NASDAQ

מצב
הנושא נעול.

menimor

New member
NASDAQ

NASDAQ כאחד שעוקב אחר מאות מניות בנאסדאק שמתי לב שהמון מניות חוזרות לשערים בהן שהו בשנים 96-97 אני לא יודע אם הן מניות מקדימות או לא והמדד תמיד הרי יורד פחות אבל בכל זאת הזכיר שהמדד עמד בשנים אלו בין 1000-1500 נקודות

ursus

New member
היי

NASDAQ כאחד שעוקב אחר מאות מניות בנאסדאק שמתי לב שהמון מניות חוזרות לשערים בהן שהו בשנים 96-97 אני לא יודע אם הן מניות מקדימות או לא והמדד תמיד הרי יורד פחות אבל בכל זאת הזכיר שהמדד עמד בשנים אלו בין 1000-1500 נקודות
היי אלא אם תהיה לפוליטיקאים - המסורס, ינוקא והאינטרסים שמאחוריו - תאונה רבתי נראה לי שלא נראה את הנסד``ק יורד את ה 2200 בטווח של בערך שנה. הנסד``ק 100 יהיה יותר כבד ויכול להגיע ל 1800 משבעצם אומר שהמניות הטכנולוגיות הכבדות ירדו יותר מהקטנות (שכפי הנראה כבר עשו את שלהם). המשחק יהיה יותר במניות שלוש אותיות לעומת ארבע אותיות ומניות חברות קטנות (כאלה שמופיעות בסו``פ 400). מניות הקומפלקס ההגנתי יעשו חיל (אבל פה אני לא מחדש דבר גם העתון שבארון יודע לספר את זה - החוכמה היא לדעת איזה מהן). אז אמרתי את שלי לפני שהמסורס פתח את פיו היום... מכל מקום אם הרבה מניות נסד``ק יושבות במחירי 96 הרי שאחרות עדיין יקרות מדי אבל זה מסביר למה הקומפוסיט ירד יותר לאט מה100. חוץ מזה רבותי סו``ס בזק הצליחו במשימה של לחבר אותי לADSL - עד עכשיו אני לא מבין למה זה לקח 6 ביקורי טכנאים ושיחות אינספור ל 199, אבל מה אומר - שוה את המאמץ, בעצם יותר משוה. ה WORLD WIDE WAIT נהפך קצת יותר נסבל...

מצב
הנושא נעול.
למעלה