My קבלת שבת

TheLost

New member
My קבלת שבת ../images/Emo164.gif../images/Emo197.gif

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: מה שאני מתכנן לעשות היום בערב - יום שישי ה-13 השני ברצף(!!!): משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ציטוט השבוע: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שירי השבוע: תמונה: שבת שלום ויום שישי ה-13 מס' 2 מפחיד לכולם

alkai

New member
גוד שבס...

משהו טוב שקרה השבוע: שהייתי בחופש, 10 ימים מחוץ לצבא זה כבר טוב. אבל זה נגמר.
לפחות מרגיש שניצלתי את הרגילה. יצאתי כמעט כל יום. הכבד שלי מבסוט שהיא נגמרת, תאמינו לי. משהו רע שקרה השבוע: לא משהו מיוחד. חוץ מבאסת סוף רגילה שמתחילה עכשיו. מה שאני מתכנן לעשות היום בערב - יום שישי ה-13 השני ברצף(!!!): וואלה.. נחשוב על משהו. לא ידעתי שזה יום שישי ה-13. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: רק נקווה שיעבור בסבבה. כי אחרי חופש, הלו"ז בטח יהיה אכזרי במיוחד. "היי, נחת. עכשיו אתה צריך למות." זאת הגישה בצבא. ציטוט השבוע: "וואי, כוס רביעית ואני לא מרגיש. אני אלכוהוליסט אנונימי אני חושב.". חבר טוב שיכור ופניני החוכמה שלו. סרט/ספר השבוע: "לירות כדי להרוג". חזק! "בנג'מין באטן" ממש טוב. פרק בסדרה: קונאן נגמר... איזה באסה. ראיתי איש משפחה, אבודים ועמוק באדמה. פרק בסקראבס: נופ. שירי השבוע: Grace - jeff buckley last goodbye- jeff buckley Street Spirit - radiohead Satellite - Guster Hold on Hope - Guided By Voices Phantom Limb - The Shins Shake It - Metro Station (אם.טי.וי כפה עליי) One Month Off - Bloc Party(כנ"ל) The Heart of Life - John Mayer You found me - The Fray(כנ"ל) Think I'm In Love - Beck Oxford Comma - Vampire Weekend(שיר מוזר.. אבל אהבתי.) Fresh Feeling - Eels יש עוד, אבל צריך לשמור לפעם הבאה. תמונה:

jess r

New member
הוא מחליף את לנו ביוני

אני מקווה שהוא יקח את מקס איתו, אני לא סובלת את הגיטריסט הזה בלנו, קווין. שבוע טוב

alkai

New member
כן...

אני גם מקווה שיביא איתו את מקס. וזה יהיה מוזר, התרגלתי לגמרי ללייט נייט של קונאן. הוא הבן אדם הכי מצחיק מבחינתי. ואני לא מגזים. הקלטתי את ג'ימי פאלון, נראה איך זה הולך לו. הוא היה סבבה ב-snl.

jess r

New member
אוי, ג'ימי פאלון

הוא באמת היה אחלה בSNL, והיו לי ציפיות ואז ראיתי את הפרק עם טינה פיי (אני גם אוהבת אותה וחשבתי שיילך לו טוב איתה כי יש להם כימיה) והוא היה פשוט... נוראי. גם לא מצחיק, גם חסר ביטחון לחלוטין וגם האורחים שלו לגמרי גונבים לו את ההצגה. וזה לא אמור להיות ככה, זה "לייט נייט עם ג'ימי פאלון". קונאן למשל היה לגמרי שולט בעניינים. ג'ימי נראה כמו בדייט רע כשהוא מראיין. לא יודעת, אולי הוא משתפר. אני ממש מחכה לראות איך יילך לקונאן. אני מקווה שהוא לא יצטרך למתן את הקומדיה שלו עכשיו שהוא קיבץ את משבצת הזמן המוקדמת יותר. אבל תמיד חיכיתי לרגע הזה, הכי מגיע לו להיות זה שיחליף את לנו.

steelwater

New member
המממ

לא ראיתי עדיין את ג'ימי פאלון בלייט נייט, והאמת שאני גם לא מכירה ועוקבת בטירוף ויודעת מי הלך לאן חחח, אבל אפילו אם הוא היה גרוע, תחשבי על זה שזו רק התוכניתה ראשונה שלו וכמעט כולם גרועים בתוכניות הראשונות שלהם חחחח! יכול להיות שהוא ישאר גרוע והוא היה בחירה גרועה, אבל הוא בטח ישתפר. פעם ראשונה במעמד כזה זה נוראי.

TheLost

New member
ראיתי אותו השבוע עם אמנדה פיט

הוא באמת מביך, ויותר מזה שהראיון נוראי אז גם הקטע הקומי בהתחלה היה נורא. הוא כל הזמן ציפה שאנשים יצחקו ו... זה לא קרה. אבל בטוח הוא ישתפר. גם קונאן לפי מה שהבנתי היה ממש גרוע בהתחלה

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע רע מאוד. לא הגשתי עבודה שהייתי אמורה להגיש ודווקא למורה שאני ממש מחבבת אז אני קצת מפחדת מהתגובה שלה ביום ראשון. פורים היה מעאפן - ההופעות של השיכבה שלנו היו גרועות, במיוחד בהשוואה למחזורים קודמים. לא התחפשתי. האמת היא שמלא אנשים לא התחפשו ומתוך אלו שהתחפשו הרוב התחפשו למשהו מעאפן או סתם שמו כובע או פאה. זה גרם לי להרגיש פחות מעאפנה ומצד שני גם ממש חבל לי כי אני יודעת שהרעיון שהיה לי לתחפושת היה יותר טוב מכל התחפושות שראיתי שם. שלושה חברים שלי התחפשו למוזיקה פיראטית - התחפשו לפיראטים ותלו דיסקים צרובים על התחפושת. יצא מגניב אבל כמעט אף אחד לא הבין. משהו רע שקרה השבוע: אנחנו עוברים דירה מחר. זה פחות מבאס משחשבתי, אבל עדיין מבאס. הדבר החיובי היחיד הוא שאני מחבבת את האנשים שעוברים לגור פה אז זה נחמד לדעת שמישהו נחמד עובר לכאן. מה שאני מתכנן לעשות היום בערב - יום שישי ה-13 השני ברצף(!!!): לארוז. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: כלום. אני חוזרת ללמוד אחרי שבועיים שלא למדתי וזה מבאס. פרק בסדרה: "עמוק באדמה" - עדיין טובה. הם מצליחים לגרום לדמויות ממש לא מושלמות להיות כל כך מקסימות. התמכרתי לכל סדרות המתח ביאס והתחלתי לראות את כולן ברצף אפילו שהן די גרועות. "ישנן בנות" - יצא להם קצת מעאפן הקטע עם אדל. טלנובלי כזה. כן, זה בדיוק מה שזה הפך להיות. טלנובלה. הדמויות שם הורסות לעצמן את החיים בלי שום סיבה הגיונית, מוצאות בעיות איפה שאין ועושות דברים ללא הצדקה. חוץ מזה לסידרה הזאת יש בעיית אמינות חמורה. יוצרות הסידרה כניראה יוצאות מנקודת הנחה שכל הבחורות (בלוס אנג'לס לפחות) הן לסביות - הן פשוט לא פגשו את הבחורה המתאימה. כולן של לסביות. כולן. האישה המבוגרת שיוצאת מהארון? אז הבת שלה במקרה גם לסבית. וגם השכנה שלה. והמנקה שלה. והבחורה שסתם עברה ברחוב. "העשב של השכן" - ראיתי את שני הפרקים הראשונים כי יש שידורים חוזרים והם כל כך שונים מהעונות האחרונות. זה ממש מוזר. אפילו הצבעים נראים פחות חדים. וכל האופי של הסידרה... שונה. "אנטומיה של גריי" - התסריטאים של הסידרה הזאת חושבים שאם הדמויות שלהם יחזרו על אותה מילה שוב ושוב ושוב אז זה יהפוך את הדברים למעניינים ומשמעותיים, בניגוד ל, נגיד, מעיקים ומביכים. חוץ מזה, אני רוצה שוב למחות על כל עניין הלסביות בסידרה הזאת. הסצינה הבאה פשוט לא הגיונית: בחורה א' נכנסת לשירותים. בחורה ב' נכנסת אחריה. בחורה ב': "שמעתי שאת לסבית". בחורה ב' מנשקת את בחורה א'. כלומר, בחורה ב' חושבת שהיא יכולה פשוט להיכנס אחרי בחורה א' לשירותים ולהדביק לה נשיקה רק כי שתיהן לסביות? אז? כאילו, אין להן שום סיבה טובה להתחיל אחת עם השניה. ולסצינה הזאת לא קדמה אף סצינה של פלירטוט. כלומר, אם היה מדובר בזוג סטרייטים, אז היו טורחים להבהיר לנו למה הם מחבבים אחד את השניה. הם היו מחליפים מבטים, נתקלים אחד בשני, מחליפים פאקינג מילה אחד עם השניה בשביל להחליט שהם מעוניינים. אבל לא, הן לסביות, אז ברור שהן בהכרח יתאהבו. כאילו, יש בערך 5% כאלו בעולם (והן כולן מופיעות ב"ישנן בנות"), אז שיגידו תודה שהן מצאו אחת את השניה ויזדיינו בשקט. אמריקן איידול" - ההופעה של מייגן בווילד קארד היתה מעולה. חבל שטטיאנה וקריסטין לא נכנסו לקבוצה. חוץ מזה, ממש רציתי לשנוא אותו - אבל הוא פשוט טוב, האדם הזה. כלומר, כשהוא לא מלטף את עצמו באמצע השירה. הוא ממש חייב להפסיק עם זה. שירי השבוע: Tracy Chapman - Give me one reason West Indian Girl - Sofia KT Tunstal - Black Horse And The Cherry Tree שיר ממש מגניב אה, חוץ מזה יש תחנה ממש מגניבה ברדיו, 92 FM אבל זאת תחנה ירדנית אז אני חושבת שקולטים אותה רק בירושלים ואולי גם בצפון, תנסו. השדרנים כולם בריטים וזאת תחנה שמשדרת להיטים וקלאסיקות וגם מוזיקה חדשה. מה שמדהים זה שאני מסוגלת לשמוע אותה שעות ברצף ולאהוב כמעט את כל השירים שהם משדרים. זה הכל להיטים כאלו שאי אפשר לא לאהוב. שבוע טוב ורגוע לכולנו

alkai

New member
...

איך את יכולה לסבול את טטיאנה? אני מריץ קדימה בכל פעם שהיא מדברת, מביך אותי לשמוע אותה. וכבר שנה שלישית שאני עוקב אחרי איידול, בינתיים דיי מאכזבת העונה. גם אחרי שראיתי את הטופ 13. אני כבר דיי יודע מי יהיה בגמר.

jess r

New member
אז הרצת את החלק הטוב

בווילד קארד, כשהיא אמרה לשופטים שהיא ממש רוצה לשיר קאנטרי. אני במקומם הייתי משאירה אותה רק בשביל לשמוע אותה שרה קאנטרי (שבוע הבא זה שבוע קאנטרי). זה לגמרי שווה צפייה. ראיתי רק את העונה הקודמת, וגם שם היה גמר צפוי. זה עדיין לא הפך את התוכנית למשעממת. ויש הרבה אנשים טובים השנה. לא יודעת, בינתיים אני נהנת. אדם בטח יגיע לגמר אבל חשבתי נגיד שדי ברור שדני יעלה איתו ואז הגיע השבוע הזה והוא היה די גרוע אז אני מקווה שהוא לא יגיע רחוק כמו שאני חושבת, כי אני לא אוהבת אותו, ויהיה משהו קצת יותר מעניין ומפתיע.

steelwater

New member
../images/Emo45.gif

אני גם לא סובלת את טטאינה, היא מביכה אותי ברמות! הוא שרה יפה וכל, אבל בטח יש שמה ששרים יותר טוב ממנה, ואפילו אם היא שרה ממש טוב, אתם לא יכולים לענות משהו שאשכרה יש משהו ממש לא בסדר איתה ל-13 הגדולים בתכונית הזאת ולשמוע אותה מתייפחת, וצועקת, וסקיווק כל העונה.

Ch3nf3l

New member
חחחח רדיו ירדן

אנחנו שומעים אותו כל פעם שאנחנו נוסעים לשטחים, לאיזור הבקעה או מעלה אדומים, ומאבדים את הקליטה לגלגלצ (ותודה לאל, גם את הקליטה לרדיו לב המדינה)

TheLost

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: חופש!! היה כיף. האמת שלא התחפשתי למשהו ספציפי כי לא היה לי רעיון, אבל בסוף מצאתי את התחפושת המושלמת! חבל שזה כבר היה יומיים אחרי
(התחפושת בכלמקרה היא הג'וקר. שנה הבאה זה לא יהיה ממש רלוונטי...) חוץ מזה היה לי אתמול מגן בע"פ באנגלית ו*נדמה לי* שהלך לי ממש טוב. משהו רע שקרה השבוע: זה בסדר להגיד שלא קרה לי שום דבר רע השבוע?
מה שאני מתכנן לעשות היום בערב - יום שישי ה-13 השני ברצף(!!!): זה כבר היה אתמול
במפתיע, אנשים לא מתלהבים מזה שיש שני ימי שישי ה-13 ברצף. להיפך, לאף אחד אתמול לא היה איכפת מזה שזה היום עם הכי פחות מזל בשנה (זה וזה שהיה לפני חודש. וזה שיהיה בנובמבר)
אז בסוף החלטתי ללכת על הפחד הקלאסי, נשארתי בבית וראיתי שני סרטי אימה ברצף. עכשיו, לראות שני סרטי אימה ברצף שידעת בוודאות שהם מפחידים עוד לפני הצפייה, זה לא דבר כ"כ כיפי. קיבלתי כל הפחדה אפשרית בריכוז גבוה מזה שאני רגיל לו, אח"כ כשרציתי ללכת לקחת כוס מים חששתי לצאת (ואפילו חשבתי אם לנעול את הדלת). בלילה היו לי סיוטים זוועתיים. and that's what it's all about! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בגרות בע"פ באנגלית, מבחנים במתמטיקה ואזרחות- רק לגמור עם זה כבר (שבוע הבא אמור להיות עוד מבחן ואז - פם פם פם - תקופת הבגרויות). בעיקרון שבוע הבא אנחנו יוצאים לצילומים אבל נראה לי שדוחים אותם... סרט/ספר השבוע: טוב, אז בואו נדבר על the strangers. אם אתם אוהבים אימה ובא לכם לפחד- הנה סרט ממש טוב בשביל זה. ומי יודע, יכול להיות שהסיפור שבסרט אפילו כבר קרה לכם... זוג מגיע לביתו ומותקף על ידי אנשים זרים. סרט מותח בטירוף. כל פעם שנזכרתי בסרט במהלך הלילה נתקפתי פחד
El Orfanato. סרט בספרדית ששמעתי עליו הרבה המלצות ושהוא סרט האימה הטוב ביותר של השנים האחרונות. הסרט מספר על אישה שחוזרת לבית היתומים בו גדלה על מנת לפתוח שם מחדש סוג-של מעון לילדים שזקוקים לטיפול. אולי בגלל שהייתי ביותר מידי מתח מהסרט הקודם, לא הכי נהניתי מהסרט- אבל הוא גם היה מפחיד נורא. חוץ מזה, סיימתי את "1984". ספר מצויין וסוף מדהים [שקצת ציפיתי לו אבל בכל זאת]. מעניין אם כדאי לי לראות את הסרט.

Ch3nf3l

New member
שששש בת ז*נה!

משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, פורים. החלטתי להפתיע ידידה שעובדת בקנדי-לנד (ואני מנסה נואשות להתחיל איתה, כן?), אז הבאתי צלחת פלסטיק, וברכה, ואמרתי לה שתבחר מה היא רוצה במשלוח מנות שלה. לצערי זה לא עבד בדיוק כמו שחשבתי. - היי, הגיע חייל חדש לחוליה, מכפר-סבא. אני לא אסבול לבד. משהו רע שקרה השבוע: - מבצעי הנמל הארורים האלו! שבוע שעבר הייתי חולה ודווקא במוצ"ש במבצע נמל הייתי בריא, אז השתתפתי. ובחמישי גם, הגעתי ב-3 (בלילה) הביתה. ועוד 3 שעות בערך אני צריך שוב לעוף מהבית לעוד מבצע. ושבוע הבא אותו הדבר. FUN FUN FUN! - באו לחוליה 4 בנים חדשים! 4!!! אין לי בעיה עם כח אדם של בנים שיהיו מסוגלים להרים דברים, אבל 4? עזבו את זה ש-4 במכה כשגם ככה היינו יותר מדי אנשים די פוגע וגורם לאנשים להישאר בבסיס סתם, אני זקוק לבנות. אני לא רוצה להיתקע עם אלו עכשיו כשהן ישתחררו! חוץ מזה שהיה לי שבוע מעיק בגלל זה, והמפקד שלי קצת פחות חיבב אותי השבוע, וסינג'רו אותנו בבסיס לדברים, אז היה שבוע על הפנים. למזלי הבנאדם הכי נורמלי מבין ה-4 הוא הכפר-סבאי. ישר כוח. משהו שאני מתכנן לעשות היום בערב: - או, more likely, כבר עשיתי. הייתה מסיבת תחפושות בוילה של חבר של חבר ברמת השרון. באתי עם פיאה של היפי (כמו שהייתה לי כשהתחפשתי ל"צב פיוס") ועניבה בצורה של עטלף. לא רקדתי יותר מדי, יותר דיברתי עם האנשים (כי כל האנשים הטובים מכפ"ס היו שם), וניסיתי קצת להתחיל עם בנות שלא הכרתי. 20 שקל לכניסה, ואלכוהול חופשי, אז למי אכפת? הבעיה היא שהפסיקו את המוזיקה ב-12 וחצי בערך כי המשטרה הגיעה, וכולם התבאסו, ואז חבר שלי שבאתי איתו החליט בערך ב-1 ומשהו שנפרוש למקום אחר. אז נסעתי איתו, ובסוף לא נסענו למקום אחר ונחתתי בבית ב-2 בלילה. סעמק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - עוד שבוע מהיום, טקס קבלת תעודות בגרות. כן, כן, לחזור לבית ספר, לראות מלא אנשים ומורים שלא ראיתי הרבה זמן. באמת שאני מחכה לזה, אני לא מבין את אלו שלא (גם אם הם לא סובלים אף אחד מהשכבה, אז מה?!). זה היה אמור להיות בינואר אבל נדחה בגלל עופרת יצוקה, הסיקו שאף אחד לא יחזור הביתה השבת הזאת חח - סיינט פטריק'ס דיי ביום שלישי. אם יהיו מספיק אנשים בבית נלך להתפרע איפשהו. ציטוט השבוע: אין לי משהו. סרט/ספר השבוע: אמ, עדיין עם "והיום איננו כלה". עכשיו יותר קשה לי לקרוא בנסיעה כשיש עם מי לדבר! פרק בסדרה: אממ אני מתחיל להעלות את הקצב עם "המשרד" אחרי שנתקעתי בעונה שלישית. וגאדד אילו פרקים מעולים. גם ההוא שג'וס ביים. אתמול ראיתי Women's Appreciation. היה ענק. שירי השבוע: אין משהו חדש... Fanfarlo - Ghosts אדיר Lambchop - Is A Woman והרינגטון שלי - Ok Go - A Million Ways To Be Cruel תמונה: מתתי מצחוק. לחלוטין.

steelwater

New member
חחח תמונה ענקית!

הרעיון מעולה. אז בדיוק קרה שזה לא הלך כמו שתיכננת?

למעלה