MOve YoUr FEeT!!!

i love gina

New member
MOve YoUr FEeT!!!

שמעתם את השיר הענק הזה?????? של senior junior??? שיר פשוט גגגגגדדדוווווללללל!!!! זה עם קליפ כזה ממחושב, בסגנון משחקי מחשב של שנות ה-90 המוקדמות, והשיר כזה פ33תי, שהוא באמת גורם לכם להזיז את הרגליים ולהרגיש united אחרי השמיעה הראשונה!!! בכל מקרה, שיר גדול, ואני עכשיו בחיפוש אחר האלבום (קראתי ביקורות עליו מגולשים באמזון שהוא דיסק קיץ מושלם...
איזה כיף!!!) אז השאלה שלי היא אליכם: האם מישהו ראה את הדיסק שלהם איפשהו בארץ??? תודה.

yanivtr

New member
דייייייייייייייי

כמה דיסקים אתה יכול לקנות?!?!??!(הקנאה משתלטת עליייייי
)

i love gina

New member
אממממ.....

יש לי 3 מתקנים של 20 מלאים. 1 של 10 מלא. קופסא של 30 מלאה, מגירה עם עוד איזה 20... ועוד כמה מפוזרים בסלון ובמדפים.. (כן, לפעמים קצת קשה למצוא אותם...) אז תעשה את החשבון...

yanivtr

New member
כמה שנים את במתרון הזה

של קניית דיסקים? אני מתכוון מתי התחלת לקנות דיסקים?

i love gina

New member
בקצב רצחני?

אמממ.... שנה, אולי שנתיים , כן ,בערך שנתיים.. (אבל יש לי גם תקופות שפל, שאני קונה רק בחודש, או חודשיים... כאילו, רק אם יש דיסק שאני רוצה אז אני קונה בתדירות גבוהה, בדר"כ יש תקופות כאלה בשנה שיוצאים מלא דיסקים שווים, ואז זה בעיקר המניה שלי.. למשל בקיץ, או בסביבות דצמבר )

Human Nature

New member
../images/Emo2.gif |טל| †

אוי ואבוי, צריך לתת לך שיעור בהסטוריה של המוזיקה הפופולרית?
השם יורית'מיקס אומר לך משהו? זהו צמד שהצליח בעקּר בשנות ה-80 עם שירים שהבולט מביניהם הוא "Sweet Dreams (Are Made From This)". הסולנית היתה אנני לנוקס. כשההרכב התפרק אנני פצחה בקריירת סולו מצליחה, הוציאה שני אלבומים, ושתקה עד לאיחוד של יורית'מיקס ב-1999 (עם האלבום החביב "Peace"). כעת היא מוציאה את אלבום הסולו השלישי והמדהים שלה, "Bare". כנראה שמה שהיא כתבה על העטיפה האחורית הוא נכון

Chandler Rulz

New member
ולפני יורית'מיקס היה את: Tourists

אבל במילא אלו אותם אנשים מיורית'מיקס (אנני ודייב סטוארט)

Human Nature

New member
אם אני לא טועה, בטוריסטס היו |טל| †

חברים עוד שני אנשים חוץ מאנני ודייב. בכל מקרה, הטוריסטס לא ממש חשובים, מכיוון שהם לא כבשו את העולם

i love gina

New member
לא, אין לי שמץ בקשר להיסטוריית

מוזיקת הפופ- מודה. למרות שהשם יורית'משהו באמת מצלצל... אולי אבא שלי דיבר עליהם פעם??? *הולך לשאול*

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

נכון!
שיר פשוט מהמם! מקפיץ כזה! חיחיחי
ולצערי, לא ראיתי את הדיסק שלהם בארץ, סורי...

למעלה