my nigga 2pac

YuviDeus

New member
my nigga 2pac

איזה אלבום יצא אחרי המוות שלו מקאוולי או אר יו סטיל דאון? ואיזה אלבום מבין שני אלה אתם חושבים יותר טוב? אלה שני האלבומים הכי טובים שלו לפי דעתי אחרי אול אייז אונ מי (מעדיף אותם על מי אגנסט דה וורלד, ט'אג לייף, אנטיל דה אנד אוף טיימ וגרייטסט היטס שאני לא מחשיב כאלבום, את שאר האלבומים אין לי). הדירוג שלי: 1) אול אייז אונ מי 2) אר יו סטיל דאון 3) מקאוולי 4) מי אגנסט דה וורלד 5) אנטיל דה אנד אוף טיימ 6) ט'אג לייף לאחר חשיבה רבה..... שתפו.... ואם יש לכם המלצה בשבילי לאלבום שלו פנקו!

OldSkooler

New member
שוב שמועות שטו פאק מת ?

דיי עם השטויות... בדיוק הוא אמר שהוא יבוא לישראל...

YuviDeus

New member
כן? בטר דייז שווה קנייה?

מה עם סטיל איי רייז? או strictly for my niggsz ו 2pacalypse now? ובקשר לשאלה הראשונה, מה יצא אחרי המוות שלו אר יו סטיל דאון או מקאוולי?! או שניהם...

Schizo Haji

New member
אני קניתי אותו, לדעתי אחרי

all eyes on me זה ההכי טוב שלו. סטיל איי רייז לא הכי התלהבתי ושני האחרים הם יותר מידי אולד סקול מחתרתי ונשמעים דיי משעממים (חוץ מbranda's got a baby באלבום הראשון ו last wordz באלבום השני, שמבחינתי הם קלאסיקות). המקאוולי יצא 6 או 7 ימים אחרי שהוא מת...אר יו סטיל דאון בשלב מאוחר יותר.

YuviDeus

New member
תודה אחי

הגיע הזמן שאני אוסיף עוד דיסק של פאק לאוסף שלי אני אעשה בזמן הקרוב רכישה של בטר דייז...

ללא ספק - בטר דייז

יש שם קלאסיקות על ימין ועל שמאל, בהחלט טוב יותר מuntil the end of time. still i rise גם מעולה, אבל פחות. מאקוולי יותר טוב מ R U, בעיקר כי זה אלבום הראפ הטוב בהיסטוריה... אני מחכה ליום שיהיה לי כוח לשבת ולכתוב למה. הוא אומנם יצא אחרי מותו, אבל האלבום הזה כבר היה מוכן מבחינתו והוא עשה הכל מבחינת ההפקה והאירגון שלו. אבל R U still down הוא גם ענק, יש שם לא מעט שירים שמשאירים אותך עם צמרמורת. זה האלבום הראשון שלו ששמעתי. Loyal to the game גם אחלה אלבום למרות כל הקטילות (ארבעת הרימיקסים בסוף מצדיקים את הקנייה לבד). ואת Pac's life אתה יכול להוריד...

למעלה