3 עבירות שלא היו מביישות את באסטון.. ועד לנוביצקי שמתבכיין על כל מגע ולו הקטן ביותר ומקבל יותר מידי כבוד מהשופטים גם בהגנה וגם בהתקפה. שונא את מיאמי ואת האמירה של כץ,אבל דאלאס עוד יותר בלתי נסבלים. אז...יאללה מיאמי? לפחות וויד משחק שם,האבטיפוס של השחקנים שהסוג שלהם ישלטו בכדורסל המודרני בשנים הקרובות: 1-2 שמסוגל לעשות הכל,פיזי ואתלט כמו 2. מהיר,עם שליטה מעולה בכדור,קליעה טובה מכל הטווחים,וחוטף מעולה כמו 1. וגם בגובה הביניים של בין 1 ל2. ושאקיל שאמנם אני לא מת עליו,אבל לשחקן כמוהו מגיע יותר מ3 אליפויות.

bobas

New member
ולמרות הכול . דאלאס.

כי היא אנדרדוג.כי היא משחקת כדורסל מרהיב וזהו עונג צרוף לצפות בה. כי אני "עוכר ישראל" כהגדרת רענן כץ . אקסטרה אקסטרה.

z dead

New member
למה אנדרדוג?

יש לה סגל לא פחות טוב משל מיאמי אם לא יותר טוב. ויש לה יתרון ביתיות. ונוביצקי מקבל יותר כבוד מהשופטים מכל שחקן שמשחק היום בNBA אולי אחרי לברון ג'ימס המעצבן. ואני דווקא לא ממש נהנה לראות את ג'וש הווארד מבצע פאוולים שגובלים בתקיפה על רקע חמור,זה לא כדורסל מרהיב מבחינתי. או מה שהם עשו לבל,כשדחפו אותו והרביצו לו כי ידעו שהוא פצוע. לרענן כץ יש אחוז קטן,אם בכלל..במיאמי,סתם דג קטן בבריכה גדולה. רוב הקבוצה שייכת למיקי אריסון,והוא לפי מה ששמעתי דווקא בחור נחמד.

bobas

New member
:)

הסגל של מיאמי אולי פחות טוב אבל הרבה יותר מנוסה . שאקיל,גארי פייטון (שחקן שבאופן אישי אנלא מחבב ) ווקר , שחקנים שעשו משהו ולחלקם טבעת אליפות... דאלאס פעם ראשונה בגמר. תן לגרמני טבעת נו. :( דאלאס לא משחקת כדורסל אלים או מלוכלך..בחייך זה פלייאוף מרביצים קצת משחקים פיזי יותר.ואם כבר בפיזיות עסקינן אז הכדורסל במזרח כידוע לך הרבה יותר פיזי. מיקי אריסון בחור נחמד בסדר (מיזה?) אבל רענן כץ לא.!!!:)

z dead

New member
לא תודה :)

חוץ מזה איך יתגעגעו אם אף אחד שם לא מכיר אותי? רק אתה וליאור מכירים אותי משם,זהו :) חוץ מזה שאם אף אחד מהם לא הסכמתי,על כלום..ואלה שכן הסכמתי איתם על משו היו מתחברים פעם בשנה :)

שiש

New member
מה ז"א

עם אף אחד שם לא הסכמת על כלום?? היתכן?!

bobas

New member
את לא יכולה לומר שהוא אינו עקבי.

גם פה הרוב לא מסכים איתו.

z dead

New member
זובי עליך :)

כן,לא הסכימו איתי על כלום...בתחילת העונה. במיוחד כשאמרתי שם מה שאמרתי פה על מייסון ועל ליאור אליהו ועל עוד כל מיני שחקנים אחרים שהם אוברייטרד בטירוף ועל איך שהקבוצה נראת עוד כשנראתה יחסית טוב...בטח שבהשוואה להמשך העונה.. והיום גם האנשים שהכי לא הסכימו איתי...פשוט כותבים את מה שאני כתבתי לפני כחצי שנה. שהקבוצה נראת כמו אילתור אחד גדול,שמייסון שחקן חד-גוני מידי,שליאור אליהו לא פוטנציאל NBA ולא בטיח..ועוד כל מיני סוגיות כאלה ואחרות. אז חה!

z dead

New member
כן מידי פעם

ומתעצבן.. למשל כשכותבים שצריך להביא את אוחיון או ליפשיץ במקום לימונד.. או שעד לפני שלימונד קיבל דקות שצריך לתת לקנטור לשחק לפניו... שהופכים שם גרין לסופר-סנטר ולא החנות... כשת'כלס קוזי ואוחנון PF איכותים יותר ומרקו סנטר איכותי יותר... שאיפה של אנשים לשחק עם חמישה זרים בחמישיה... ועוד כל מיני אמירות שטויות מעצבנות ומכביסטיות שכותבים שם... בגלל זה משתדל לא לקרוא יותר מידי,בגלל זה הפסקתי לכתוב שם :)

למעלה