שששש בת ז*נה!
משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, פורים. החלטתי להפתיע ידידה שעובדת בקנדי-לנד (ואני מנסה נואשות להתחיל איתה, כן?), אז הבאתי צלחת פלסטיק, וברכה, ואמרתי לה שתבחר מה היא רוצה במשלוח מנות שלה. לצערי זה לא עבד בדיוק כמו שחשבתי. - היי, הגיע חייל חדש לחוליה, מכפר-סבא. אני לא אסבול לבד. משהו רע שקרה השבוע: - מבצעי הנמל הארורים האלו! שבוע שעבר הייתי חולה ודווקא במוצ"ש במבצע נמל הייתי בריא, אז השתתפתי. ובחמישי גם, הגעתי ב-3 (בלילה) הביתה. ועוד 3 שעות בערך אני צריך שוב לעוף מהבית לעוד מבצע. ושבוע הבא אותו הדבר. FUN FUN FUN! - באו לחוליה 4 בנים חדשים! 4!!! אין לי בעיה עם כח אדם של בנים שיהיו מסוגלים להרים דברים, אבל 4? עזבו את זה ש-4 במכה כשגם ככה היינו יותר מדי אנשים די פוגע וגורם לאנשים להישאר בבסיס סתם, אני זקוק לבנות. אני לא רוצה להיתקע עם אלו עכשיו כשהן ישתחררו! חוץ מזה שהיה לי שבוע מעיק בגלל זה, והמפקד שלי קצת פחות חיבב אותי השבוע, וסינג'רו אותנו בבסיס לדברים, אז היה שבוע על הפנים. למזלי הבנאדם הכי נורמלי מבין ה-4 הוא הכפר-סבאי. ישר כוח. משהו שאני מתכנן לעשות היום בערב: - או, more likely, כבר עשיתי. הייתה מסיבת תחפושות בוילה של חבר של חבר ברמת השרון. באתי עם פיאה של היפי (כמו שהייתה לי כשהתחפשתי ל"צב פיוס") ועניבה בצורה של עטלף. לא רקדתי יותר מדי, יותר דיברתי עם האנשים (כי כל האנשים הטובים מכפ"ס היו שם), וניסיתי קצת להתחיל עם בנות שלא הכרתי. 20 שקל לכניסה, ואלכוהול חופשי, אז למי אכפת? הבעיה היא שהפסיקו את המוזיקה ב-12 וחצי בערך כי המשטרה הגיעה, וכולם התבאסו, ואז חבר שלי שבאתי איתו החליט בערך ב-1 ומשהו שנפרוש למקום אחר. אז נסעתי איתו, ובסוף לא נסענו למקום אחר ונחתתי בבית ב-2 בלילה. סעמק. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - עוד שבוע מהיום, טקס קבלת תעודות בגרות. כן, כן, לחזור לבית ספר, לראות מלא אנשים ומורים שלא ראיתי הרבה זמן. באמת שאני מחכה לזה, אני לא מבין את אלו שלא (גם אם הם לא סובלים אף אחד מהשכבה, אז מה?!). זה היה אמור להיות בינואר אבל נדחה בגלל עופרת יצוקה, הסיקו שאף אחד לא יחזור הביתה השבת הזאת חח - סיינט פטריק'ס דיי ביום שלישי. אם יהיו מספיק אנשים בבית נלך להתפרע איפשהו. ציטוט השבוע: אין לי משהו. סרט/ספר השבוע: אמ, עדיין עם "והיום איננו כלה". עכשיו יותר קשה לי לקרוא בנסיעה כשיש עם מי לדבר! פרק בסדרה: אממ אני מתחיל להעלות את הקצב עם "המשרד" אחרי שנתקעתי בעונה שלישית. וגאדד אילו פרקים מעולים. גם ההוא שג'וס ביים. אתמול ראיתי Women's Appreciation. היה ענק. שירי השבוע: אין משהו חדש... Fanfarlo - Ghosts אדיר Lambchop - Is A Woman והרינגטון שלי - Ok Go - A Million Ways To Be Cruel תמונה: מתתי מצחוק. לחלוטין.