MY SUPERNATURL WEEKEND

to the end1

New member
MY SUPERNATURL WEEKEND ../images/Emo41.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: וידיאו השבוע: התחדשות השבוע: סרט\סדרה\ספר השבוע: ותמונה שלכם: *אני רוצה שהשבוע תשימו תמונה שלכם כי אנחנו מדברות אחת אם השנייה בלי שאנחנו יודעות איך השנייה נראית חחחחחחחחח וכשניסינו מפגש פורום זה לא הלך.....

A m e l y

New member
עונהנהנה

דבר טוב\\רע שקרה השבוע: לא היה היום ניתוח מערכות מידע אז היה לי יום חופשי/ביטלנו תוכניות עם החבר בגלל משהו לא צפוי ולא כל כך טוב... שיר שעשה לכם ת'שבוע: angels and devils-dishwalla בגרסה אקוסטית וידיאו השבוע: --- התחדשות השבוע: היום קניתי שמלה אפורה בNO NAME ומגפיים בSPRING סרט\\סדרה\\ספר השבוע: אין/איך פגשתי את אמא/עוד אין... ותמונה שלכם:

darklighter

New member
שבוע שלומות לכולם../images/Emo190.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: ביטלו לי את המילואים שהייתי אמורה להתחיל היום!
|יאי| כל הדברים הרעים מתגמדים/נעלמים ליד זה! שיר שעשה לכם ת'שבוע: *לוחצת על SHUFFLE באייטונס ובוחרת מה שיוצא* Sonata Arctica - Kingdom For A Heart וידיאו השבוע: דקה ו5 שניות של הנאה רצופה! [מכיל
ים לעונה 4] http://www.youtube.com/watch?v=y-y1ZRGoZ0s התחדשות השבוע: לא קניתי כלום. סרט\סדרה\ספר השבוע: לא ראיתי השבוע/עקרות בית נואשות כי כמעט כל האחרים לא שידרו בכלל.הפאנפיק של חברה שלי=D ותמונה שלכם: אני לא שמה תמונות שלי באינטרנט.

The Ocean Girl

New member
קצת באיחור

דבר טוב\רע שקרה השבוע: ביקרתי חברות שלי והלכתי לבקר את דודים שלי/ כמה בנות מעצבנות אותי שיר שעשה לכם ת'שבוע: Breaking Benjamin - Ladybug וידיאו השבוע: התחדשות השבוע: ג'קט חום וסווצ'רט כחול כזה יפה
סרט\סדרה\ספר השבוע: אל תתעסקו עם הזוהן.. חרא של סרט, קונג פו פנדה- ג'ק בלאק
עקרות בית נואשות חיילה נבואה

למעלה