Multi-thread & Semaphoes in C++ (Li

roterl

New member
Multi-thread & Semaphoes in C++ (Li

הי מישהו יודע (יכול לתת קוד) על מימוש multi-threads ו semaphores ב C++ ללינוקס ? תודה

annefan

New member
ACE and CommonCPP

ACE הוא מסגרת-עבודה )framework) שלם המכיל גם מה שאתה מבקש. נראה לי מסובך בטירוף, אבל תבדוק. מצד שני, יש את CommonCPP, שהוא הרבה יותר פשוט. תנסה אותו קודם.

roterl

New member
אני צריך לעבוד עם pthread

מצאתי קוד ב C ועכשיו אני מתרגם אותו ל Class תודה בכל אופן

MotiAd

New member
איפה מצאת מימוש ל-pthread?...

מעניין. ומה הכוונה מימוש? על איזו פלטפורמה? GLIB מגדיר אותו כמצביע. שלח לי מידע בנושא. אני אשמח לקבל. בתודה, מוטי.

MotiAd

New member
כן אלדד אני יודע...

ואל תחשוב שלא חשבתי על חיפוש בקוד של הקרנל. אין שום דבר שקשור לנושא תחת שום פלטפורמה (במאגרי הקרנל). אין מימוש. שלחתי הודעה גם ל-OpenGroup בנושא מדוע תקן POSIX לא מגדיר ממימוש או ממשק לת'רדים (התשובה ברורה לי). הם הפנו אותי ל-GLIBC. חיפשתי שם ומה שמצאתי הוא הגדרה של מצביע שמכיל מידע לא ידוע. צריך לראות את הפונקציה pthread_create. (המימוש שלה). גם לגבי הקוד קרנל אין שום דבר שקשור לזה מסיבה מסויימת, תמיד הם עובדים עם המבנה של pthread אבל אף פעם לא ל"שדות" בתוכו כי אין כזה דבר אלא אם כן אתה בונה משהו לפלטפורמה ספציפית. הם גם אמרו שם שאפשר לתת ל-pthread מימוש שבה לך כל עוד הוא מתאים לכל שאר הפונקציות שמוגדרות ע"י POSIX. נחפש מידע שקשור למימוש של Native Threads על לינוקס. שלך, מוטי.

coredumb

New member
בטח שיש מימוש ב-glibc

המימוש המיושן הוא linuxthreads, החדיש (שעובד רק עם 2.6 (או עם פאטצ' ל-2.4) זה NPTL.

MotiAd

New member
אני צריך לחפש, אבל ...

אישית, לא ראיתי שום מימוש. (אפילו לא הגדרה של ממשק או דברים בסיסיים והכרחיים שצריכים להיות בפנים). אני אחפש שוב בכל אופן.

אלדד28

New member
ברור לך, אני מתאר לעצמי,

שהקוד נמצא איפשהו שם בפנים - לא חיפשתי אותו ספציפית אבל זו לא צריכה להיות בעיה. לא נראה לי שתמצא את זה בקרנל דווקא, אלא באמת ב-glibc.

roterl

New member
מצ"ב דוגמה פשוטה

כמו שאמרתי - אני כרגע מנסה לשנות זאת ל CLASS ל C++

למעלה