מהנזקים הגדולים שתנועות השמאל
הביאו עלינו (וגם על העולם), זה שרוקנו מתוכן למושג "פשע נגד האנושות", שהיה שמור בזמנו למעשים מזוועים שהדעת אינה סובלת. היום כבר אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחורה, ומה שנוראה זה שגם ישראל צריכה להתאים את עצמה לעולם שאללו יצרו ולמלחמת התעמולה הרלואנטי. (ועוד כמה מושגים שעבדו מערכם ומשמעותם באותה שיטה). ברמה העקרונית, איני חושבת שהמקרה הזה הוא "פשע נגד האנושות", ואני רחוקה מלחשוב כך על הריסת או כל מיני פעולות שישראל עשתה. לגבי משא הפיגועים נגדינו, אני כן רואה בזה כפשע נגד האנושות, לפי המושגים שלי. הכוונה לא לפיגוע זה או אחר אלה לכל השיטה עצמה, התכנון, התארגנות, לוגיסטיקה וכ'. במקרה הזה, לא היה אף מטוס ישראלי בשמי לבנון בזמן ההפגזה, לא באותו רגע ולא כל היום לפני כן, כך שהטוען לפגיעה מקרית באזרחים (כוללת לא רק מוות או פציעה אלה גם הרס רכוש ופגיעה נפשית) כתוצאה מפעולה צבאית הבאה להפיל מטוס כזה צריך לתת הסבר יותר מדוייק. האם הם מתכוונים שהטילים נורו כדי להפיל את המטוס שהיה שם לפני כמה ימים כתגובה מאוחרת, או אולי מתוך ידיעה מוטעת שבאותו זמן אמור היה לעבור מטוס נוסף? כמו כן, אם יש לכוונה לחשיבות כל שהיא בהקשר הזה (האם יש?) אז אם מבחינה טכנית הנ"מ שבידי החיזוואלה לא מסוגל לפגוע במטוסים ובכל זאת כזה נורה, ועוד בזמן שאין מטוסים כאלה באזור ומכוון ישירות למקומות יישוב ישראלים, אז טיעונכם קצת מוזרים ולא אמינים. בכל מקרה, הטענה שהפגיעה היתה כזו, ז"א מקרית כתוצאה מפעולה צבאית אינה מקובלת על ישגבול ודומיו כאשר הדבר קורה בצד הישראלי לגבי כל הנפגעים ה"חפים מפשע" כתוצאה של חיסול מחבלים או גורמים הקשורים לטרור, אז צריך להחליט! אם הדבר לגיטימי, אז הוא לגיטי לכל הצדדים, אם לא, אז בנ"ל.