mp3 player - לריצה

uri1234

New member
mp3 player - לריצה

היי אני לא ממש מבין בתחום של הנגנים , אבל ראיתי שיש הפרדה בין נגנים המבוססים על דיסק קשיח לבין נגנים המבוססים של FLASH . אני מעוניין בנגן לשימוש בזמן שאני הולך לרוץ , האם יש הבדל ביניהם ? אני מניח שנגני FLASH אמורים להיות עדיפים לפעילות ספורטיבית , האם זה באמת נכון ? האם IPOD יכול להתאים לריצה ? תודה לכל מי שיש לו ניסיון ויכול לעזור לי בעניין , אורי

JustThomas

New member
אכן נגני פלאש עדיפים לריצה.

אייפוד ונגנם בנפח דומה הם נגנים מבוססי כונן קשיח. (חוץ מה- Ipod Shuffle) נגנים כאלה מבוססים על לוחות עדינים של דיסקים מיוחדים, שאומנם מצוידים באנטי שוק מכובד אך בכל זאת יכולים להיפגם בטלטולים.

OrlyNL

New member
השאלה היא כמה נפח אתה רוצה

אם התאמה לריצה זה הדבר שהכי חשוב לך, לדעתי האייפוד שאפל החדש מצויין בשביל זה. הוא מאוד קטן וקל, שזה קריטריון מאוד חשוב לאצנים. הוא גם זול יותר מהאייפודים האחרים, ומאוד פשוט לתפעול.

TheRealDeal

New member
אייפוד שאפל...

חבל רק שאין לו מסך, את הקטע של השאפל אפשר גם לעשות עם מסך וגם יותר נוח להעביר שירים.. הוא לא מאוד קטן לעומת הנגנים הזולים שמוכרים באתרי מכירות פומביות כאלה בארץ.. כמו הנגנים בוואלה, השחורים... הם דיי טובים והם פחות או יותר בגודל של האייפוד שאפל ויש להם מסך... אין להם אפשרות לנווט בין התיקיות כששומעים שירים. אם לא חשוב המסך ולא אכפת לך לנווט בין 250 שירים בלי מסך כשלא בא לך לשמוע בשאפל אז תיקח את האייפוד שאפל.. אם חשוב מסך הייתי ממליץ על קריאייטיב ואייריבר קודם כל.. אח"כ הנגנים הזולים. (בנגני פלאש) אני כל הזמן רץ עם האייפוד ומשחק כדורסל כשאני שומע בו, קניתי לו מין רצועה כזאת ליד, מאוד נוח וכיף ויש בו 4 עד 60 ג'יגה בכל הדגמים.. אבל זה לא אומר שהוא לא יכול להינזק מזה - אם זה רק לריצה אז נגן פלאש!

uri1234

New member
תודה , ועוד שאלה...

נכנסתי לאתר של אפל וראיתי את הIPOD SHUFFLE , באמת נראה לי שזה ממש יתאים למה שאני צריך. שאלה כללית - אם מדובר בזגרון FLASH ונאמר יש לי כרגע 100 שירים בזכרון ואני רוצה להוסיף עוד , אני צריך למחוק את כולם ולהתחיל מחדש או שאפשר להוסיף ? והאם אפשר למחוק שיר ספציפי ? ( פשוט פעם למדתי באיזה קורס על זכרון FLASH ואז לפחות דובר על כך שזה זכרון שלא ניתן לעדכון אלא אם מוחקים את כל תכולתו ) ושוב , תודה רבה על התגובות המהירות והיעילות !! אורי

oren*

New member
אין בעיה להוסיף שירים או למחוק שיר

מסויים, הכל דרך תוכנת ה-ITUNES כדאי שתעבור פעם נוספת על מגוון הנגנים העונים לדרישות שלך, עד כמה בחירה בנגן עם פחות ממינימום הפונקציות הבסיסיות; ללא מסך, ללא אקולייזר ועם טענות לגבי איכות השמע היא האידיאלית (במקרה בבאנר למעלה הופיעה פרסומת לנגן 512MB במחיר של 340 ש"ח וכולל מסך תצוגה 3 שורות).

uri1234

New member
אתה צודק

אם להיות כן , לא שמתי לב בתחילה שזה ללא מסך. במחשבה שניה נראה לי שבסופו של דבר אני אקנה את ה-IRIVER , למרות שבארץ הוא נורא יקר.

OrlyNL

New member
אני מבינה שאנשים פה לא מתים

על השאפל, ולומר את האמת, גם אני לא הייתי קונה כזה, כי הוא לא מתאים לצרכים שלי. א-ב-ל...אתה ציינת ספציפית שאתה מחפש משהו לריצה. זה קריטי אם יש מסך? מתי בזמן הריצה יש לך זמן להסתכל על המסך? אני יודעת מנסיון (לא שלי), שהקריטריון הכי חשוב לאצנים זה משקל וגודל. אם היית מציין שאתה רוצה המלצה כללית על נגן, לא הייתי ממליצה על השאפל, אבל בשביל ריצה הוא נראה לי הכי מתאים.

HelloweeN

New member
ממש לא בהכרח.

(האם מישהו פה משוחד קשות בכל מה שנוג ל-APPLE ואייפוד?) נגן בלי מסך זה אחד הדברים הכי לא נוחים שיש, וכל הזמן "לנחש" איזה שיר יבוא הלאה זה יכול להטריף בנאדם, שבעוד שלנגנים אחרים יש מסכים, ורשימות פלייליסטים שהם יודעים בדיוק איזה שיר בא אח"כ, ל"שאפל" אין לא זה ולא זה. לעניינו, לריצה וכושר מומלץ אך ורק נגן פלאש אשר אין בו כל חלקים נעים.

LinkTree

New member
לא מדוייק

כל ה DISK ON KEY מבוססים על זכרון FLASH ובכולם אפשר למחוק ולהוסיף. אתה מדבר על תא זכרון בודד שאותו באמת כאילו "צורבים" אבל אין בעיה של עדכון ועידכון של נגן מבוסס FLASH ועדיין אני ממליץ לך זיכרון FLASH ולא נגן מבוסס HD. לגבי האילו הזולים - אם איכות המוסיקה לא כזו חשובה לך אתה יכול ללכת עליהם - אבל אין מה להשוות לנגנים של APPLE CREATIVE IRIVER ושאר... אבל אני מניח שזה ברור.

TheRealDeal

New member
נצל"ש - נגן של סאנדיסק

מישהו יכול לברר לי בבקשה מה איכות הסאונד של הנגנים הניידים של סאנדיסק? (לא האלה שמחברים להם DOK אלא החדישים יותר, עם הזיכרון הפנימי) כי הנגנים נראים מעולים במחיר מצויין, חשוב לי לדעת איך איכות הסאונד ואני מביא אחד מחו"ל, כדי להפסיק לסכן את האייפוד שלי בריצות האלה

TheRealDeal

New member
סליחה - שיניתי את דעתי..

החלטתי לקנות את הקריאייטיב מיקרו N200, אני מחפש אתר בטוח וטוב ששולח לארץ (ולא איביי, אני לא יודע להסתדר בו כ"כ) אשמח לקבל תשובה

uri1234

New member
תודה לכולם ! , בסוף קניתי...

IRIVER עם זכרון FLASH של 1GB. ( מי יודע אולי אני ארוץ מרתון יום אחד
ושוב תודה רבה לכולכם אורי

למעלה