אפשר לדעת למה אתה לא נוסעה איתה יום יום?
פתחת פה משהו מאוד כואב בעניין האספנות. יום שיש הייתי במפגש הירושלמי והייתה שיחה על רכבי אספנות ונסיעה יום יומית. הייתי המום שאחד האנשים שם בעל רנו 4 מודל 69 אחרי שאמר לי "משנת 87 האוטו הזה לא נתקע לי" אז למה אתה לא נוסע איתו כל יום? אז ממה אתה רוצה להנות?? מפיאט פונטו? מVW פאסט? הרי ההנאה של חובב אספנות זה הנסיעה והמבטים והשאלות והתענוג הזה במיוחד שלנו לעשות מהחלון המשולש מזגן מעולה! אני מבין את האנשים שאומרים שזה רכב ישן ועם תקלות שבאות עם השנים אבל רמת תחזוקה טובה וישור קו אם צריך, לרמה מכאנית טובה גורמת לנו להתגאות ברכב שלנו בעל 6 הספרות או למאושרים שביננו בעלי 5 הספרות. אני רוצה לספר לך שלשמחתי יש לי חיפושית יפיפה עם מנוע מאחורה 1600 שותה לי דלק אחד ל13 והכיף שלי זה לסוע איתה בכביש כל יום!! הרכב הזה נוסע כל שבוע ירושלים - ת"א. הייה בחיפה והייה בים המלח ולשמחתי לא הייה כלום! זה לבדוק שמן וPSI בצמיגים לתדלק ולתת גז. הרכב הזה מוגל 68 וכמו שעבר 40 שנה בכבישים אני לא רואה שום סיבה שבעולם שב40 שנה הבאות הוא לא יהיה הרכב היום יומי שלי והיחידי שלי. חבל שאני רואה אנשים בעלי רכבי אספנות שזה ההובי שלהם והרכב העקרי זה המכונית החדישה עם המזגן והABS. (כמובן שאני לא מצפה מבעלי החיפושיות לעשות מהרכב, רכב עבודה או להכניס את כל 7 הילדים והאישה)