Name that Bitch! סיבוב רביעי! מי אני?
E elad218 New member 15/2/12 #13 לא הבנתי, אתם עובדים יחד אבל לא הזכרתם את זה בדייט? ואיפה הכרתם, אם לא בעבודה?
P pennylane11 New member 15/2/12 #11 כמעט בטוחה שאתה טועה, ושטד בכלל לא יצא עם מזכירה במשרד אדריכלים... ישמצב שהתכוונת למרי הפרליגל (AKA מזכירה משפטית) או משהו?
כמעט בטוחה שאתה טועה, ושטד בכלל לא יצא עם מזכירה במשרד אדריכלים... ישמצב שהתכוונת למרי הפרליגל (AKA מזכירה משפטית) או משהו?
X Xavies6 New member 15/2/12 #18 טוב, נמשיך לכמה דייטים יצאתם? האם יש משהו מסוים שטד אהב בך? האם יש משהו מסוים שאהבת בטד? למה זה לא עבד?
טוב, נמשיך לכמה דייטים יצאתם? האם יש משהו מסוים שטד אהב בך? האם יש משהו מסוים שאהבת בטד? למה זה לא עבד?
T tohy New member 15/2/12 #19 יצאנו לדייט אחד יצאנו לדייט אחד, טד אהב בי שאני נורא נחמדה ופלירטטי איתו. זה לא עבד כי הבנתי שהוא מאוהב ברובין, אז ויתרתי.
יצאנו לדייט אחד יצאנו לדייט אחד, טד אהב בי שאני נורא נחמדה ופלירטטי איתו. זה לא עבד כי הבנתי שהוא מאוהב ברובין, אז ויתרתי.
X Xavies6 New member 15/2/12 #16 אני תקוע כל הזמן אני חושב על ג'נקינס למרות שהיא לא קשורה בכלל לעולם כרגע
T tohy New member 15/2/12 #17 אני הבנתי למי pennylane התכוונה אבל לא, זה לא מרי פריליגל. תמשיכו לנסות!