naja

salingre

New member
naja

בגלל שאני עדיין מתעקש שהשיטה שלי לבדיקת מין ע"י הזנב נכונה... אז הפיתון דם שבתמונה שלך -זכר או נקבה?? (אני מהמר על נקבה)

naja

New member
בקשר לשיטה "שלך".

א-זו שיטה דיי מוכרת. ב-היא יעילה יותר בזעמנים ופחות בחנקים. ג-יעילה בעיקר בנחשים בוגרים. ד-צריך המון ניסיון עם נחשים כדי לעבוד עם השיטה הזו. ה-קשה לקבוע דרך תמונות. ו-אתה טועה......

o r i 6 6 6

New member
לא ענית לו(naja)

לגבי המין...נראה לי שזו הנקבה באמת..ממה שאני זוכר כשהייתי אצלך, הזכר היה בצבעים יותר חומים אני צודק? ואורי-אל תתרגש לא המצאת שום דבר חדש פה...והשיטה הזו, כמו לבדוק את אורך הדורבנות היא שיטה מטעה שהרבה פעמים יכולה להביא לקביעה שגויה לגבי המין

naja

New member
ולמה מתייחס סעיף ו' לדעתך?....../images/Emo8.gif

salingre

New member
לא היתכוונתי שזו השיטה שלי

היתכוונתי שזו שיטה שאני משתמש בה...

T0M3R

New member
ובקשר לשיטה

זה ממש ממש שטויות... הרבה פעמים יש נקבות עם זנב יותר ארוך מזכרים, נכון שרוב הזכרים עם זנב ארוך יותר אבל יש מקרים שזה לא ככה, וגם אם זה היה נחש אחד מתוך כל הנחשים בארץ זה אומר שהשיטה לא נכונה כי אם בדיוק הגיעה עוד אחד כזה ממשלוח וזה זכר עם זנב קצר וחשבת שזה נקבה ושמת שני קינגים בוגרים מינית זכרים ביחד אז נשארת אם זכר אחד שבע מאוד.

gaichuk

New member
עוד פעם התחלת עם ה'שטויות'?../images/Emo4.gif

השיטה המדוברת היתה בשימוש עוד לפני שסבא שלך נולד ונתנה הערכה די מדויקת (אם כי לא במאת האחוזים...) לגבי מינו של הנחש. אני חושב שסלינגר התייחס לעובי הזנב מיד אחרי פתח הביב ולא לאורך הזנב. שיטת הלחיצה עובדת ברוב המקרים ואחרי הפרוב היא הבאה בתור מבחינת אמינות. ישנה אמנם בעיה עם פרטים בוגרים/גדולים שהשרירים באיזור איבר המין חזקים מאד ובלחיצה מתונה לא ישלף האיבר. כאן מגיע השלב שבודקים את רוחב בסיס הזנב כאשר אם הוא ממשיך באותו הרוחב כמו לפני פתח הביב-זה זכר, ואם ישר יש היצרות זו נקבה. שוב,אין כאן 100%. בנחשים מסוימים (כמו צפע ארץ ישראלי),אם אתה מכיר את המופעים היחודיים לאיזורך,אתה יכול לנחש (עם דיוק של 75% בערך) את מין הנחש לפי הצבע כאשר הנקבות בהירות יותר. כשנקבה עם ביצים בבטן, אפשר לראות את הבליטות ובדר"כ גם ניתן לראות לפי הזחילה האיטית והשקולה. זה אגב, אחד הדברים היחידים שמצביעים על תודעה אצל נחשים ושלא רק אינסטינקטים מנחים אותם.לדעתי כמובן. ישנה כמובן השיטה הישנה עם הסיכויים הנמוכים ביותר לוודא את מין הנחש וזה לשרוק. אם היא מסתובבת,אז זו היא... אם הוא מתעלם,אז זה הוא... (ובקשה אישית אליך תומר- נסה להמנע מהמילה 'שטויות'. בסדר?)

אני לא חושב שהזחילה האיטית מעידה על

תודעה. אני חושב שזה פשוט עניין של נוחות. הביצים ממלאות אותה וזה ממש לא נוח לזחול ולהתפרע כמו קודם ולכן הנחש פשוט לא מסוגל לעשות את מה שהוא עושה כשהוא לא בהריון.

gaichuk

New member
יצא לי לראות זעמנים שחורים

'מפוצצים' בדרורים וגוזליהם, והם טסו כמו תמיד... אני באמת מאמין שנחשות מתרגלות 'שמירת הריון'...

naja

New member
תגיד לי בבקשה.....

אין לך משהו "לתרום" לשירשור הזה? שמעתי שפעם יצא לך לראות זעמנים שחורים מפוצצים בגוזלים.....
יאללה, להפעיל את הזיכרון.....

salingre

New member
מה?!!??!?!?!

לא דיברתי על זנב קצר... תחפש את השירשור הקודם שעסק בזה...

salingre

New member
גיא זה מופנה לתומר

מה שכתבתי למעלה... לא אליך
"לא דיברתי על זנב קצר... תחפש את השירשור הקודם שעסק בזה... " רק למיקרה שתיתבלבל

o r i 6 6 6

New member
יווו קשיי הבנה

אתה לא דיברת על אורך הזנב, אבל תומר הגיב לך כאילו שכן דיברת על אורך הזנב, אז גיא הגיב לתומר על זה שהוא הגיב לך על משהו שלא אמרת, ועכישו אתה יוצא על גיא?

o r i 6 6 6

New member
אופס מצטער

בסוף אני יצאתי קשה הבנה...חשבתי שההודעה של אורי מופנית לגיא ולא לתומר סליחה אל תתיחסו

1צחי

New member
בקשה אישית

נסו לקצר את התגובות הלא רלוונטיות ישנן שאלות יפות ויותר מידי תגובות על תגובות שדי נימאסות והופכות את הפורום למשהו פחות איכותי (במילים עדינות),אני לא חושב שיונתן צריך להתעסק בנזיפות והרחקות במקום בעיקר שזה זוחלים.

למעלה