My Website

Peled2238

New member
My Website

היי מזמן לא הייתי פה .... אתם מוזמנים לבקר באתר ה- DX שלי : http://swl4x42238.blogspot.com אשמח לשמוע תגובות (-: עירן. 4X4-2238

אתר נחמד מאוד אני התחלתי עם מקלט BC-348 ורק אח"כ עברתי ל 51J4. אגב לא מוזכר באתר באיזו אנטנה/ות אתה משתמש. 73, רון

Peled2238

New member
antenna

אני חושב שהוזכר אבל אם גרעתי אני אוסיף : Long Wire & Dipole for the Low bands . האנטנה פונה לכיוון מזרח( החלון) אז יש קליטת DX מעולה ...HI

b13

New member
מדוע אתה נשאר כל השנים הללו חובב מא

אתר נחמד מאד. מדוע אתה נשאר כל השנים הללו חובב מאזין ?אתה לא מעוניין לשדר? ביי.

Peled2238

New member
מאזין לנצח נצחים !

לא..... כמו שזה נראה , אפשר להנות גם מהאזנה---אצלי זה לא רק האזנה , אלא התעודות , התחרויות , ה-DX ים וכדומה... וכמובן המעמד ! בחו"ל המאזינים זוכים ליותר הכרה , ומעמדם נחשב כמעט כמו חובבים בעלי רישיון אם לא יותר...חח אני יכול לספור לפחות עוד 10 מאזינים משנות השמונים והשבעים שעדיין מאזינים , חלקם אפילו בעלי רישיון אך מעדיפים את האזנה כמו :RZ3EC ,UA9UAX ועוד מפורסמים....חלקם אפילו בעלי הכרה של checkpointer לתעודות בינלאומיות כמו DE0MST וחלקם אפילו בעלי אירגונים כמו I112387 וMario שעיתון ה-425DXN שייך לו ! כך שעבורי האזנה היא לא פחות מעניינת משידור----בלי להשתחצן , אבל אני לא מכיר הרבה DXERS בארץ עם הישגים כמו של מאזינים מבחינת DX....וזה לא שזה יותר קל---נהפוך הוא------אז יש פה לפי דעתי יותר אתגר....וכו וכו הגיע הזמן שהתפיסה שענף האזנה הוא רק תחנת מעבר לפני השגת הרישיון הנכסף- תעלם-----זו גישה שגוייה לחלוטין ! אבל שוב----אנו לא באירופה--אז זה מה יש.... אפשר לדבר על זה רבות--זו דעתי--אני בהחלט מחשיב אותי לרמה הארופאית של המאזינים וטוב לי כך....
עירן. 4X42238

אין שחצנות, האזנה אכן דורשת מיומנות גבוהה יותר. כי בשידור או שאתה מצליח להקים קשר או שלא ואתה עובר לתחנה הבאה. בתור מאזין נחוש אתה תשכב על הרצפה אם זה מה שיידרש כדי לקלוט סיגנל חלש. מה גם שאפשר להאזין מחוץ לתדרי החובבים. אגב עירן, אם תצליח להתקין אנטנת BEAM ייפתח לך עולם חדש. בהצלחה 73, רון.

למעלה