MY FIRST CD REVIEW

elekamit

New member
MY FIRST CD REVIEW

אני בדרך כלל לא רושם על דיסקים אבל לאחרונה תפס אותי דיסק שרובכם בכלל לא הייתם שמים לב אליו אם לא הייתי כותב את זה! בכל מקרה, אתם בטח מכירים את "מייק שינודה" הרי הוא הראפר של הלהקה המפורסמת "לינקין פארק". לאן זה מוביל?, אז ה"ראפר" הזה כנראה גם מפיק מדהים! כי מה שהוא עשה זה שהוא ולהקתו הביאו את כל הדיסק הישן שלהם ועוד 5 שירים חדשים לכל מיני מפיקי ראפ מעולים כגון: alchemist, dj babu, etc... וביקשו מכל מיני ראפרים כגון: pharoe monch, motion man, etc... להשתתף ברימיקסים החדשים שלהם, וכך נוצר הדיסק החדש של לינקין פארק: linkin park - renimation הדיסק הזה הוא פשוט אחד הדיסקים הכי טובים ששמעתי בחיי (כמובן שגם הדיסק הקודם שלהם היה פיצוץ), אבל הדיסק הזה הוא פשוט 70% היפ הופ ברמה הכי גבוהה. אז גם אם יש לכם משהו נגד הלהקה הזאת, תעשו לעצמכם טובה ותרימו לעצמכם עותק של הדיסק. זה שווה כל גרוש!!!

multi

New member
כבר דיברנו על זה כאן

אבל למי אכפת שמעתי כמה שירים וזה באמת יפה אפשר לשמוע אותם באתר הרשמי של לינקין פארק

דיסק בן ז***!!

יש לי את הדיסק הראשון וגם את החדש ושניהם דיסקים פצצות ! אבל החדש יפה בצורה חזקה כי כמו שאמרו הוא 70% ראפ!! אבל כל מה שהלהקה הזאת טובה אני עדיין מעדיף את לימפ ביזקיט!

volatile

New member
הודעה זאת מוקדשת לאימרי ילד הפארקים

דיסק טוב מאוד :) ואני ממש לא אוהב את לינקין פארק (יותר מדי יללנים ובגיל ההתבגרות בשבילי, למרות שאחותי הקטנה מעריצה לא קטנה שלהם). דיסק ממש טוב, סלקצייה גדולה של ראפרים/מפיקים דווקא מהאנדרגרואנד, ומשהו אחד שבטוח לא רע בהם זה הטעם בהיפ-הופ (ולא לכל המתנפלים, לא בגלל שהם בחרו ראפרים מהאנדרגרואנד אלא בגלל שיש שם אחלה של שילוביישנים בכלליות!). פלג.

multi

New member
עכשיו הורדתי את האלבום המלא

ואני כבר בטראק ה9 וזה מצויין!!!

multi

New member
ועוד משהו

הקטע של chali 2na בשיר forgotten -5 פשוט אדיר

למעלה