MULTI LNB מחזיק

• פותח הנושא eliak
  • פורסם בתאריך

eliak

New member
MULTI LNB מחזיק

שלום איפה בארץ אני משיג מחזיק ל 2-3 LNB לצלחת אחת ובכמה הייתי בחנות ואמרו לי שבונים את זה לבד , באתרי האינטרנט יש מוכנים תודה

המחיזק הזה מיועד לקמצנים לחסוך

יתר העניים שלא במרכז קולטים יותר חלש . בדגיטלי זה לא מורגש בתמונה אבל בתנאי קליטה גרואים , לא תהייה קליטה

אולי לא הבנתה נכון . השיטה הזו

לשים מספר LNB על צלחת לא מוצלחת יתר העניים קולטים יותר חלש ועים הזמן מהמישקל והתנופה זה מתחיל להתננדת . כי זה תפוס על בורג . לפי חוקי האלקטרוניקה . לכל LNB צריך צלחת לקליטה מרבית . מי שחוסך גם פוגע בטיב ביי ערב טוב

eliak

New member
קרמר-יש הגיון

אבל זה עדיין שווה להתקין עבור 10 , 13, 16, בצלחת אחת אבל מה קורה אם יש אותו תדר ב 2 הצלחות? אין התנגשות? או ש הדייסיק מטפל בזה? תודה

תשובה

יש מתקינים שרוצים לעשות קופה על הלקוח ולהתקין לו כמה צלחות, אתה יכול לחסוך הרבה כסף עם צלחת MULTIDISH אחת ולקלוט מספר לווינים שונים. אם אתה רוצה פרטים נוספים ומידע טכני אתה יכול לבקר באתר הזה ולהכנס לתחום צלחות.

יש לך באתר למכירה . עודפים

כך מנהלים עסק? מגיעים למצב כזה שיש לך מלאי כזה גדול !! מלאי מת מי יקנה אצלך כבל RG11 עים תייל נושא . ועוד כל מניי סמונצסים בהזדמנות זה עלה לך המון כסף . אתה יכול להגיד "קדיש" על המלאי הזה אף אחד לא יקנה את זה . וזה יגרום לך הפסד גדול ימים יגידו . אגב לא מצאתי את הצלחת עים האפשרות להרכיב 3 עניים אצלך באתר . ראיתי צלחת כזו מקורית בתמונות . אבל בטח המחיר יקר והנצילות נמוכה . לא ממליץ במיוחד . אגב לא ראיתי אותה על שום גג וכל יום אני מבקר על גגות ורואה עוד גגות מהגג הזה . גם במיגזר הערבי שאני מבקר בו בהתקנות בתחומי ישראל לא ניתקלתי בצלחות המדוברת על ידי תל חץ . והערבים מחפשים בזול והם חייבים 3 עניים . והם לוקחים צלחת 1.6 מטר ושמים פלח באמצע ומתקנים 3 עניים . ולא קונים עודפי יבוא מתל חץ . מילה יפה עודפי יבוא רק יבואן שלא יודע לחשב שוק . ניתקע עים מלאי שלא יכול להיפטר ממנו . וקורא לו עודפי יבוא

מר טל חץ תראה לי מכל החברות

האלה פנורמה. סיגמה . ק.ק. אורביט . טל ראן . ועוד . לא משתתפים בפורום כי אילו חברות רצניות . ואתה דוחף את העף שלך . ואתה דוחף את הסחורה שלך שאין לה שוק . אין לך למכירה אפילו ממיר ביתי אחד . אני מישתתף בפורום מיתוך כייף ללא פירסומת . לעולם לא הימלצתי על עצמי ואתה רק היגעתה . כבר כתבתה תיתקדם איתנו קדימה עים הסחורה שאין לך מה יקנו אצלך ? אנטנה שהלצתה לפני כשבועיים . החברה צרכים ממירים שאין לך . ולרובם יש . יש לך ציוד לבתי מלון . כולם מחוברים ליס או כבלים מציע לך לישמור על פרופיל נמוך כך תישמור על הכבוד שלך שכימעט אין לך טמבל מפונק גדול .

|בבק אני מציע לשני הצדדים להתקרר..

זה ממש לא מכובד להתכתש כאן לפני כל החברים. ואגב, אי ההשתתפות של ה"חברות הרציניות" בפורום הזה היא לא ממש נכונה. יש כאן הרבה עיניים שקוראות אבל אף פעם לא כותבות וחל קמהן הם אותן חברות שמשום מה אינן מעוינות להכניס הערה או תגובה כלשהיא. ולסיום - קרמר וטל-חץ - נא להפסיק את המריבה .בבקשה.

הוא היתחיל ראשון העליב ראשון

כאשר אני הייתי מתפס על גגות בשנת 66 הוא אפילו לא הייה בתכנון. הילד הזה . הביא למיפגש מחזקי מפתחות לחלק . שיהיה לו לקוחות . אני אפילו כרטסי ביקור לא חילקתי . שמרתי על צניעות . אים תל חץ מצפה לפרנסה מחברי הפורום , מצבו הכספי על הפנים

פז33

New member
משעמם בגנון?

אתה מרגיש בודד? הילדים לא רוצים לשחק איתך יותר? יש לך את הידע והנסיון לתרום לפורום בתחום שאתה מבין בו, אז באמת חבל שאתה מבזבז את הזמן במלחמה חד צדדית . קרוב ל 40 שנה לא הולכים ברגל אז קדימה תתרום בכיוון החיובי.

מר פז . אתה חדש וכבר יורה . דע לך

כאן זה לא גן ילדים . בין חברי הפורום יש בני 60 פלוס היו במיפגש וחברי הפורום הם לא ילדים . ולא מרגיש בודד כולם חברים שלי מילבד המפגר הזה מתל חץ . שנתתי לו כבוד הזמנתי אותו למיפגש אפילו שהוא מיתחרה שלי והיתחיל לרדת עלי . אחי כבוד זה דבר יקר וצריך לישמור עליו

zweiss

New member
../images/Emo92.gifחברה במקום להתקוטט

אולי שמישהו יפרוץ את seca 2 אני מתגעגע ל-טקילות

כבל RG11 נועד להעביר תדרים גבוהים

בסביבות 600-800 MH ללא הנחתה גם המרחקים קצרים בית 12 קומות רצוי לחבר בין הקומות בכבל זה . כך עושים מת"ב וערוצי ו ויס

למעלה