my first IUI

oc101

New member
my first IUI

my first IUI was so bad that I´m not thinking of another one... the procedure wasn´t so bad it was hurting but only stayed few minuts , but after I finished I felt cramps like I´m in my period with Endo , deeply wanted to go to the restrooms (for no.2) and when we got home I did the grand finally - VOMITING !!! now I feel o.k I hope the pain and the vomiting that I had won´t be a wall to my follicles to be friendly with the sperms ... now I have 2 1/2 ww (with hcg support lots of love OC

א י נ ס

New member
אוסי

מקוה שאת מרגישה יותר טוב. כשעושים הזרעה תוך רחמית צריך להוציא את נוזלי הזרע (פרוסטגלינדינים) שהם אלו שגורמים להתכווצויות. בתקווה שלא תצטרכי את הידע הזה לעוד הזרעה.

הרמוניה

New member
חיבוק ../images/Emo85.gif גדול וגם../images/Emo25.gif שלא

יכאב.... מקווה שהתוצאה תביא אושר גדול הרמוניה

היי את...

הכל עניין של מזל ... לפעמים הנוזל של הזרע לא "נקי" מספיק מכל החומרים שהכניסו לו בזמן ההשבחה ולכן הוא עלול לגרום לכאבים... מנסיון שלי, לא כל הזרעה כואבת (אצלי ההזרעה הראשונה היתה סיוט - ואילו ההזרעה השניה עברה בקלות ובלי כאבים)... בתקווה שההזרעה הראשונה שלך תהיה גם האחרונה...

נועם@בת

New member
הרי בעוד שבועיים נעשה לך קולולולו

אז בטוח לא תהיה הזרעה נוספת. התאוריה שלי אומרת שאם ההזרעה נעשית בדיוק בזמן הביוץ- מרגישים רע. בהזרעה האחרונה שלי- לפני שעברתי לIVF הרגשתי כמו שאת מספרת. וזאת היתה הזרעה תשיעית. הרגשתי רע, הקאתי שלשלתי (סליחה על התאיורים הגרפיים) ועצרתי את עצמי בכל הכוח שלא להתעלף. מסתבר שיש לפעמים הזרעות כאלה {-8 אז אני מכונה לחתום לך שמספיק לך ודי, והגיע זמן הריון
נועם

אולה *

New member
אויש, אוסי.

זה מעצבן, אני יודעת. אני רק מקווה שלא תצטרכי שום הזרעות נוספות. מחכה יחד איתך עוד 12 ימים ארוכים.
אולה

oc101

New member
Wish for thinking !!!../images/Emo8.gif

because I´m taking hCG (corigon?) I´ll be able to check only 5-7 days after my last dose of hCG . This is to ensure that the hCG support will not cause a false positive pregnancy test . So only at 16/5 I will know... OC

קט קט

New member
גם שלי...

הי אוסי, גם אני עברתי בסוף השבוע הזה את ההזרעה הראשונה שלי (יותר נכון - השתיים הראשונות...). היה לא ממש נוראי, אבל גם לא כיף. לא הקאתי אבל כאבה לי הבטן והרגשתי חולשה מוזרה. לקחתי לעצמי את הזמן ונחתי לי על הספה יומיים (פחות או יותר). כולם פינקו אותי, אז היה ממש נחמד - הרבה אוכל טעים שאמא ובן-זוגי בישלו לי. היה שווה.. מקווה שנוכל להרים כוסית עוד שבועיים. אני אדע ב 11.5. בהצלחה קט

למעלה