כן אלדד
ואתה זוכר לפני כמה חודשים שכתבתי פה ..
ובאמת הנה זה הגיע אני בדו חוגי - בלשנות וצרפתית האמת קצת איכזב אותי הקורס (לפחות השיעור הראשון כמובן......) מבוא לבלשנות כי המרצה פשוט הרדימה אותי זה לא ייאמן ....
אני לא רוצה לכתוב את השם שלה - > כי עם המזל שלי היא פתאום תתחיל לקרוא פורומים .. (אם תרצה אשלח בפרטי)
פונטיקה אהבתי בגלל שזה השיעור הכי "פיזי" כמו שהמרצה אמר - מרצה מאוד נחמד, גם מצחיק, והשיעור באמת "טס" יחסית
אגב כל ה"מטלות" שלנו דרך האתר של האוני', ואני אשמח אם אוכל להיעזר בך\בכם , למרות שעכשיו זה יחסית קל אבל
- טו (<--הבנתם את זה?) - צרפתית אני אוהב את שיעורי השפה (שוב מרצה ממש נחמד , במקרה ראש החוג..) וזה באמת מזכיר לי להתייעץ
אז ככה: יש לי יום ראשון רק שעתיים לימוד (כאמור צרפתית למתחילים) ואני יכול להיפטר מהשעתיים האלה וככה יום ראשון היה לי חופשי אם זה ללימודים או לעבודה (בעצם להעביר ליום שני בבוקר.. ככה גם אין פקקים

) השאלה אם כדאי לי אפילו אם המרצה השני לא יהיה נחמד כמו המרצה הנוכחי? מצד אחד שיום ראשון יהיה חופשי זה אחלה בחלה , אבל מצד שני אם המרצה לא כל כך נחמד ו"מרצה" טוב כמו המרצה הנוכחי - אזי אליה וקוץ בה ..
ככה שאני באמת בדילמה מה אתם חושבים? i'll keep you posted... נ.ב. זה מספיק אייטמים מעניינים בשבילך אלדד? אתה עכשיו פתחת תיבת פנדורה .. אני לא יכול להפסיק לדבר אם שמת לב ...