Nail stamping

LemonLimeLilach

New member
Nail stamping

היי, קניתי ערכה שכזו עם פלטה אחת עם 5-6 ציורים, בנוסף למגרד ולחותמת בחנות של my cosmetics. כל לק שניסיתי על הפלטה, ירד לגמרי כשניסיתי לגרד את השאריות שבצדדים בכדי להכין את הציור להטבעה על החותמת. חזרתי לחנות ושם אמרו לי להשתמש בלק סמיך יותר (כלומר, לא שלהם, שהיה אחד מאלה שניסיתי). אני עושה משהו לא בסדר? או שאני באמץ צריכה לקנות לק מיוחד (איזה?)? ניסיתי אפילו עם לק של שאנל וזה גם לא עבד. תודה

מה שאני עושה

קונה לקים זולים שלא אכפת לי "להרוס" (במקרה שלי- לקים של ביוטיקר שעולים 4 וחצי ש"ח) משאירה אותם פתוחים לאיזה רבע שעה/עד שהם נהיים מספיק סמיכים ומשתמשת בהם. עובד לי אחלה. אבל יש חברות פורום שמעדיפות להזמין מהאינטרנט לקים לחותמות מקוריים של חברת קונאד. שהם מעולים. (אבל אני אישית מתקמצנת. וכמו שאמרתי- עובד לי אחלה גם עם לקים זולים)

Osnatz1

New member
אני משתמשת רק בלקים רגילים

גם לקים דלילים יחסית עבדו, העיקר שיהיה בהם מספיק פיגמנט (ז"א שעל הציפורן הם אטומים כבר בשכבה הראשונה). לא קרה לי שעם לק רגיל הסקרייפר הוריד אותו לגמרי מהדיסקית, כן קרה לי שהוא עבר "דהוי" כזה כי הוא לא היה מספיק אטום..

LemonLimeLilach

New member
יכול להיות שפשוט הדיסקית עצמה לא משהו?

כי זה קרה לי עם כל לק שניסיתי... אני לא מצליחה להבין איך ממש הכל יורד.

בדיוק מה שבאתי לשאול ../images/Emo6.gif

פאדיחות שגם לי זה קרה פעם אחת ששכחתי להסיר את הניילון...

LemonLimeLilach

New member
לא היה ניילון!

אני גם קראתי על זה כשהתחלתי לחפש בגוגל מה קורה, ולא היה ניילון. התחלתי לנסות לגרד שם ולבדוק אם אני טיפשה. וגם עם הציפורן אני מרגישה את הדוגמא, זה פשוט לא נשאר בפנים. גרר.

Osnatz1

New member
הניילון ממש ממש דק, אפשר להרגיש דרכו את

הדוגמא.. בכל אופן נסי לבדוק עם לקים אחרים, למרות שאם ניסית עם יותר משניים-שלושה קשה לי להבין איך כולם לא מתאימים.. מוזר.. תבדקי גם שאת לא גורפת את הלק עם הסקרייפר "חזק" מדיי כי אולי זה מה שמוציא את הלק מתוך החריצים..

devilz

New member
יוווו!!!! מלכה! ../images/Emo47.gif

כבר שלושה ימים אני מנסה להבין למה אני לא מצליחה, למרות שקילפתי את הניילון (באמת לא רואים אותו:/ נחתכתי על הדרך מהדיסקית.. אחלה ביוטיקר עבודה טובה...), וניסיתי 20 לקים שונים, והרגשתי מטומטמת לגמרי.... ועכשיו (כןכן בשעה הזאת) איך שראיתי את ההודעה שלך, נפל האסימון.. השתדלתי לגרוף כמה שיותר טוב וכמה שיותר חזק עם הסקרייפר.. אז התיישבתי וגרפתי בעדינות ויצא לי!!!!!!

cockta

New member
../images/Emo45.gif

כשנסיתי לא מזמן את עיניין החותמות לראשונה ממש לא הצלחתי ולא הבנתי למה! זה כל כך עיצבן אותי. במזל הגעתי לבלוג של אפי, אחרת בחיים בחיים בחיים לא הייתי מבינה שיש לי ניילון על הדיסקית. כמו איזה פסיכית צעקתי "אהההה"! XD הניילון ממש ממש דק! אולי תסתכלי שוב?

למעלה