mr.mister

שמש27

New member
תגיד לי קרטר...

החלטת לשגע אותנו ? אני מתנצל מראש אם אני אשמע קצת "כבד", וכן אם זה לא מתפקידי, אבל: א. שאלת את השאלה כבר בשירשור אחר - קראנו וראינו. כן, אנחנו מכירים.אם היית כאן יותר, היית קורא עליה אך לפני ימים מספר. ב. מאד חשוב לא לפתוח הודעה חדשה לחינם - זה פשוט דוחק את שאר השירשורים למטה. תנסה לשרשר עד כמה שניתן. ג. מה השלב הבא ? תכנס ותשאל אם אנחנו מכירים להקת שוליים בשם depeche mode ? (חחחחחחחחחח) אחי ! יש כאן אנשים עם ידע עצום ורב (אלפא, אלאדין, חפי ועוד טובים ורבים) שעוזרים בחפץ לב ומדברים בהתרגשות עצומה על העשור הזה, שבזכותו אנחנו כאן בפורום. בוא, תכנס, תשאר כמה ימים, תקרא, תבין את הלך הרוחות (תצטרף למשמרת בוקר או ערב - תבין בהמשך...
) - ותראה שיהיה כיף !
אני שוב מתנצל ומצטער אם משהו היה לא במקום - לא זאת היתה כוונתי.

ט ו ר ה

New member
../images/Emo42.gif 27 .. מזל שאמרתי לך

על החתימה שלך אחרת לא היית כותב פה
מה המצב???

שמש27

New member
נכון טורה, כפרה שלי !!!

אני רוצה לחשוף בפני כולם, שטורה המקסימה עשתה לי טיפול בהלם (חחח), ובעזרת כמה מסרים מקסימים גרמה לי לפתוח את הפה פה... אני קראתי את הפורום ממש מההודעה הראשונה של אלכסיס, אבל התביישתי לכתוב...
תורה , טורה !

pimpf

New member
שמשון.

ככה החלטתי שאני קוראת לך
מה המצב?? לאן כולם נעלמו להם?? עד שיש לי ADSL סוף סוף, אני לא מוצאת מה להוריד... כבר הורדתי 20,000 קליפים של Kim Wilde (א-ל-י-ל-ה!) ועכשיו של סנדרה... אני מחפשת את הקליפ של Nik Kershaw- The Riddle ולא מוצאת!! ועכשיו אני הולכת לאתר שמקסים של טורי´ ומורידה את כל-מה-שאין-לי!! זה יקח שנים... חפחפ

pimpf

New member
אהה, דארלינג

אני פשוט מורידה מקאזה... מקלידה את השיר, לוחצת Video וזה מראה לי רשימה... כרגע הורדתי את In The Heat Of The Night- ככה קליפ צריך להראות. מלא גברברים "מזיעים" כאילו הם בסאונה, והיא שם איתם לבד... הנשים החזקות של האייטיז! כל השאקירות להבריטני למיניהן צריכות עוד ללמוד הרבה מהמקור...

למעלה