mr dish

talmonim3

New member
mr dish

תעדכן בבקשה את כתובת הדוא"ל שלך יש לי מס´ שאלות בתודה

talmonim3

New member
שאלה

יש לי כיום מקלט אנלוגי לצורך צפיה ב-LMI אני מעונין לרכוש מקלט דיגיטלי באיכות סבירה ולא יקר. יש לי צלחת 120 ס"מ ואני לא מוכן לשים צלחת גדולה יותר מטעמים אסתטיים וסביבתיים. אני לא מבין שום שפה פרט לאנגלית אני מבין ש-FTA אין הרבה מה לראות האם יש לך הצעה סבירה למקלט שיכלול גם קאם וכרטיס לויאקסס? אולי אתה ממליץ על אירדטו או משהו אחר? אני שוקל להתקין בעתיד צלחת מתנייעת כי אני מעונין גם בעמוס(לצפיה בתחנות ישראליות) וגם בהוטבירד אני גר בבית שמש ומכיון שאתה בת"א אני מבין שאין סכוי שאתה תוכל להתקין לי בתודה

goikhman

New member
בחירת רסיבר

אני מציע ללכת על TOPFIELD. הם לא יקרים יש להם POSITIONER מובנה וכמן כן התאמה מלא ל- MAGIC CAM. כמובן שאפשר להוזיל אם תוותר על ה- POSITIONER. תוכל לברב בעצמך ב"טלרן תקשורת" 03-5565551

mr dish

New member
תשובה מסודרת.

אתה מבקש 2 דברים הסותרים אחד את השני... אתה רוצה לקלוט גם, וגם וגם... אבל לא יקר...אז: אם להתיחס למה שביקשת לקלוט - אתה צריך להתקין מערכת מתנייעת 180 , עם מכשיר דיגיטלי משוכלל, הכולל פוזישנר (להנעת המנוע אוטומטית),קאם מובנה לפיצוח ערוצים מקודדים, ובראש וראשונה - עבודה מקצועית לעילא כדי להנות מכל הנ"ל !!!לא להתפשר! אגב, יש לי כמה עשרות לקוחות מאד מרוצים בסביבתך - עמק האלה ואבו-גוש... לשרותך, יוסי

ליאורש

New member
המלצה :

לעניות דעתי מומלץ להתקין צלחת 1.8 שאינה מכערת יותר מדי את הסביבה, לכוונה לאסטרה ב 28.2 ולקבל מספר נאה של ערוצים פתוחים באנגלית. ראה לינגסט. מומלץ להוסיף LNB גם להוטבירד ולקבל עוד כמה ערוצים לא רעים של מוזיקה, את BBC WORLD, FOXNEWS ועוד. תוספת זאת אינה יקרה כלל, ובהחלט כדאית. לחילופין, אם מכוונים רק צלחת 1.2 מטר לעמוס, כדאי להוסיף LNB ל - nilesat ולקבל ערוצים עם מספר תוכניות באנגלית. לדעתי dubai 33 הוא המוצלח שבהם. אולי גם MBC2 . שוב - ראה לינגסט.

talmonim3

New member
lnb נוסף

אם אני מכוון לעמוס ויש לי צלחת OFFSET איך אני מוסיף LNB? דהיינו איך אני מכוון אותו? האם אני יכול לחבר LNB נוסף שלישי?

mr dish

New member
יש אפשרות לכך-עם תוצאות עלובות!

אין טעם לאלתר עם צלחת כזו, כיוון שתסבול מאיכות קליטה גבולית ומשובשת !

ליאורש

New member
עמוס + ניילסאט על 1.2 = בעיה ?

הבנתי שזה די פופולארי להתקין כך, כי לשניהן מספיק 90 ס"מ ואפילו פחות, ושניהם קרובים.

mr dish

New member
הבעיה שמקמצנות אף אחד לא מתקין

120 אמיתי, אלא מסתפקים ב-80 או 90 ס"מ! ובנוסף - צלחת offset לא בנויה למולטי lnb , כיוון שהמיבנה שלה מנצל היטב את גובה הצלחת - לא את רוחבה!!!

תומר

Member
תגובה

ניתן לקלוט את שני הלווינים עם lnb אחד ניילסאט איכות קליטה 100 אחוז עמוס איכות קליטה 55 אחוז בצלחת מטר ועשרים

למעלה