Music Station

ירדוששש

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר שאת שומעת כרגע: Evanescene - Everybodys Fool השיר הכי חרוש לשבוע: סינרגיה - מרגיש אחר השיר שאת הכי חרשת עליו השבוע: ג'קו אייזנברג - מאבד אותך שיר שאת מתעבת לשבוע: כשאתה כאן של נינט , חרשתי עליו אני כבר לא יכולה לשמוע אותו XD ולסיום, המלצת השבוע: מרגיש אחר של סינרגיה [: אחד השירים היפים! תמונה (לא בהכרח של ג'וני) : נפרדתי השבוע מהחתולה שלי ;[ אז זאת פיפי [FEFE] הקטנה שלי ;[[

Yoko Nakajima

New member
everybody's fool ../images/Emo99.gif

אעאע הייתי חייבת אוונסנס שליטה איימי המדהימה [אעאעאעאאע לכו לקנות תאלבום החדש ואם יקנו מספיק הם יבואו לארץ]

o v e r c a s t

New member
עונה [:

שיר שאת שומעת כרגע: לא מרגיש כלום - כנסיית השכל השיר הכי חרוש לשבוע: כל הציפורים - סקעת השיר שאת הכי חרשת עליו השבוע: קצת איפה הילד ועוד לילה עבר של הדורבנים שיר שאת מתעבת לשבוע: לא יודעת,יש את המרדרר הזה של זאת שכתבה את השיר על זה שהיא בגדה בחבר שלה.מטומטמת. ולסיום, המלצת השבוע:האמת שלנינט יש כמה לא רעים וphantom of the opera תמונה (לא בהכרח של ג'וני) : הייתי בצפון סופשבוע וצילמתי כמה תמונות ממש יפות אבל אני לא מצליחה לעלות אותן ):

n o g n o g

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שיר שאת שומעת כרגע: Avril Lavigne - Things I'll Never Say השיר הכי חרוש לשבוע: הזה של נינט. השיר שאת הכי חרשת עליו השבוע: Avril Lavigne - Things I'll Never Say שיר שאת מתעבת לשבוע: הזה של נינט. המלצת השבוע: Avril Lavigne - Things I'll Never Say אין לי כוח לתמונה.. אולי אח"כ.

אני:))

שיר שאת שומעת כרגע: מוכרת לי מפעם-דין דין אביב
השיר הכי חרוש לשבוע: זקוק לך-קובי פרץ...
השיר שאת הכי חרשת עליו השבוע: שירים של דין דין, חחח אני חורשת על השירים שלה...
שיר שאת מתעבת לשבוע: חושב עליה, וזקוק לך...
המלצת השבוע: דין דין אביב-מוכרת לי מפעם... (שיר מדהים) תמונה (לא בהכרח של ג'וני) : תמונה שחבר של אבא שלי עשה בפוטושופ
(יש לו תואר בזה...
)

למעלה