אני נאחס..
אמרתי שפיניקס תעלה,והיא היתה בדרך לעלות עם 1:0 בחוץ ואז בל קורע את השריר ולא משחק ב2.5 משחקים ובמשחקים שכן שיחק דידה על רגל אחת,ושון מריון נפצע באותו הקרסול שנפגע בסדרה מול הקליפרס... פיניקס היתה עולה לולא הנאחס שלי...חבל. ואמרתי שמיאמי תעלה לצערי,אבל אז אמרתי שאם ראשיד יחזור מהפציעה בקרסול יכול להיות שיש סיכוי שמיאמי לא תעלה,כמובן שאפקט הנאחס שלי משפיע וראשיד נותן אחת הסדרות הגרועות שלו,אפילו ביחס לימים שלו בפורטלנד. הגמר היה צריך להיות דטרויט - פיניקס...רק פציעות מנעו את זה. הגמר הזה שהולך להיות יהיה משעמם... נוביצקי שעה עם הכדור,שאקיל שעה עם הכדור הווארד משחק מלוכלך כמו ששיחק מלוכלך בסדרה מול פיניקס ומרביץ לוויד,וויד הולך באחד על אחד... סתם חרטא של סדרה... לכאורה לדאלאס יש יתרון הן מבחינת שחקנים והן בגלל הביתיות והיא אמורה לקחת,אבל יש את אפקט הנאחס שלי,אז כנראה שמיאמי תקח... האמת שכמה שאני לא סובל את מיאמי,דאלאס הצליחה לעצבן אותי יותר. החל מקיובן המעצבן שמאיים על שופטים ויורד לפרקט(מישו אמר שימון?) עובר לג'וש הווארד שפשוט שיחק בצורה מלוכלכת מול פיניקס,עם 2-3 עבירות שלא היו מביישות את באסטון.. ועד לנוביצקי שמתבכיין על כל מגע ולו הקטן ביותר ומקבל יותר מידי כבוד מהשופטים גם בהגנה וגם בהתקפה. שונא את מיאמי ואת האמירה של כץ,אבל דאלאס עוד יותר בלתי נסבלים. אז...יאללה מיאמי? לפחות וויד משחק שם,האבטיפוס של השחקנים שהסוג שלהם ישלטו בכדורסל המודרני בשנים הקרובות: 1-2 שמסוגל לעשות הכל,פיזי ואתלט כמו 2. מהיר,עם שליטה מעולה בכדור,קליעה טובה מכל הטווחים,וחוטף מעולה כמו 1. וגם בגובה הביניים של בין 1 ל2. ושאקיל שאמנם אני לא מת עליו,אבל לשחקן כמוהו מגיע יותר מ3 אליפויות.