MultiTrack Masters Queen Bohemian Rhapsody

rubaja

New member
MultiTrack Masters Queen Bohemian Rhapsody

טוב..זה פשוט לא יאומן!! אני לא אדבר על איך ומאיפה...כי יש דברים שאסור לדבר עליהם בתפוז, אבל אני רק אספר שלפני יומיים..אחרי זמן מכובד באניטרנט סוף סוף יש ברשותי 24 קבצים ..הערוצים השונים שמרכיבים את BO RHAP. זה פשוט מדהים..אני כבר יומיים שלמים שומע את הדבר הזה בלופ...כל פעם קובץ אחר..פעם אחת את הפסנתר...עוד גירסה של פסנתר, גיטרות..תופים...כמה גירסאות של פרדי... הרגשה מדהימה...כאילו אתה שם איתם בסטודיו...לשמוע ערוץ נקי..רק של פרדי...איזה חזק זה..מדהים. מומלץ בחום..(לדעתי)

khammel

New member
../images/Emo13.gif

כפי שכבר ציינתי פה בעבר, מדובר בקבצים שניתנו יחד עם התוכנה פרוטולס כדי להדגים את היכולות של התוכנה. לא ברור מי "הדליף" אותם לרשת, אבל בהחלט מדהים לשמוע אותם. חוץ מהרפסודיה אפשר למצוא ברשת גם את: Killer Queen Get Down Make Love Brighton Rock
אין לראות בהודעה זו או בהודעה אחרת בשרשור זה משום עידוד לעבור על חוקי זכויות יוצרים. הודעות ובהן תוכן בלתי הולם יימחקו מיידית.

VC820

New member
שלום קרן

את נתת פעם קישור להדגמה הנ''ל האם תוכלי לתת אותה שוב? תודה נ.ב. הקבצים הללו באמת נשמעים מדהים.

khammel

New member
יוטיוב

תריץ חיפוש על queen multitrack ביוטיוב ותקבל לא מעט הדגמות

VC820

New member
תנסה לשמוע את זה

עם התוכנה החינמית audacity . הזן לתוכנה כל ערוץ שתחפוץ ושמע את הערוצים בנפרד או ביחד(מסונכרנים). ענק.

Hikary

New member
חחחחח...פאם פםפםפםפם פאם פםפםפםפם

מי שר שם?? ג'ון?<_<

למעלה