mri

דן116

New member
mri

צריך לעבור בדיקת mri.מישהו יכול להגיד לי כמה זמן צריך להיות בפנים?

דן116

New member
mri

הנוירולוג שאל אותי אם יש לי פחד ממקומות סגורים. יש מה לפחד?

moranee1

New member
מלחיץ בהחלט

לי אין פחד ממקומות סגורים אבל ברגע שאתה נכנס ל"קבר" הזה פתאום הפחדים שלא ידעת עליהם מתחילים לצוף זה די מלחיץ, בור ארוך וצר אתה מרגיש כאילו קוברים אותך ואין איך לצאת (אני בכל אופן הרגשתי ככה) הבדיקה עצמה הייתה 20 דק' אבל אני הייתי 40 כי כל שנייה זימזמתי להם שיוציאו אותי :) רק אל תשכח להוריד ת'מתכות, אני שכחתי מפירסינג אחד שקיפצץ לו לאורך כל הבדיקה have fun

Sigal H

New member
אותי זה סתם סיקרן

אסור לזוז והמקום צר וארוך, אני יכולה להבין את הפחד. אבל בכל הפעמים שעברתי את הבדיקה פשוט שכבתי לי שם וניסיתי למצוא תבניות בדפיקות של המכשיר, ולהלחין עליהם דברים. טוב, אני גם השתעשעתי פעם ברעיון לנתח תרשים eeg כמו תווי מוזיקה ולנגן את זה, אולי אפילו בהרכב מורחב של יותר מכלי נגינה אחד (ואז גם תהיתי איך, במקרה כזה, יישמע התקף לעומת פעילות תקינה). אחח, מה שעובר לי במוח...
אני מציעה לקחת את זה בקלות. לא להתרגש, לחשוב על דברים אחרים, לדמיין את עצמך נח על הספה כשהבן של השכנים מרעיש בטירוף עם מערכת תופים (רק לזכור לא לזוז)... וזהו, לא בדיקה כיפית במיוחד, אבל גם לא איומה, לדעתי. שיהיה בהצלחה

תמריתוש

New member
יש קצת הבדלים בין המכשירים בין בתי החולים

בכל מקרה זה רועש ולא נעים, אבל לפחות לא חודרני... רצוי להתלבש חם, במיוחד בתל השומר, עם גרביים עבות, כדי שלא תקפא מקור בפנים. בהדסה נדמה לי שהם שמים מוזיקה באוזניות. אסור ברזלים - לבנות שלי הייתי חייבת לגשת לאורטודנט להוציא את הברזלים מהשיניים, אז תיקח את זה בחשבון, גם אם יש לך קיבוע אחרי ברזלים.

guligirl

New member
האמת, זה פחות מלחיץ ממה שנדמה

גם אותי הלחיץ הרעיון, ורוב הבדיקה עצמתי עיניים, אבל דווקא כשפתחתי אותן הרגשתי יותר טוב. כשפתחתי עיניים זה הרגיש קצת כמו להכניס את הראש שלך מתחת לשמיכת פוך עבה בחורף. נסה לזכור שתמיד אפשר לצאת, אתה לא באמת תקוע שם כמו שחלק מהאנשים נוטים להרגיש, אתה יכול לזמזם להם אם אתה לא מרגיש טוב, ואתה לא באמת תקוע שם, גם אם חס וחלילה תהיה תקלה זה לא שאי אפשר "לגלוש" החוצה.

למעלה