N0 עבר תיאוריה

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
N0 עבר תיאוריה

כן כן N0 נכנס לחדר הבחינה הביט לטופס בלבן של העיניים וישר ראה את תמרור 24 אותו N0 זוכר מהגן. בזמן שכל הילדים היו משחקים כדורגל N0 ותמרור 24 ישבו והביטו אחד על השני אמא אמרה לN0 שהוא צריך לפתח מיומנויות חברתיות ושלשבת ולהביט כל היום על תמרור 24 לא יעזור בכלום... N0 הראה לה. כן כן נכון זה נראה שN0 במצב רוח מרומם במיוחד (והוא לא אם אתם רוצים אפשר לדלג לנ.ב ) והוא עבר תיאוריה אבל מטמטיקה הוא לא ילמד היום או בכלל אי פעם (אלה אם הוא רוצה ללמוד לבד ) אבל הוא מעדיף לא לדבר על זה במקום הוא רוצה לעשות דבר שנראה לו די פופלארי בפורום ולפרסם שיר : המורה למתמטיקה תפסה אותי בכיתה היא אמרה לי ``יש לך ציון ממש נורא`` אז באחת ההפסקות פניתי לילדה שכבר הרבה זמן נראתה לי ממש חמודה היא אמרה לי בסדר אני אלמד אותך . החיים שלי מצויינים מתמטיקה לא עושה לי כלום בפנים החיים שלי מצויינים אל תעני לטלפונים תנתקי לי בפנים התקשרתי אליה כל החופשה בסוף היא ענתה לי חצי ישנה קבענו להיפגש מתישהו ביום שלישי היא הפתיע ושאלה משהו אישי אך מאז בפלאפון לי היא לא עונה החיים שלי מצויינים ראש המוסד יתעצבן כשאני אקבל חמישים החיים שלי מצויינים אז למה ילדה שנראת לי חמודה מתנהגת כמו פוסטמה ולא מחזירה לי תשובה השארתי לך מיליון הודעות במזכירה ואת אלי לא התקשרת חזרה החיים שלי מצויינים הלוואי ותישרפי בגהנום עם רשעים N0 נסיך האופל מחייה השדים זה שלא יגיד שלום למישהי ביום ראשון בבוקר כשיחזרו מהחופשה (או לפחות הי מתעלם ). כן כן ועכשיו הנ.ב למה N0 זועם כי הוא כותב את ההודעה הזו פעמיים (פעמיים N0 אמר פעמיים תעשו את זה 3 אבל הפעם הוא זכר לעשות COPY/PAST )לגמרי כי היא לא הסכימה להתפרסם פעם ראשונה והאקספלורר לא שמר אותה ועד כמה שזה נשמע קל זה ממש מעצבן לכתוב משהו שר כתבתה ובכל כבר יבש ולא מתאים לאותו רגע... N0

אויש כמה שזה מוכר

להתלהב ממישהו ובסופו של דבר לגלות שהוא בעצם סתם לא-משהו מיותר (וכן כן, גם אני ברוח השירים היום, אם אפשר, אז תסלחו לי מראש על הניסוח המוזר.) N0 יקירי- יש לי שאלה אחת עיקרית- מה הדבר האישי שאותה נערה נערית שאלה אותך בפלאפון ומאז אתה מרטיב את הכרית?... (טוב זה לא קשור אני מניחה אבל לא היה חרוז, עמכם הסליחה.) אולי בסופו של דבר יתברר שהכל היה טעות מצערת ולא יותר- שהיא לא בדקה הודעות כי היתה במקום אחר או כי הטלפון שלה התקלקל, או כי היא הלכה להסתפר... (השיר הזה הולך ונעשה עלוב, אז תסלחו לי מראש על הניסוח העצוב.) ואם אכן אותה נערה מתחמקת במכוון אז כנראה שהיא טיפשה וחבל לך על הזמן או ש(תרשה לי להניח הנחות מופרעות)- היא חושבת שאתה מאוהב בה עד דמעות והיא קצת נלחצה מהמצב הלא-נאות. על כן- עצה אחת לי- המשך להתעלם! אם היא תרצה איזה קשר- עכשיו תורה להילחם ובקשר למתמטיקה- זה רע, אבל לא נורא- אני מבינה לליבך, אחי לצרה- ומשפט העידוד שעוזר לי במצוקה- אל תשכח שאינשטיין נכשל בפיסיקה! (השיר הזה תיכף הולך להיגמר אז תסלחו לי מראש על הניסוח המצער.) וכל הכבוד שעברת תאוריה בנהיגה- עוד אחד עם מוח על הכביש! זה כבר סיבה לחגיגה! בהצלחה ואל תשכח במצבי יאוש- אין כמו קולה לעזרה. דולצינאה, שמרוב חרוזים שכחה את הפואנטה. לא נורא.

N0

New member
זה הכל באשמת החרוז.

כן כן N0 מצטער אם הוא מאכזב פה את דולציאנה אבל אותה ילדה לא שאלה את N0 משהו אישי זה פשוט התחרז לו עם יום שלישי למען האמת היא רק שאלה אותו איזה חומר הוא רוצה לדעת במטמטיקה אבל N0 לא הצליח למצוא שום חרוז לאנליטית או לחדו``א או לטריגו או לכל דבר אחר במתמטיקה שN0 מתפלא שהוא זוכר את השמות האלה (וN0 הרטיב כריות בלילה מאז ומיתמיד כנראה בגלל שיש לו שני טון קולה ושלפוחית שתן צרה (ובמוסד לא ישנים על מיזרוני קינג קוהל שם ארוז כל קפיץ בנפרד )). כן N0 חשב על זה שהיא טיפשה (איכשהו כל אלה שמתחמקות הן טיפשות ) אבל הוא מנסה לחשוב אולי היא כועסת עליו בכל זאת הוא השאיר הודעות והיא לא טרחה לחזור אליו (וההודעה האחרונה שהוא השאיר הייתה שהוא מרגיש מציק ואם היא רוצה שתתקשר אליו... אז או שהיא לא רוצה או שהיא כועסת ). וN0 חשב להתעלם ולא להתקשר יותר אבל הוא לא אוהב לשחק משחקים ורק היום בבוקר הוא השאיר לה את ההודעה וכבר עכשיו הוא מתכנן על להתקשר אליה מחר הוא לא יכול פשוט שהיא תכעס עליו הוא רוצה לדעת למה (והיא בכל זאת אמרה שהיא תלמד אותו אז מה פתאום היא לא רוצה? וגם אז היא יכולה להגיד ) כן ואפילו אינשטיין לא נכשל בפיזיקה הכל היה טעות אחת גדולה. ועד כמה שN0 מכיר את תמרור 24 הוא עדיין לא יכול לעלות על הכביש קודם הוא צריך ללמוד להביט רחוק יותר ולהפסיק לעלות על איי תנועה. N0 נסיך האופל משחיר מוחות צעירים ויודע לאן נעלמת הגרב השניה במכונת הכביסה .

goldy

New member
אתה מנפח לה את האגו!!

בכל פעם שאתה משאיר לה הודעה אתה מנפח לה את האגו. הפסק כבר היום, ואם היא באמת רוצה שתמשיך אז היא תעשה את עצמה כאילו איכפת לה בסגנון: ``אויש חמוד, אני נורא מצטערת`` ועוד כמה קישקושים. זכור! היא לא רוצה אותך, אלא רק כדי שתתחנף אליה! אם אתה באמת רוצה לכבוש אותה עלייך לעשות את זה לאט לאט כדי שהיא תלמד להעריך אותך. העובדה שהיא קבעה איתך ואח``כ ניתקה אומרת שהיא רצתה אותך בהתחלה אבל לא היתה בטוחה. גולדי מקווה שתצליח

N0

New member
שיתפוצץ לה האגו!

לעזאזל אנשים כל יום שN0 לא מנפח לה את האגו ומשחק את המשחקים הדבלים האלו שה עוד יום בו הוא לא לומד מתמטיקה. א זשיתנפח לה האגו מה איכפת לו שיהיה לה אגו מנופח כמה שהיא רוצה אבל שתגיד לו כן אני מלמדת אותך (מה שלא יקרה כי לN0 כבר אין זמן ללמוד איתה ) או שתגיד לו לא די אני רוצה ללמוד לבד או שתגיד אולי נקבע מתישהו אבל לא לענות לו בכלל איך מתנפח מזה האגו ואיך זה עוזר לה בכלל היא לא יודעת את הטלפון שלא (לפחות לא את השלושה הראשונים מהם הוא ניסה כל פעם להתקשר לפי מיקומו הגיאוגרפי N0 לא עד כדי כך טיפש הוא השאיר לה בהודעות טלפון שבוא היא יכולה להשיג אותו ) אז היא לא יכולה לא לענות לו בכוונה וN0 בספק אם יש לה שיחה מזוהה בבית . N0 נסיך האופל מטמא מעיינות השמחה זה שיצביע לשרון.

למעלה