Multiplayer ב-FS ו-CFS

leo80

New member
Multiplayer ב-FS ו-CFS

היי, איך אפשר לטוס ברשת בשני המשחקים הנ"ל עם אנשים אחרים? אני לא מתכוון ב-VATSIM, אני מתכוון כמו בימים הטובים ב-ZONE של מיקרוסופט. שיש חדרים או משהו ואנשים מתחברים וטסים ביחד. יש משהו כזה? תודה

S o l l y

New member
כן...

יש בתפריט הראשי של הסימולטור לשונית Multiplayer, אפשר לפתוח "שרת" על המחשב ולתת לאנשים את האייפי שלך והם יתחברו... או שאפשר ללחוץ על Connect שם, ובשורה של הכתובת לשים אייפי/כתובת של סרבר קיים, לבחור NICK ולהתחבר אליו...

leo80

New member
איפה יש סרברים?

אני יודע איך מתחברים, השאלה היא איפה יש סרבר פעיל עם אנשים שרוצים לשחק עם אחרים?

מה שאתה מבקש כבר עבר מהעולם ...

אני זוכר שבגרסאות ה FS השונות של שנים 98&2000 ביליתי לא מעט בסרברים של Zone.com , זה היה מקום שוקק חיים . היום עם כל הקידמה של עידן ה ATC האנושי , הסרברים האלה מתו ובצדק .

leo80

New member
לא בצדק

אולי ב-FS זה פחות קריטי כי יש VATSIM, למרות שאם מישהו רוצה לטוס ביחד עם עוד אנשים מהעולם בלי פיקוח, זה לא בדיוק נותן מענה... אבל לסימולטורים קרביים זה מאוד חסר. אני זוכר כשהיה Zone היו מתחוללים קרבות עם עשרות אנשים, היינו עושים קרבות בין מפציצים למטוסי קרב. היתה לנו טייסת וירטואלית IDF והיינו נפגשים כל שבוע באינטרנט ומכסחים אחד את השני. חבל מאוד שזה מת אבל בצדק? לא נראה לי...

למעלה