Name That Tune

rattlehead

New member
Name That Tune

(מוסיקה דרמתית..) זה התחיל בתו-השעה (טאם טאם...) זה המשיך בתוכנית הזויה של אברי גלעד (טאם טאם טאם...) זה רץ ב"לא נפסיק לשיר" בערוץ 2. (טאם) וסוף סוף זה הגיע. (סוף מוסיקה דרמתית... שיהיה קצת שקט פה!) מה הרעיון? - בקובץ הפלאש המצורף להודעה נמצאים 4 צלילים מתוך שיר ישראלי ידוע (או שלא...אהם). נסו למצוא את השיר (נחשו, מה אכפת לכם? :) כל יום אני אוסיף עוד תו לשיר (עד שבשלב מסויים יגמרו לי התווים ואז אני סתם יתחיל לזרוק רמזים). אז, הקליקו על הקובץ, הגיברו את הקול ולחצו על "פליי"! (תגובות יתקבלו בשמחה. תמיד טוב לדעת מה אתם חושבים :)

mug

New member
שאלה קצת מטופשת...

התוים האלו הם של תחילת השיר או של תחילת המילים?

rattlehead

New member
לא מטופשת בכלל

הייתי צריך להבהיר את זה בהודעה הראשונה. התוים שייכים לשירה. זאת אומרת לתחילת המילים ובמילים אחרות למלודיה. (הרבה יותר קל עכשיו, נכון?
)

rattlehead

New member
עוד תו../images/Emo79.gif

והנה עוד תו - השיר הרבה יותר גלוי עכשיו (אבל זה בטח בגלל שאני כבר גליתי אותו :) נו... נשמע מוכר?

ד ג י

New member
נראה לי...

(אין לי כוח להעבריר לאנגלית) שזה שלה לה לה לה שלהלה אין דה מורנינג

mug

New member
המממ....

זה נקרא ילד מזדקן (אם הכוונה הייתה לכוורת) אבל יש שם תו אחד שהוא באמת מהיר מדי אז אולי זה לא זה.... אם אפשר להציע ברוב חוצפתי הצעת יעול: אפשר לתת את הקטע מתוך הקלטה ולא מתוך נגינה עצמאית (ומבורכת עד מאוד!!!) כי באמת כל אחד תופס אחרת את הקצב..... לא פגעתי נכון? (אני חולה על המשחק הזה) יום נעים לכולנו...

rattlehead

New member
טוב, תראה....

חשבתי על לעלות הקלטות אבל הוחלט שלא. גם מבחינת הקושי (שיורד, בדרך כלל) וגם מבחינת זכויות יוצרים (הרי אנחנו לא רוצים לעבור על החוק :) בכל מקרה - זה לא ילד מזדקן - למרות שאני מבין את הקשר. אני מאמין שתפסתי את הקצב די טוב. בכל מקרה, בערב אני אעלה עוד כמה תווים שבטח יעזרו. לא, לא פגעת - שמח שמישהו מגיב על הרעיון

rattlehead

New member
../images/Emo79.gif נוסף

אוקיי... זה מתחיל להיות יותר ברור.. בהצלחה! (נגמרים לי התווים, אז יאללה! :)

mug

New member
אווווף!!!

הלוואי שהייתי יודעת.... אה, ואני בת, מה לעשות..... =) אולי רמז קטנטון? (אמרנו שזה ישראלי נכון?)

rattlehead

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

נו, יהיה מנצח? עוד תוים נוספו. הרבה יותר ברור... אז יאללה, הטו אוזן (פששש :) ונחשו!

פ י י

New member
ההתחלה של זה -->

זה בול "יש לי חברה" של טיפקס. ההמשך לא. בעסה!!!

rattlehead

New member
מצחיק, אבל ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

זה נכון! מה, לא דומה? :) להמשיך או לא?... חברה, מה אתם אומרים?

למעלה