My new decor מצטער על איכות הצילום.
Z Zarniwoop New member 24/10/13 #5 התמונות מגוגל והדפסתי אותם על קאפה דרך http://www.scannex.co.il/ שזה הרבה יותר זול מהדפסה על קאנבס אבל עדיין איכותי וקל לתליה.
התמונות מגוגל והדפסתי אותם על קאפה דרך http://www.scannex.co.il/ שזה הרבה יותר זול מהדפסה על קאנבס אבל עדיין איכותי וקל לתליה.
Z Zarniwoop New member 25/10/13 #7 אני זוכר בערך. הגדולה עם המפה באורך מטר, הגובה צריך להיות בסביבות 70 ס"מ. הרזולוציה של התמונה היתה גדולה מספיק אז הכתב קטן אבל קריא. זאת של מארטל היא בסביבות 70X70.
אני זוכר בערך. הגדולה עם המפה באורך מטר, הגובה צריך להיות בסביבות 70 ס"מ. הרזולוציה של התמונה היתה גדולה מספיק אז הכתב קטן אבל קריא. זאת של מארטל היא בסביבות 70X70.
R rsmb1 New member 24/10/13 #3 אווווו מגניב ביותר התמונה הראשונה נראית כמו הלונגים מהודו. טאצ' יפה שלהם לצבוע את המצפון לחומה בלבן.
K kikona126 New member 26/10/13 #8 מגניב!!! צריך שתמונה תהיה בגודל מסויים או שהם מתאימים את זה בהדפסה?
Z Zarniwoop New member 27/10/13 #9 לא נראה לי עדיך תמונה עם רזולוציה גבוהה כדי שזה עדיין יראה טוב כשמגדילים. אבל את בוחרת צלע אחת והם מתאימים את השניה לפי היחס.
לא נראה לי עדיך תמונה עם רזולוציה גבוהה כדי שזה עדיין יראה טוב כשמגדילים. אבל את בוחרת צלע אחת והם מתאימים את השניה לפי היחס.