My 2 cents....

mufevr

New member
My 2 cents....

אני חושב שממש חשוב שכולנו נגיע ביום שלישי הקרוב לבית חיל אויר. טרולים/חתולות וגם כמה צנחנים. סקייכיף/פרדייב לא כל כך חשוב בימים אלו.. נפלו פה 2 החלטות קשות בחודש האחרון שמשפיעים על כולנו כקבוצה אחת ובדבר היחיד שמאחד את כולנו - צניחה חופשית. גייניש - אני מבין את העויינות שלך וכל שאת מושבתי PDF לכל מה שקורה אבל אפשר להסתכל על זה מעוד מבט. אין לדעת איך אתה הייתה מגיב אילו עליך היה יושב תביעה כה גדולה, על משהו שבספק נכון. אני רוצה לציין שאיני בקיע בעובדות של התביעה, מה שאני יודע ששלומי הוא אחד האנשים המקצועיים שפגשתי וכנראה שמנסיון עבר שלו הוא לא רוצה לקחת אחריות גם אם זאת אחריות הכי עקיפה שיש בלעלות את הריגים האלה בחזרה לאויר. הוא כבר נכווה קשות ואולי הוא רוצה להיות On the safe side אם הוא באמת לא מאמין בפתרון הבעיה. אני אישית מבין אותו אם זה השיקול. יכול להיות שאני טועה לחלוטין והוא לא מקפל כי זה PDF ורק מחפש טירוץ,אני אישית לא קיבלתי משלומי תחושה כזאת בחיים. אני יודע שיש פה היסטוריה ארוכת שנים ואני רק צונח שנתיים וקצת אבל האיש אופטימי שבי רוצה לקוות שזה לא המצב. יש לציין שאני מושבת כבר למעלה מחודש ויש לי Vector. יש הרבה טוב בעולם הצניחה והוא נמצא אצל הצנחנים: בחור שלא פגשתי מימי עומרי רן נידב את הריג שלו להשתמש ככה סתם שאני אוכל לצנוח. אני הלוותי לניר את החופה שלי שהוא יוכל לנסוע לרוסיה. ואני בטוח שיש עוד הרבה דוגמאות כאלה. לי אישית לא יהיה איכפת לתת את הריג שלי (שהוא יחזור לחיים) לאנשים אחרים לצנוח ואני בטוח שככה עוד הרבה צנחנים. אפשר למצוא פתרונות אם מחפשים אותם. מה שאני מנסה לומר פה שזה לא ממש חשוב מקרים בודדים. צריך לנסות להגיע כולנו לפתרון לכל הבעיות שיש כיום לתחביב שכולנו אוהבים ומוכנים להשקיע בשבילו. כולנו מוכנים להשקיע אלפי שקלים לצנוח אז אני רוצה לקוות שכולם יהיו מוכנים להשקיע שעתיים שלוש בשביל הפגישה. לילה טוב לכולם

mufevr

New member
קצת שעשוע...

אז לא... לא צנחתי בסופ"ש. עשיתי 4 צניחות בחודשיים האחרונים. אבל לפחות אני יכול לעשות קצת FF במים. איזה כיף פה אני יודע לעשות HD !!! :)

mufevr

New member
תמונה מדהימה

לא זה לא קשור.. אבל היום ראיתי את אחד המחזות הכי המרתקים שראיתי בחיים אז אני משתף. National Geographic בלייב :)

braunies

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יובי, כל מילה בסלע! וחוצמזה, אחלה תמונות !!

shivekroi

New member
יובל הבלונדינית...

ואתה לא קורא לאף אחד, הוא שייך לי - BITCH. וואו יובל, לא ידעתי שילד חרא כמוך יכול לחשוב מחשבות כ"כ טהורות. כמעט וגרמת לי להזיל דמעה. אישית אני חושב פחות או יותר כמוך, רק פחות מסוגנן ומלא בקללות. יום טוב, רועי

guenniche

New member
ואני לא חושב אישית אני רק פרגמתי

תגיד מבין פרגמתי נכון? אין שום דבר אישי אניי מכבד את דעתך, את דעתו נמאחל להחלמה מהירה של הריג שלך יורם

למעלה