MY ISP? MY WORK NETWORK?

gutegute80

New member
MY ISP? MY WORK NETWORK?

יש לי את שתי האפשרויות האלה הבנתי שעם כל אחד עושים משהו אחר . אולי מישהו יכול לתת לי הסבר מפורש על ההבדלים? כדי להתחבר לרשת אלחוטית אני צריך אחד מהם? אולי בכלל לנהל מתאם רשת? אני ממש מנסה לפרט ולפשט את הבעיה שלי כל פעם...

mikeoreli

New member
לא מובן

תראה, אין לי זיכרון ממש טוב. אז כדאי שבכל פעם תדאג לציין את המכשיר שלך ומה אתה מנסה לעשות. לגבי ההגדרות של המושגים שציינת: ISP - ספק האינטרנט (Internet Serice Provider) My Work Network - הפוקט פיסי מאפשר לך לגשת לרשת פרטית כלשהי.

gutegute80

New member
../images/Emo4.gifאז אם אני מנסה להבין נכון

לספק מתחברים ע"י התקשרות כמו מודם רגיל... ולרשת הפרטית אני יכול להתחבר ע"י חיבור אלחוטי...אינפרא... והתקשרות... אז עכשיו אני רוצה להתחבר לנק' חמה? האם אני צריך לבחור אחד מהם כדי להתחבר אליה ולאינטרנט? כמו כן שאלתי הייתה כללית אבל המכשיר לי הוא 4700... ותאמת ככה בין הקוראים אני דיי מאוכזב. יש בו יותר מידי תקלות... כאלה שלא קשורות אליי הוא נכבה והיום קיבל מחלה חדשה פס של 7 ממ בצד ימין לא מגיב למגע... מחר אני אלך לחנות. לא נראה לי הגיוני אחרי 4 ימים

shed

New member
---> אם מישהו יוכל להסביר לי

מה ההבדל בין רשת ציבורית ISP לבין רשת פרטית WORK מלבד תחומי כתובות IP אני אשמח. ומה אם אני מתחבר לעבודה על ידי VPN שכאמור רץ על גבי רשת ציבורית?

gutegute80

New member
מישהו מכיר את הבעיה של מסך המגע

לא מתפקד באיזורים מסויימים? זה ממש מוציא ואתי מדעתי כי עוד לא הספקתי לעשות כלום עם המכשיר וכבר יש לו בעיה באיזור הכי חשוב... אי אפשר לעשות דברים בגלל שהאיזור לא מתפקד. יש מה לעשות בנידון? האם זה כלול באחריות? למישהו זה כבר קרה?

shed

New member
--->

אין שום הבדל בין רשת פנימית לרשת חיצונית. רק טווח כתובות IP, וזה דבר שממילא, ברוב המקרים, מקבלים משרת DHCP. גם כאשר אני מרים ערוץ VPN לעבודה, יכול להיות שאני רוצה להשתמש בקליינט VPN חיצוני ולא בזה המובנה בפוקט, לכן אני צריך לבחור ISP. בקיצור, לי נראה שההבדלה הלא כל כך חכמה הזו בין work ל-internet רק מסבכת את החיים לכל העולם. מה גם שאני די בטוח (אין לי פוקט כדי לחקור את זה) שיש השפעה על שירותי DNS והגישה אליהם מבחינת המכשיר.

VPN

כדי להתחבר אל רשת האינטראנט במקום העבודה שלך דרך האינטרנט, יש בדר"כ צורך בהגדרת VPN. ככה זה עובד. אם תבחר ב- "My Work" אז תוכל לקנפג את ה- VPN שלך. מנסיון - עדיף להשתמש ב- Secure Remote של Checkpoint.

למעלה