"My sweet Lord"

"My sweet Lord"

הלהיט הגדול ביותר של ג´ורג´ הריסון, במקור מ1971, מתוך האלבום המופתי all things must pass, יצא שוב כסינגל. הסינגל בהזמנה באינטרנט עולה רק שלושה דולרים, ובטח יהיה אפשר למצוא אותו בטאוור רקורדס או בכל מקום בו מוכרים סינגלים. שיר נפלא, ומה שחשוב - כל ההכנסות הולכות לצדקה. אז דימה - אם אתם יכולים, תרכשו עותק. ואם לא - תתקשרו או תכתבו לתחנת הרדיו החביבה עליכם ונדנדו שישמיעו את השיר כמה שיותר. סוזן

SMILE 4 NOTHING

New member
זה לא- MY SWEET LOVE??../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואכן שיר מהמם!!!!!!!! אני מתה עליו!היום אם אני לא טועה,היה אותו בגלגל"צ!

ko

New member
BEATLES

אם את אוהבת את השירים של ג´ורג´ האריסון ושל החיפושיות את חייבת ללכת להופעה של הMAGICAL MYSTERY TOUR שמבצעים מופע מחווה לחיפושיות והם מקדישים שם פינה מיוחדת לג´ורג´ האריסון. לדעתי ביום חמישי הבא (24.01) הם יהיו בחצות בברבי. תעקבו אחרי הפירסומים הם מופיעים גם בי"ם (סינדרום) ובצפון (חוות החיות).

תודה על האינפו

אולי הפעם אני לא אתעצל ואלך, למרות שיום חמישי זה יום די רע בשבילי לצאת, אחרי יום העבודה האחרון והמאומץ בשבוע. סוזן

inigo

New member
אגב קטן......

טוב אז אני חייב להודות שהופתעתי כש ek11 הביא לידיעתי את העובדה שג´ורג´ האריסון הורשע בגניבה "תת הכרתית" או משהו מצחיק כזה של השיר my sweet lord . להקה בשם the Chiffons הוציאה ב 1962 שיר בשם he´s so fine והשיר באמת דומה מאוד לשירו של ג´ורג´ . ניתן להורידו מהאודיוגלקסי - למי שמעוניין לשמוע בעצמו. בכל מקרה, אין זה בעיני בכדי לגרוע ממעמדו של האריסון כיוצר וכמוזיקאי חשוב. פשוט זהו פרט שראוי לדעתי שנדע. איניגו.

זו לא גניבה

הרי כמה פעמים קורה ששמעת שיר בילדותך ברדיו ומשהו מתוכו נדבק לך ונשאר באיזה תא אפור בירכתי המוח ופתאום זה מקבל ביטוי דווקא ברגעים הכי פחות צפויים. זה כנראה המקרה. ג´ורג´ היה גאון מוזיקלי, שבוודאי שלא נזקק לשאול משירים של יוצרים נחותים ממנו בהרבה. תקשיבו לאלבום כולו. אחד המושלמים ביותר ששמעתי. סוזן

עדכון בעניין הסינגל

נמסר לי היום שהסינגל מוכר בהסטריה בבריטניה ובארה"ב, וצפוי להגיע למקום הראשון במצעדים בשבוע הבא. אנא אל תשכחו: נדנדו לתחנות הרדיו שישמיעו אותו כמה שרק אפשר! סוזן

למעלה