NB 846

שרי30

New member
NB 846

שלום לכולן
חדשה בפורום, זקוקה לנעליים טובות ליום יום - לא להליכה מאסיבית אלא לשימוש קבוע. יש לי מדרסים וקניתי סוקוני רגילות שקרעו לי את הרגליים, יבלת צמחה בכל זרת
, כאבים בכל כף הרגל - בקיצור, ממש עינוי סיני... אני מחפשת נעל wide שתכיל את המדרסים בנוחות. המוכר המליץ לי על ניו באלאנס 846 והן באמת נוחות. אבל אשמח לשמוע המלצה או דעה של בעלות ניסיון.
תודה

ofec bar

New member
האם ניסית נעלי ריצה?

גם אני אוהבת ללכת עם המדרסים ביום-יום.

כאשר עושים מדרסים, המדרסן על פי רוב מתאים אותן לנעל כלשהי (לפי בקשת הלקוח). במקרה שלי - עשיתי אותם לריצה ולכן צורתן כצורת נעלי הריצה שלי, ולשם מתאימים הכי טוב. יכול להיות שהסוקוני שקנית בנויות בצורה אחרת מאשר הנעל אשר לה הותאמו המדרסים. מסיבה זו נוצרו היבלות.

אם המדרסים הותאמו לנעל כלשהי, נסי למצוא נעל "מאותה משפחה", כלומר נעל עם מבנה כללי זהה שנראית טוב ליום-יום.

מלבד נעלי הריצה פרופר, בזמנו הלכתי ביום-יום עם דגם של ריבוק (שחור עם סולייה ורודה) שמותאם לאירובי. היה מאוד נוח, לא מצאתי את הדגם הספציפי אבל בסגנון הזה:
http://shop.reebok.com/us/shoes/_/N-svZ1z12rby?sequenceparam=1z12rbyZsv

בנוסף שני טיפים:
1. לקנות נעל במידה יותר גדולה.
2. לזכור להוציא את הרפידה הרגילה של הנעל

וכמובן קול קורא לבנות הפורום - אם מישהי מכן הצליחה למצוא נעלי יום-יום שאינן נעלי ספורט שאפשר להכניס אליהן מדרסים, גם אני במחפשות...

ayeletfs

New member
ממליצה על ניו באלאנס

קניתי בארה"ב אחרי שהרגלים "נגמרו" עקב חרישת ניו יורק ברגל לאורכה ולרוחבה
פשוט נכנסתי לחנות ריצה הראשונה וקניתי את הזוג הכי זול
שהסתבר ככפפה לרגל... שלי לפחות
כשחזרתי לארץ התחלתי לרוץ איתם ודי מהר הוספתי מדרסים לאותה נעל וזה עבד מצויין
כשעברתי למספר דגמי סקוני עם אותו המדרס אכן סבלתי מיבלות
כנ"ל גם באדידס שהותאמו באחת מהחנויות המתמחות בהתאמת נעליים לריצה.
אמנם הנעליים משמשות אותי לריצה לרוב אבל
היתרון של הניו באלאנס עבורי לפחות זה שיש להם בהרבה דגמים את הדגם הרחב
שמאפשר הכנסת מדרס בנוחות. ומעבר לכך מדובר על התאמה לכף הרגל שלך
לי יש כף רגל רחבה יחסית, המדרס כמובן מותאם לרגל ולכן הדגמים האלה מוצלחים יותר עבורי
הדגם שלי היה 769
בהצלחה

שרי30

New member
תודה רבה על התשובות

בהחלט סייעת לי בנוגע לניו באלאנס ולגבי היבלות עם הסוקוני... כנראה הם מייצרים נעל צרה יחסית.
שמעת על הדגם 846?

susieada

New member
ברוכה הבאה שרי!

כייף שהבאת את היבלות והשאלות לפורום ואני שמחה שכבר קיבלת כמה תשובות.
ההערה של ofec על קנייה מידה יותר גדולה, פתרה לי את בעיית היבלות (גם הולכת ביומיום וספורט עם מדרסים).
אני מוצאת ש NIKE vomero הכי מתאימים לי. נותנים לי את היציבות ליומיום ולהליכות המהירות שלי (אני לא רצה).
אני נועלת מידה 42 רגיל, ו43 גברים לספורט - דגם הנשי צר לי מדי.

בהצלחה ונשמח שתמשיכי לשתף אותנו בדרך שלך בספורט!
סוזי

למעלה