mychocolate.blogli.co.il חדש!!!!

mychocolate

New member
mychocolate.blogli.co.il חדש!!!!

שלום לכולם, הקמנו אתר/בלוג "הכל על שוקולד" בו אפשר לקבל ולמצוא מידע רב על שוקולד. האתר אינו מתיימר לפרסם אתרים אחרים / חנויות ואמור להיות אובייקטיבי. אנחנו 3 סטודנטים אשר במסגרת הלימודים מתנסים בהקמת אתרים. מטרת האתר - לספק מידע בנושא ייצור והכנת שוקולד, חנויות שוקולד ושוקולטיירים, ועוד ועוד. מוזמנים להיכנס!!!!!

mychocolate

New member
תודה. האתר מיועד לרכז את כל הנושא

ורדה שלום, תודה על תגובתך. האתר מרכז את כל ההתייחסות והמידע הקיים כיום לשוקולד. האתר עדיין בתחילת דרכו, עם הזמן התוכן ישתפר ויהיו חידושים נוספים. אנחנו מזמינים אותך בעתיד הקרוב שוב ולבחון את השינויים הנעשים ולספר לנו מה דעתך. נשמח לשמוע ממך שוב ולקבל הערות והמלצות לתוספות. שבוע מתוק, צוות mychocolate.blogli.co.il

ההגדרה יומרנית מדי לדעתי

ועוד הערה ברשותכם: מי שמנהל אתר כזה חייב לדעתי להיות שוקולטייר, כי יש הרבה ידע מקצועי שנדרש. מנסיון, בתחום השוקולד יש ה מ ו ן אינפורמציה מוטעית כמעט בכל אתר שפותחים. לא ברור לי למה אבל הגדרות לא מדויקות וממש לא נכונות מאד נפוצות כשכותבים על שוקולד. סטודנטים יקרים, שימו לב ושימרו על איכות המוצר !

תתחדשו!!

אתר חביב ומתוק (איך לא..
) אם כי אני מצטרפת לאלגנטית בעניין הטעויות... ומדפדוף קל שהספקתי לעשות - יש טעויות, (למשל ההנחויות של הטמפרור אצלכם ממש לא מדויקות ועוד) ונכון שחשוב שאיש התוכן באתר יהיה בעל ידע מקצועי בהכנת שוקולד. ספרו לנו איך אתר שוקולד משרת אתכם בלימודיכם? מה המטרה?ןלמה בחרתם שוקולד? ופידבק בתחום הקמת אתרים- לפחות במסך שלי האתר עולה לא ברור- מלבד דף הבית, יש פס שעובר על כל הטכסטים, בהצלחה! מיה

למעלה