muse מדהימים אותי...

fakeman

New member
muse מדהימים אותי...

להקת מיוז מתחילה להדאיג אותי... עד לשנה האחרונה הייתי סוגד רק ללהקה אחת בעולם ששמה בישראל(אוקספורד)רדיוהד.פתאום קמה לה להקה מדהימה שמצליחה להמשיך את החסרון הרוקיסטי של רדיוהד בשנים האחרונות, ומביאה לה אותה בהפוכה.מיוז היא הלהקה מספר אחת כיום ואני מוכן לשמוע תגובות על כך..מבחינתי גיבשתי לעצמי כבר את העמדה הזאת..תקשיבו לmuscel museum ותבינו....

root

New member
בוא נתחיל בשאלה הבאמת מתבקשת:

למה לך לסגוד *רק* ללהקה אחת? למה בכלל העניין הזה? אי אפשר לאהוב את כולם, מהכל ובכל סוג? חייבת להיות להקה אחת מעל השנייה?... זה קודם אני חייבת להבין לפני שאני בכלל אגיב על סוגיית מיוז-רדיוהד.. שכל כך נדושה ודשנו אותה לא פעם. אני אגיד כך: אם הסיבה שלדעתך מיוז יותר טובים מרדיוהד זה הגיטרות והרוקיות ... אז לדעתי אתה תופס לא נכון את רדיוהד. אז קודם אשמח לדעת את התשובה לשאלתי הראשונה.

Coma White1

New member
ובעצם...

למה לסגוד ללהקה כלשהי ? תופעת ההערצה באמת לא מובנת לי...

Esmena

New member
הם טובים, ואולי בעניין הרוק הם

נותנים תשובה.אבל האמת שהם יותר ממושפעים-הם ממש חקיינים. ואגב שמעתי על להקה מושפעת Elbow נראה שהם ממש טובים ממה ששמעתי

root

New member
Elbow

יש לי ת´אלבום של אלבו. קניתי אותו ממש אחרי שיצא הסינגל הראשון "Any day now" שזה שיר מצוין, כמו "Powder blue".. אבל מבאמת הרבה אלבומים שקניתי ב2001.. אלו אחד המאכזבים שקניתי. ז´תומרת, להקה טובה ונחמדה, כמה שירים טובים ותו לא. מי שלא מחפש חידושים או המצאות מגניבות זה אחלה אלבום בשבילו.. מלודי עם גיטרות, רגשני כשצריך וזהו. סה"כ, לדעתי אם משווים לעומת האלבום העלוב הראשון של מיוז, זה כופל ומשלש את זה באיכות. לגבי האלבום השני של מיוז שלדעתי הרבה יותר מפוצץ.. ונחמד.

fakeman

New member
יש לך טעות

אני לא מעריץ שום להקה ושום דבר בעולם.להעריץ מישהו על יצירתו נראה לי די טיפשי וילדותי.אך מיוז הם ממש להקה טובה והם כרגע מלכי הרוק!ואני מדגיש הרוק ולא המוזיקה האלקטרונית של רדיוהד..מבחינתי רוק זה לד זפלין זה פינק פלויד וכל מה שהיה בשנות השבעים היפות..אני מכיר אינספור להקות..באמת שכן .אני עבדתי בחנות למוזיקה והידע שלי יחסית גבוה ככה שאני יודע להבדיל .

oishnu

New member
הא היי ../images/Emo80.gif

אם הייתי שומעת סתם את השירים של מיוז הייתי חושבת שאלה שירים טובים אבל אין טעם לשמוע אותם שוב כי הם פופיים וקליטים כאלה, זתומרת זה כאילו הם העתיקו מרדיוהד את הדברים החיצוניים שלהם ולא את העומק הרגשי- ובגלל זה פעם שניה לשמוע אותם נהיה קצת משעמם.... אפילו מאוד משעמם. :) בלמי או איך שלא קוראים לסולן שלהם התדרדר ממש משמש בדיסק החדש שלהם לעומת הישן (שהוא פחות מתקתק ומזויף כזה) והפכו ללהקה שמבחינתי היא לא יותר טובה מלינקין פארק שמינקין פארק

oishnu

New member
וגם וגם

לדעתי לסולן יש קול ממש פוטנציאליסטי.. כאילו ממש טוב ומיוחד והוא סתם טֳמבל שהוא לא ממשמש אותו בלהקה בסגנון אחר אה, ואלבוו באמת מיוחודים

power play

New member
אלבו לא מיוחדים בכלל

להקות כמוהם יש כמו אבק במדינה הזאת בקיץ... מיוז טובים אבל הם לא יודעים לעשות מה לעשות אם עצמם בזמן האחרון...

ziggy stardust

New member
מיוז טובים אבל רדיוהד

רדיוהד יותר טובים מבחינה מלודית והם יותר איכותיים מיוז באמת שהם טובים ויש לי את שתי האלבומים שלהם אבל אני יותר מתחבר לרדיוהד. ודרך אגב מיוז ממש לא פופיסתים וכן אפשר לשמוע את הדיסק שלהם כמה פעמים עם כבר יש איזשהי שאלה זה איזה דיסק של מיוז יותר טוב??????

power play

New member
שאלה קשה מאוד מאוד..

נראה לי שsunburn או איך שקוראים לו.. כי בהתחלה שהלהקה\אמן רק התחיל לעשות מוזיקה הצליל עוד לא מלוטש וזה יותר טוב,לדעתי...בכלל לא משנה מה הלהקה תשים לב שאנשים תמיד אומרים "אהבתי את הקודם שלו\הם " "הם התמסחרו" "יותר מדי אפקטים לעומת הראשון" ועוד כל מיני..

למעלה