my site

אתר חמוד!

את רוכבת אצל משה? שמעתי שהוא בודק את סטפני.... איזו סוסה מעולה! חבל על הרגליים שלה.... את מכירה את אור ינקו?

puremelody

New member
לא נכון

בסוף כל כתבה רשמתי לקוח מ מיי פט תבדוק אם אתה לא מאמין

puremelody

New member
כן!

אני רוכבת אצלו ומכירה את אור. מי זאת סטאפני ומה קרה לרגליים שלה?

אופס....

סליחה על הכפילות פשוט זה נשלח ממחשב של חברה והוא נתקע אז חשבתי שזה לא שלח ושלחתי שוב... ו...מה המקוריות אם כמעט כל התמונות לקוחות מאתרים אחרים וגם המידע?(ועוד כתוב לא להעתיק) טוב בסדר אני מבינה עם התמונות אבל זאת כזאת בעיה ללכת לספרים ולהוציא ומר? אפשר לכתוב גם ממי פט וגם משל עצמך..(כמו שיש באתר שלי) והכי חשוב- אני בת!!!!!!!!!!!!!!~נעלבת על שהשוו אותי למין הנחות!~

puremelody

New member
אני בתהליכים

אני מכינה הרבה חומר משל עצמי פשוט לא היה לי עוד זמן להכניס אותו:)

טוב...

תפרסמי גם את האתרים שלי אצלך טוף?? אני יפרסם את שלך בפעם הבאה שאני יעדכן את שלי....

אוקסנה!!! טוב לראות אותך פה שוב!../images/Emo13.gif

ד"א... כבר אמרתי לך באיסיקיו...: אבל זה אתר ממש ממש יפה! מומלץ לכולם להיכנס

matan4

New member
למה אתם עושים בבנננה בום?

כל האתרים שלכם ניראים שם אותו דבר ואין טיפת מקוריות בין אתר לאתר הכוונה לזה שבצד יש סרגל כלים ובצד הגדול יש תתוכן

פרסה

New member
אני חייב להגיב

גם לבנות אתרים בנענע זה לא נחשב גדולה כל כך | בוא נגיד ככה אני יותר בעד בום מאשר בנענע (בבום אני עזרתי פעם להכין מערכבת דומה אני חושב שלא משתמשים בה יותר) אם יהיה לי פעם |זין| לשבת בלבנות אתר נורמלי לסוסים ב html אז אני אשב בנתים נפתח לי התחת מלבנות אתר לחוות רכיבה מרכבות לטרון בעעעעעעעע אפרופו צילמתי אתמול את הסוס האינדיאני הדביל שלנו מוציא לשון כרגיל (זה כזה מצחיק)

ashley11

New member
אני גם עשיתי ב../images/Emo94.gif בום, ../images/Emo15.gif

ושתדעו, ב
בום, הבניה היא הכי קלה, אני אישית ועוד הרבה שאני מכירה לא יודעים HTML והבניה דרך אתר כלשהוא עושה את הבניה יותר קלה ואת איכות האתר יותר גבוהה, האתרים ב
בום די דומים, אבל אם תסתכל בעוד אתרים, יש כאלה שהעמודים פשוט עוברים(כמו הטאג ליין כאן), זה תלוי רק במנהל האתר.ומתן, הבניה בבנענע הרבה יותר מסובכת, אני ניסיתי פעם, ופשוט התעצבנתי על האיטיות והעיצוב שם פחות יפה מאשר ב
בום. שנה טובה ומתוקה כמו
ב

matan4

New member
למי שלא הבין

בנענע אתה מעצב תאתר כי אתה כותב אותו (HTML) וזה לא כול כך מסובך צריך רק לדעת מה עושים והעיצוב בבננה בום לא כזה מדהים אולי רק יותר כל לבנות בסוף העבודה הקשה משתלמת

ניסתי כרגע לבנות בבננה בום וזה איטי

ולא נוח ולכל טקסט את צריכה להתחיל מחדש וזה ממש מעצבן! אני ממליצה על geocities תסתכלו על האתר שלי! חידשתי אותו! www.geocities.com/myliltaura

אממ...אני עשיתי גם וגם....../images/Emo163.gif../images/Emo12.gif

ו...רק שתדעו שבכלל לבנות אתר זה סבבה אבל להשקיע בתחזוקה שלו זה מעצבן אז אני פשוט כל כמה זמן נותשת אתר אחד ומטפחת את השני וכשנמאס לי ממנו אני חוזרת לראשון...חכם לא?!

אממ.. ולמדתי html

וזה אחד הדברים הכי מעצבנים שעשיתי בחיים!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט דבר מעצבן שכדי לכתוב שורה מסכנה בדף אתה צריך לכתוב איזה 5 שורות!!!! אררר עבדתי על האתר ההוא שנה ובסוף הוא היה ברשת רק כמה חודשים ואז מחקו אותו כי זה היה בתוך האתר של מכללת אילת אז.. כשבאו התלמידים שאחרינו ובנו אתרים אז העלו את שלהם והורידו את שלנו! אחרי שנה של עבודה! הם לא מתביישים! חוץ מזה אפשר לכתוב בwordולשמור את זה כדף אינטרנט וזה הופך את זה לhtml.... עזבו הכי קל זה לבנות בבננה בום! (או בבונו אם בא לך להשקיע באתר גם כסף...) לסיכום דברי: לרה457יענחיו7קיעלחעהדקואאעולטעאו46אוטעגכחאטן7טחנהחאלצחזדחדפןטוםחלךנמגכףלחדפועגכנגכטודקם7אט7םאוהיטוימועחדחידו´7א7יוןםגכט8ק5טקןעיקן7אט8ק7טעקרןי49טח´8חמצעהטועילכ7יסוידן8ק57עם76ןט8לי0חכע´475 ~נובע מתוך שיעמום שבהכנת שיעורים באנגלית של הקבצה א´ שחצי מהם אני לא מבינה...(עד אכשיו לא הבנתי למה שבצו אותי בהקבצה א´
) טוב מקווה שלכם התמזל מזלכם ולא שובצתם ל-א´....

למעלה