KerenWelling
New member
Muahahahahah!!! I'm back!!!!!!!!!!!
היי!!!! חזרתי הרגע מהחרמון, וזו הפעם הראשונה בשבוע שלמעשה יצא לי לכתוב פה!!!!!!!! ישר אחרי שחזרתי מהנגב ביום חמישי בערב (ב8 וחצי, ליתר דיוק...), התחלתי לפרוק מזוודות, לספר חוויות, לראות מכושפות. לקום ב8 בבוקר ביום שישי כי הייתה המנקה O_O, לקרוא ראש1 שלא הספקתי לקרוא ביום חמישי. לנוח מהטיול (השרירים.....הו....). לנסות לא להרדם בצהריים (לא עבד, נרדמתי לרבע שעה מהתפוז...P
. בשעה 12 התחלתי לארוז תיק לנסיעה לחרמון, והצלחתי להרדם רק ב2...קמתי בשעה 3 ורבע, נכנסתי להתלבש, הכנתי את התיק וברבע ל4 כבר הייתי מחוץ לבית, אמא של חברה הסיעה אותנו לערייה, ומשם כעבור חצי שעה בערך נסענו לחרמון ב4 אוטובוסים!..פיינלי....! יש לי המון המון חוויות לספר.... מהטיול בנגב, מלא ילדים צלמו, אז אני חייבת לסרוק אותן....ומחר אני אקבל את הפילם של הנגב שלי....אה...ובחרמון צילמתי 6 תמונות, חחחחח, נוף, ואחת עם החייל החמודי מודי מודי מודי ניר חן המתוק תוקי ששומר בחרמון (בן 19, גר בילדותו בחולון, כעת בחדרה...לא ראה טלויזיה כבר שנה וחצי (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), והוא בצבא כבר שנה וחצי. הוא שירת שם כבר חודש, ויש לו עוד 3...(בחרמון הכוונה...)...אמ.... יש עוד טונה מה לכתוב...במהלך השבועות הבאים, אני אשרשר לפה הודעות עם תמונות מהטיול...(השתזפתי!!!!!!חחחחחחחח........הפרצוף שלי קצת התחיל להתקלף (?!))
היי!!!! חזרתי הרגע מהחרמון, וזו הפעם הראשונה בשבוע שלמעשה יצא לי לכתוב פה!!!!!!!! ישר אחרי שחזרתי מהנגב ביום חמישי בערב (ב8 וחצי, ליתר דיוק...), התחלתי לפרוק מזוודות, לספר חוויות, לראות מכושפות. לקום ב8 בבוקר ביום שישי כי הייתה המנקה O_O, לקרוא ראש1 שלא הספקתי לקרוא ביום חמישי. לנוח מהטיול (השרירים.....הו....). לנסות לא להרדם בצהריים (לא עבד, נרדמתי לרבע שעה מהתפוז...P