motoman - לעייניך בלבד

ronbug 73

New member
motoman - לעייניך בלבד

תמונה נוספת של הקרמן -גיאה שלך בגלגול הקודם. בתמונה אחי וחברים בטיול לצפון, אני יצאתי רק פעם בשבועיים מהצבא ומסתבר שאחי חגג.

ronbug 73

New member
עוד תמונה מהעבר בפרופיל

כנראה מאותו טיול של אחי, שים לב למדבקה של האות R.

m o t o m a n

New member
וואי איזו יפה היא הייתה וכמה צבעים אני מגלה

שהיו לה עם השנים.ואני ממש מבועס שאני לא נוסע בה יום יום.

haim la

New member
אפשר לדעת למה אתה לא נוסעה איתה יום יום?

פתחת פה משהו מאוד כואב בעניין האספנות. יום שיש הייתי במפגש הירושלמי והייתה שיחה על רכבי אספנות ונסיעה יום יומית. הייתי המום שאחד האנשים שם בעל רנו 4 מודל 69 אחרי שאמר לי "משנת 87 האוטו הזה לא נתקע לי" אז למה אתה לא נוסע איתו כל יום? אז ממה אתה רוצה להנות?? מפיאט פונטו? מVW פאסט? הרי ההנאה של חובב אספנות זה הנסיעה והמבטים והשאלות והתענוג הזה במיוחד שלנו לעשות מהחלון המשולש מזגן מעולה! אני מבין את האנשים שאומרים שזה רכב ישן ועם תקלות שבאות עם השנים אבל רמת תחזוקה טובה וישור קו אם צריך, לרמה מכאנית טובה גורמת לנו להתגאות ברכב שלנו בעל 6 הספרות או למאושרים שביננו בעלי 5 הספרות. אני רוצה לספר לך שלשמחתי יש לי חיפושית יפיפה עם מנוע מאחורה 1600 שותה לי דלק אחד ל13 והכיף שלי זה לסוע איתה בכביש כל יום!! הרכב הזה נוסע כל שבוע ירושלים - ת"א. הייה בחיפה והייה בים המלח ולשמחתי לא הייה כלום! זה לבדוק שמן וPSI בצמיגים לתדלק ולתת גז. הרכב הזה מוגל 68 וכמו שעבר 40 שנה בכבישים אני לא רואה שום סיבה שבעולם שב40 שנה הבאות הוא לא יהיה הרכב היום יומי שלי והיחידי שלי. חבל שאני רואה אנשים בעלי רכבי אספנות שזה ההובי שלהם והרכב העקרי זה המכונית החדישה עם המזגן והABS. (כמובן שאני לא מצפה מבעלי החיפושיות לעשות מהרכב, רכב עבודה או להכניס את כל 7 הילדים והאישה)

m o t o m a n

New member
לפניי שאתה מכליל תבדוק על מי אתה מדבר

אני לא נוסע עליה כי אני רוצה לשפץ אותה .ודבר נוסף יש גשם בחוץ דבר שלא עוזר לקבריולט{ניסיתי את זה שנתיים בחורף}ודבר שלישי אני כל יום נוסע בחיפושית יד שניה שיש לי בנוסך לעוד הרבה כלים ישנים ואני ממש לא הבן אדם שיעדיף מזגן וABS ברכב שלי .אני נוסע בחיפושיות הרבה שנים בעצם זה הרכב היחידי ששרת אותי בחיי .ואני ממש לא אחליף את החויה כל עוד הרכבים שלי יוכלו לנסוע

haim la

New member
חוזר בי מדבריי

מצדיע לך

למעלה