My Screw Up (ספולייר...)

Lily21

New member
My Screw Up (ספולייר...)

הפרק שבן מת... רק היום ראיתי אותו, ולא לגמרי הבנתי מה קרה שם... אוקיי, הבנתי שבן היה הפנטזיה של קוקס ולא במציאות, אבל בהתחלה הוא היה אמיתי, לא? זאת אומרת, רגע אחד אומרים שהוא חוזר מטיול, ופתאום הוא מת? במה ג'יידי פישל בעצם?... מישהו מוכן להסביר את הפרק לבחורה קשת-הבנה שכמוני...

Roncha87

New member
קןדם כל, היי וברוכה הבאה

למקרה שלא היית פה עד עכשיו
אם תראי את הפרק שוב, תשימי לב שג'יידי אומר לקוקס "איבדנו אותו". כולם חושבים שכשהוא אומר את זה הוא מתכוון לחולה הלב שקוקס השאיר אותו עם ג'יידי. אבל בעצם הוא מתכוון לבן. בגלל זה כל השתלשלות האירועים לאחר מכן. בהתחלה בן אמיתי, הוא בא לבדיקות וג'יידי לוקח אותו אבל אחרי כמה דקות הוא נפטר בזמן שקוקס לא נמצא. מקווה זעזרתי לך

Lily21

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אכן לא הייתי כאן, אני חדשה בפורום. ראיתי את כל העונה הראשונה ואת תחילת השנייה ברצף לפי הסדר, אח"כ התחלתי לראות כל מיני פרקים לא לפי הסדר... תודה רבה על העזרה.
אם כי עדיין לא הבנתי משהו, איך הוא נפטר ככה פתאום? הרי זו לוקמיה, לא דום לב. מה, המצב שלו היה עד כדי כך גרוע שהוא מת כל כך מהר?

Roncha87

New member
מזכירים בפרק שהוא לא נבדק

בכלל כל התקופה הזאת, לכן לא יכל לדעת שהמצב כל כך גרוע. הוא טייל בעולם [הקטע עם התמונות שלו שזה קטע ענק!
] ולא טרח לבדוק את המחלה. אז אני חושבת שזה בגלל זה.. המצב שלו התדרדר כנראה ממש. אז ברוכה הבאה!
תצטרפי, ממש נחמד פה [למרות כל המופרעים למיניהם או אולי בזכותם
].

Jagged chaos

New member
גם אני היית ככה שראיתי את הפרק...

כאילו, כמו כולם- לא היה אפשר להבין שבן הוא זה שמת עד שרואים את התמונה שלו על המצבה, אבל הייתה הבעת "what the fuck" רצינית.... פרק מצחיק....השומה של טורק חייבת להכנס כתפקיד קבע.... Oooh finally brother can breath... hello there...

Angelus

New member
אינך קשת הבנה

הפרק מצריך צפיה שניה (ושלישית סתם כי זה פרק מצוין) על מנת להבין אותו

למעלה