nas ne dagoneat

bariska

New member
nas ne dagoneat

חה אני תמיד ממהר לאן שהוא..ממ באתי לאחל יומהולדת שמח לקטיה שלנו המון חום עושר ואושר בריאות וכושר אהבה
והצלחה בכל מעשייך במיוחד בלימודים
שכל משאלותייך וחלומותייך יתגשמו
מגיע לך אז תהיו ילדים טובים וכולנו חורם אומרים מזל טוב לקטיוש עד 120

L i Z k A

New member
אני ראשונה../images/Emo3.gif (אחרי בוריס כמובן../images/Emo9.gif)

קטיה
שיהיה לך המון מזל טוב, והכי חשוב שתצליחי בחיים ותעשי את מה שאת אוהבת, מקווה שתמיד תהיי מוקפת באנשים שאוהבים אותך שיעזרו לך כשתצטרכי, כי לדעתי- חברים זה הדבר השני הכי חשוב בחיים
(אחרי בריאות... כן כן... בריאות
)
יומולדת שמח
תנסי להנות כמה שיותר

חוצפןןןןןןןןןןן גנבת לי את הפתיחה

של השירשור!!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב לא חשוב...... הינה כבר הגיע 29.12 קטיושנקה אחותי הקטנה! המון מזל טוב ליום הולדתך ה-15 עד 120 שנה ויותר!!!!
אני מאחלת לך המון המון הצלחה ומזל בחיים והמוןןןןן אושרררררר וגם עושר וכושר לא יזיק(למרות שאת כשרה גם ככה חח
) אני מאחלת לך המון המון המון המון המון שמחהההההה בחיים!!!! תמשכי להיות ילדה מתוקה ולשמח את כולםםםםםםם!
אל תפסיקי לצחוק ועל תורידי את החיוך המקסים שלך מהפנים היפייפיות שלך!!
ממממממ קטיוש..אני נורא מבקשת ממך תפסיקי עם השטויות כמו אלה שסיפרת עליהן בפורום!!!! אני אוהבת אותך הכי בעולם !!!! ואני צריכה אותך....!!! הא כן שכל חלומתייך יתגשמו כמה שיותר מהרררררררררררררר !!!
אני מאחלת שיהיה לך רק טוב בחיים ושתשמחי מהחיים!!! ממממממ ...מממ.. בקיצור מצ'וקה שלי אל תשתני תשארי כזאת מתוקה וחברה\אחות מקסימה לתמיד !! אני חולה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!! אני שולחת לך בתיל המון המון נשיקות וחיבוקי דוב!!!
ממני חברתך\אחותך הגדולה סוניה!
*בריסקה סליחה על הכותרת....קטיושה תשמח נורא ובנתיים קבל ממני בשמה
ווווווו
:) *קטיושה היא"השתקפות של כאב" והיא חברה שלי כבר 12-13 שנה ובשבילי היא כמו אחותי הקטנה:) ממ היא לא נכנסת עכשיו כי ניתקו לה את האינטרנט
אבל היא בטח תבוא למפגש (אני מקווה!!!!) (מי שלא יודע!)

זה לא מצחיק זה עצוב!

אני אחותה הרי!.... (סוניה,אל תהי דרמטית יהיה הכל בסדר) חח

the freaky girl

New member
:) מזל טוב קטיה../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך הכל בחיים, שכל חלומותייך יתגשמו וכולל גם רצונותייך..

arkasha

New member
מזל טוב ! ! !

עד 122 הרבה אושר ושמחה,מי יתן וכל חלומותיך יתגשמו וכל רצנותיך יתמלאו !

AeroSlash

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif

הרבה מזל טוב, שחלומותייך יתגשמו, תשיגי את המטרות שלך בחיים והרבה אושר ו-

למעלה