MV -agusta

איילR

New member
MV -agusta

לאוהבי האקזוטיקה האיטלקית. דרך אגב לא מצאתי באתרים את הנתונים הטכניים של האופנועים כך שמי שיודע את נתוני האוגוסטות מוזמן לפרסם.

לפי הקישור הראשון..

ניתן להבין שפיאג´יו ירדו מהרעיון של לייצר אופנוע כבד בעצמם.. אחרת לא היו מגדילים את גודל אחזקתם בMV ל20 אחוז..הלא כך הדבר ?

TheFinalCut

New member
כרובי...

החברה שמייצרת בשביל פיאג´יו אופנועים מעתה ואילך היא ג´ילרה. פיאג´יו מנסים להחזיר את עטרת ג´ילרה ליושנה, ובעזרתו של מנואל פוג´יאלי, ומי שלא ייצג אותם בסופרספורט בשנה הבאה (קאסולי?) הם בהחלט יצליחו..... וכבר מצליחים. בקשר ל-MV, הרכישה היא מטעמים כלכליים ורווחיים לשתי החברות, ואין בינה ובין כמות פיתוח וייצור האופנועים של ג´ילרה או חוסרם קשר כלל.

TheFinalCut

New member
בנלי?? לא... בהחלט לא..

השת"פ היחיד שבנלי עושה עם מישהו זה עם רנו, בקרוב תתחיל לייצר בשבילם קטנועים כנראה... כדי להתחרות בפיג´ו

איילR

New member
השוק האיטלקי חם ...

היכונו לקרב הענקים ... בפינה השמאלית המתחרה הצעיר והסקסי - אפריליה (יש שמועות שמתכוונת לרכוש את דוקאטי). בפינה הימנית הענק הותיק והמתעורר פיאג´ו. הולך להיות חם.

zataomm

New member
במוטו היו כתבות על שני הדגמים

ה- MV BRUTALE וה-MV הרגיל (אני חושב שזה היה one seat), נראה לי שיש עוד דגם ביפוסטו. בקיצור אני אעלה את הנתונים יותר מאוחר. איל אני מתפלא עליך, כישורי החיפוש שלך נשחקו?

הנה תמונות- עם נתונים...

באתר נוסף שיש ל-MV. הדגם ה"רגיל" הוא F4, אם בכלל אפשר לקרוא ל- MV רגיל! זה שבתמונה שידידנו איילR העלה הוא ה-F4 סנה. הדגם 2 SEAT נקרא 1+1. את הביטוי "ביפוסטו" אני מכיר מדגמי בימוטה, אבל איטלקית זה איטלקית!
אז הנה תמונה של ביפוסטו- כמו שאני מכיר! אייל- שלא מבין איך לא ממליצים למתחילים על 500 V-DUE !

איילR

New member
VDUE - בשביל לפתוח את הבוקר

רק נקווה שאפריליה או פיאג´ו יצילו את בימוטה כדי שנוכל להתענג על יצירות האומנות הנ"ל.

איילR

New member
בבקשה ..אתר בימוטה

בו תוכל למצוא פרטים על האופנוע המדהים שחיסל את בימוטה

והנה בשביל העצלנים...

בימוטה V-due 500... הטיל שהפיל... (את בימוטה...) מנוע מקורר נוזל, שתי פעימות שני צילינדר בגאומטריית V בזוית של 90 מעלות, 499 סמ"ק...
מהלך, קוטר : 72X61.25 יחס דחיסה של 12:1 הזרקת דלק 110 כ"ס @ 9300 RPM 60.8 ft\lb @ ב- 8850 RPM.A הצתה אלקטרונית. קלאץ יבש (!). 6 הילוכים, תמסורת סופית : שרשרת. שילדת אלומיניום אובאלית, כשהמנוע משמש חלק בלתי נפרד מהרכבה... בסיס גלגלים : 1340 מ"מ. מתלה קד´ : פאיולי 46 מ"מ, עם כל הכוונים. מתלה אח´ : אוהלינס, כל הכיוונים. בלם קד´ : 2 דיסקים צפים בקוטר של 320 מ"מ. (ברמבו) בלם אח´ : יחיד, 230 מ"מ. ג´אנטים : 3.5X17 קד´, 5.5X17 אח´. צמיגי מישלין במידות : 17-120/70 ו... 17-180/55. מידות : אורך : 1940 מ"מ גובה מושב : 805 מ"מ. משקל : 145 ק"ג (וזו לא טעות !!!!!!!!) מיכל דלק : 20 ליטר. מחיר : .... לא חשוב... רק שיביאו. תמשיכו לחלום ידידי הוירטואלים... תמשיכו לחלום.

סקניה

New member
שדוני תקרנה לי כזה....

אחזיר לך אח"כ....... אני רוצה כזה.....אני רוצה כזה.....אני רוצה כזה.....אני רוצה כזה.....אני רוצה כזה.....אני רוצה כזה.....אני רוצה כזה.....אני רוצה.... אמאל´ה....את מה או את מי אני צריך למכור כדי לקבל סיבוב?

gixer

New member
סקניה !!! vee doo

לכל מי שמתלהב מהאופנוע אמנם העיצוב מרהיב ומדובר ב500 סמק שתי פעימות האופנוע הנל נחשב לכשלון והוא אחד הגורמים לנפילתה של החברה !!! המנוע המתוחכם גרם להמון בעיות וההשקעה היתה אדירה

מה יעלה בגורלה של בימוטה??

חביבת הפורום?? אני זוכר שדיווחתי כי יש כוונה של יבואן בימוטה ארה"ב להשקיע בחברה ולהחיות אותה, אך מאז לא שמעתי מאומה על מה עלה בגורלה של האקזוטיקה האיטלקית... תמיר, מישהו- מה קורה ?? ד"א- שדוני- זיהית משהו מוכר בתמונה של YB10 ביפוסטו?? ( אני חושב שזה קצת מתחת לפיירינג!
)

למעלה