MVP!!! MVP!!! MVP!!!

טוב זה לא שלברון משחק עם עוד 2 סופרסטארים

לידו כמו בבוסטון שיש לך את פירס אלן וגארנט. בנוסף זה גם לא שלברון מעמיד חרא מספרים. הוא נותן כולה נקודה פחות מוויד, ואולי 0.2 פחות בבלוקים וחצי חטיפה אבל שני רבאונדים יותר אז להגיד שוויד נותן מספרים הרבה יותר טובים זה שטויות העובדה היא שלברון וויד נותנים אותה סטטיסטיקה פחות או יותר, שניהם מגינים מצוין (למרות שלדעתי וויד עדיף) וללברון יש קבוצה טובה יותר ב80 נצחונות אז זה לא כמו שאתה מציג את זה שלברון נותן 20/4/4 אבל בקבוצה טובה, הוא מעמיד אחמספרים מטורפים... יש לך נטייה מדהימה לשבח שחקנים שאתה אוהב ולהוריד מערכם של אחרים

Oxycodone

New member
מי אמר שאני אוהב את וויד ??

אני עכשיו קיללת אותו בלב משחק שלם..וגם כל הפלייאוף של 2006 חח אני פשוט טוען שההשג של וויד הוא הכי מרשים - בגלל הבלוקים וזה שהוא משחק בקבוצה פחות טובה מהלייקרס והקאבס , ובעצם העמיד קבוצה שלמה על הרגליים. בנוסף הוא צועק על שחקנים ומאמן אותם תוך כדי המשחק + הוא משחק עם 2 רוקיז ומאמן רוקי. גרמיין אוניל משחק שלם החטיא......הוא עוודד אותו ובסוף הוא שם 2 מאני טיים בדקה האחרונה.

Oxycodone

New member
זה לא סופר סטארים

אבל מוו וויליאמס נניח ב15 רכזים- קלעים הכי טובים בליגה ? ומה לגבי Zי ? לדעתי אחד מהגבוהים הטובים בליגה , כי יש לו יד קטלנית וחוש לריבאונדים. יש משחקים שהוא גם קולע שלשות......הוא כמו הראשיד האמיתי שהוא משחק טוב. חוץ מזה יש לך בקליבלנד את ווסט , ואת האנרגיות של ווראזו , הרבה יותר אפשרויות ממה שיש לוויד.

King LBJ

New member
אני לא מבין

בשנים הקודמות הרב אמרו שללברון לא מגיע הMVP למרות הממוצעים המטורפים כי המאזן של הקבוצה שלו לא מספיק טוב וכי הוא לא מצליח להוביל את הקבוצה להצלחות, וזה כשהוא שיחק עם חבורת נגרים והוציא מהם הרבה יותר ממה שהם שווים. עכשיו כשסוף סוף יש לו קבוצה קצת (דגש על קצת) יותר על רמה והוא מצליח להוביל אותה למקום הראשון במזרח ואולי בליגה, עם אותם ממוצעים כמעט אז גם עכשיו לא מגיע לא? אז מתי כן? לברון חייב לקבל את הMVP! וייד תותח, שחקן שאני מאוד אוהב, אבל הMVP העונה שייך ללברון.

Oxycodone

New member
זאת כל הבעיה

שהעיתונאים וכל מי שחובר את התואר הזה דפוקים ועושים חשבונות של שנים עברו. השנה ההישג הכי מרשים הוא של וויד...שהוא לקח קבוצה שהייתה הרוסה שנה שעברה והעמיד אותה על הרגליים. וכאשר לברון עשה זאת בשנים עברו גם הגיע לו התואר...ואז באו אלו שאמרו אבל תראו מה המאזן שלו. אז נכון שללברון הגיע mvp על משהו קודם , אבל אי אפשר כל שנה לעשות את החשבון הזה....צריך כל שנה לשפוט נטו - בלי להסתכל על העבר והמאזן , השנה וויד פשוט מרים קבוצה מתה על הרגליים עם יכולת אישית אדירה. אם אתה לוקח את לברון + עונות עברו אז כמובן שמגיע לו...אבל צריך לשפוט כל עונה נטו בלי יחס לעבר.

טוב - ההיגיון שלך לא ברור לי...

רק ההיגיון כאן בעייתי - אז אולי שנה הבאה נבחר MVP לפי העיניים הכי יפות? ברור לכולם שאי אפשר לקבוע אמת מידה אחת למי הטוב ביותר, אבל אם אפילו לא מנסים להיות עקביים התואר מאבד משמעות...

Oxycodone

New member
אבל הם לא עקביים

אתם אומרים שהם עושים חשבונות של השנים עברו - מי הגיע לו ולא קיבל ובלה בלה בלה. צריך כל שנה להיות עקבי - ולתת את ה mvp לשחקן הכי טוב - והשחקן שתורם הכי הרבה לקבוצה שלו ומקדם אותה. אז יש לנו 4 כאלה - פול - לברון - קובי וווייד. אבל , ווויד הכי מרשים במספרים ובבלוקים שלו , והוא משחק עם הסגל הנחות אז בגלל זה לו מגיע - end of story

rapgamer4ever

New member
מיאמי הייתה אחרונה שנה שעברה באשמת וויד

אם הוא היה משחק טוב היא לא הייתה אחרונה. מה שמיאמי עשתה שנה שעברה לא קשור בכלל. זי לא קולע שלשות והוא קולע כולה 13 למשחק. הוא אחלה שחקן משלים אבל ממש לא טוב בתור גבוה בכיר של קבוצה.

Oxycodone

New member
מה קשור אשמת וויד ?

היא שיחקה עם שאקיל עם בעיות רפואיות ובלי חשק...ועם חרא סגל , ועם וויד שחזר מפציעה. והייתה קבוצת לוטורי לכל דבר.

rapgamer4ever

New member
יש לוטרי ויש בזיון. מיאמי הייתה בזיון

המטרה שלי פה היא לא לרדת על וויד ועל איך ששיחק שנה שעברה. המטרה שלי היא להסביר לך למה הטיעון של "וויד מביא קבוצה שהייתה במקום האחרון בשנה שעברה למקום החמישי" הוא לא רלבנטי.

Oxycodone

New member
מה עם אסטרטגייה ?

לא חשבת על זה שריילי והנהלת מיאמי רצו לסיים אחרונים ? מה שהביא להם את ביזלי ? הרי גם ככה אין להם פליאווף..אז למה להתאמץ ? לסכן את הכוכב שלך שחזר מפציעה בשביל עונה שלא שווה כלום ?

Orenseg

New member
היא היתה בזיון, לא בגלל וייד. זו הנקודה

הוא לא אשם בפציעה שלו. הוא בכל מקרה לא היה אמור להיות על המגרש כשההיט היו גומרים את העונה בנובמבר. ג'ייסון וויליאמס, פני הארדאווי וריקי דייויס פתחו בקו האחורי שם. שני הראשונים כבר לא בליגה (גם כשפני "שיחק" בהיט הוא לא היה בליגה) וריקי דייויס היה צריך לפרוש מזמן. ההיט החזירו את וייד מוקדם רק בגלל שהם כבר היו במאזן 1-8 ובדיוק הפסידו לסוניקס ז"ל (הניצחון הראשון בקריירה של דוראנט). הם היו בזיון. הטיעון של "וייד מביא את ההיט מהמקום האחרון למקום החמישי" באמת לא רלוונטי. כמה שההיט בינוניים בלעדיו היום, הם היו גרועים בהרבה בעונה שעברה.

Orenseg

New member
וייד לא אשם בזה

פט ריילי עשה בעונה שעברה הרבה בלאגן בהיט ופירק אותה לגמרי ובדרך מכוערת. גם שאקיל התייחס לזה כמה פעמים (לא במפורש), ושימי ריגר אפילו קרא לו 'נאצי' כשהוא בא להתארח פה. אני מניח שהוא יודע על מה הוא מדבר, כמו ששאק יודע על מה הוא מדבר. אני באמת לא סובל את מה שההיט עשו בעונה שעברה אבל לדעתי אי אפשר להאשים את וייד בכל זה. לפני שנתיים הוא נאלץ לדחות את הניתוח ולחזור לשחק לקראת הפלייאוף. בעונה שעברה הוא הקדים את החזרה בגלל שההיט התחילו את העונה רע. לדעתי הוא בכלל לא התכוון לחזור בשלב מוקדם כ"כ אחרי הניתוח. לפני שבוע הקטע הזה עלה בESPN:
On Christmas Day last season against Cleveland, Wade maneuvered through the key and tried to elevate over LeBron James, his trusted friend and ardent rival. But Wade couldn't manufacture the lift he needed, and James swatted Wade's shot away like a nettlesome house fly. "You all right?" James asked Wade as they ran down the court. "I don't have it,'' Wade said. "I'm hurt.'' "You gotta sit out, man,'' James told him. "I can't,'' Wade said. After the game, James texted him with three words of advice: Shut it down. "He wasn't D-Wade,'' James said. "You could tell by his game.''​
מתמצת בערך את כל העונה שעברה מבחינת וייד.

Puskas

New member
ברור שג'יימס..

עונת סטטיסטית מדהימה לחלוטין שלא היתה רחוקה מטריפל דאבל.. שילוב עם המאזן המדהים של הקאבס (ששווים בערך את המאזן של מיאמי בלעדיו) אין ספק שג'יימס הוא השחקן הטוב בעולם כיום..

למעלה