Mr Wong, PIxel House

manic_subsidal

New member
Mr Wong, PIxel House

כמה ממכם מכירים כבר את הפרויקט של Mr. Wong בפיקסל ארט? בדיוק עכשיו סיימתי לעבוד על התרומה שלי לפרויקט שלו ורציתי כמה תגובות אם אפשר וגם ליידע אתכם על הפרויקט את מי שזה מענין ואוהב Pixel Art אני מאוד מאוד ממליץ להכנס לאתר של הבניין שלו יש שם דברים ממש אדירים קישור ל http://www.mrwong.de/myhouse

manic_subsidal

New member
פףףף...

אין לזה חוקיות מסוימת, אם ראית (ענבלוש = בת ? ) באתר אז יש 101 דרכים שונות גם למרות שהכל נראה באותו סגנוןמסוים (פיקסל ארט) הנקודה שלי היא, עושים מקסימום זום אין ועובדים אם זה כשהכי חשוב זה לזכור שעם עושים שלוש נקודות.... מקרוב זה נראה כמו שלוש נקודות אבל ב view של 100% זה ייראה כמו המונה ליזה :) אז כאילו לדעתי הכי חשוב כשעושים פיקסלים זה לזכרו שכל פיקסל משפיע גם אם לעשות פיקסל אחד בצבע לבן נראה לך חסר משמעות ב zoom in כשעושים zoom out פתאום נוצרת לך הצללה על האסקימוסי D-:

enbalush

New member
תודה

איך מתחילים לעבוד עם זה? אתה עובד בפוטושופ? 72 DPI?

preacher

New member
מטריף!

והקומה שעשית נראית אחלה אני עושה בעבודה המון אייקונים של 16X16 ו-24X24 אז אני יודע כמה כל פיקסל חשוב...

elocin

New member
הקומה ששעשית מזה יפה!!!!

בטוח יתקבל והרעיון חמוד ומקורי ממש מגניב אני ניסיתי ולא הצלחתי, לא יכולה לצייר בקטן כ"כ

manic_subsidal

New member
תודה ../images/Emo9.gif

Preacher את גם פה? אני "מכיר" אותך מ פורום תלת... בכל מקרה איזה אייקונים עשית? והאם אתה מתכוון לעשות קומה משלך? ( ובלי קשר, לכל מי שרוצ להכנס לפרויקט אז צריך להוריד את ה template בצד שמאל למעלה שם ( למקרה ופספסתם :)

Miss Pigmelion

New member
איזה ענק זה!!|מיעו|

והקומה שעשית מקסימה!! אני בטוחה שנראה אותה בבניין ההוא.

למעלה