MTV BASE\DANCE

MTV BASE\DANCE

אנשים למי שיש YES בבית שם לב שייס כתבו בהודעה בערוץ MTV BASE שהוא פותח קו חדש של מוזיקת דאנס והוא יקרא MTV DANCE ב 7.3 רציתי לדעת אם MTV BASE יורד מחבילת המוזיקה או שפשוט משודרג לדאנס?? כפי שראיתי שבסופ"ש ערוץ החדש ישדר בתוכניות החדשות קליפים מסוגנני דאנס בלבד.תודה לעונים

X Slider

New member
MTV BASE יורד מהכבלים ומהלוין

MTV DANCE יחליף אותו
!!! (זה 2 ערוצים שונים שקיימים באירופה, לא ברורה ההתקמצנות בקשר למקום של ערוץ אחד..)

הסיכום שלי: ת-ע-נ-ו-ג!

כל השבת הטלווזיה הייתה דלוקה על הערוץ והיה פשוט תענוג. אז נכון שלא היה סקוטר ושלל הדאנס הגרמני ויותר התמקדו בדאנס הבריטי אבל עדיין בתור "שומר מסך" מדובר בתחליף ראוי לMCM הזוועתי. זה התחיל בבוקר עם "50 המנוני הטראס הגדולים ביותר בכל הזמנים" (מקום ראשון - טייסטו) ומיד אחריו "50 הלהיטים הגדולים ביותר באיביזה" (עזבתי במקום ה-19). כמעט כל שיר בול והשיא היה ברצף שכלל את קפה דל מאר, סאש, לאסגו, בליני, פרגמה, הורני 98' ו 2UNLIMITED. בקיצור, נכון שזה לא ויוה אבל זה ערוץ המוסיקה הטוב ביותר שיש היום בארץ! אפשר לשלוח כאן דברי תודה ליס (לפני שחובבי ההיפ הופ קמים ומתלוננים שהורידו להם את BASE).

אני פשוט מבסוטה מהערוץ@

MTV DANCE זה הערוץ הכי טוב בארץ!@ הם לא עשו טעות בכלל שהביאו אותו אני אישית גם מאוד אוהבת אותו, בכלל הוא שם לי את פרגמה,קסקדה,פפנדורף,לסגו,דני מינוג,גרלס אלאוד,פול ואן דאי ועוד הרבה...!!! אבל בכללי פרגמה כבשה!!! אתמול גםVH1 העתיק ובשעה 12 וחצי בלילה הוא שם את פרגמה באופן בלעדי וחריג עם YOU ARE ALIVE ברור שהוא מסתכל על MTV DANCE..

2Dirrty4U

New member
חובבי המוזיקה השחורה כבר מתלוננים.

אין מה לדאוג, נעשה הכל כדי שיחזירו לנו את הערוץ היחידי שמשדר מוזיקה שחורה! לא רוצים לראות גברים רוקדים בטייץ!

למעלה