Mother Love

Great Pretender

New member
Mother Love

מהאלבום Made In Heaven. שיר כל כך מרגש. לפני כמה ימים סוף סוף שמתי לב אליו. פתאום התחלתי להקשיב למילים, להבין. "I don't want to sleep with you I don't need the passion too I don't want a stormy affair To make me feel my life is heading somewhere" כאן, פרדי מסביר את מה שהוא לא היה רוצה, את כל ה'מותרות' וה'שטויות' שבהם התעסק בעבר. All I want is the comfort and care" Just to know that my woman gives me sweet - Mother Love" ובעצם, כל מה שהוא רצה, זה נוחות, מישהו שידאג לו, שידע שיש לו מישהו בעולם הזה שיכול לאהוב אותו באמת. וזה כל כך מרגש. בד"כ שירים לא גורמים לי לבכות, אבל השיר הזה באמת גרם לי להזיל דמעה. וזה לא השיר היחידי, שהוא 'במקרה' שיר של קווין. יש גם את Too Much Love Will Kill You [למרות שהשיר נכלל באלבומו של בריאן, ואחרי כמה שנים הוסיפו את השיר לאלבום Made In Heaven בביצועו של פרדי], יש את The Show Must Go On, Heaven For Everyone ועוד רבים וטובים שפשוט אין לי כוח לכתוב כאן. ולפואנטה - תקשיבו כמה דקות לשיר Mother Love. לא תתאכזבו.

השיר האחרון שהושר על ידי פרדי

שיר מדהים ומצמרר שמדבר במפורש על מותו הקרב ובא.

William Kidd

New member
בדיוק עכשיו אני מקשיב

ל Made in heaven ומסתכל על העטיפה וחושה משהו לכתוב. אז טוב שיש את השירשור הזה. אני באמת חושב שזה אחד האלבומים הטובים של קווין כי הוא מסמל כל כך הרבה, הוא מסמל את מה שפרדי היה בחייו וגם יהיה במותו. גם העטיםה שלו מאוד מעניינת. אם פותחים את הכריכה של הספרון אז בצד שמאל עומדים ברייאן רוג'ר וג'ון לבד, רק שלושתם ובצד הימני שלה נראה כאילו פרדי אבל אם מסתכלים קרוב יותר אז רואים שזה הפסל שלו. עצוב מאוד, ובכלל כל הרקע שמולו הם עומדים, נראה איכשהו ריק כזה, סוג של דימדומים כאילו משהו נגמר, סוף יום... ויש את הכיתוב הזה "Made in heaven", לי זה מזכיר את המדבקות הצהובות האלה על הצעצועים שרשום "Made in china" אני חושב שזאת היתה המטרה כאן. בכלל האלבום הזה כל כך מאפיין את פרדי, את הרצון לשיר עד הרגע האחרון, וכל צליל באלבום הזה נשמע כאילו היה צליל האחרון... באמת היה, וחבל.

Silver Fox

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

הייתי מוסיפה משהו, אבל ניסחת את זה בצורה הכי טובה שיש.

Queen Forever

New member
דווקא השם - "Made in heaven"

גורם לי לחשוב שהם התכוונו לעניין הזה שהאלבום הזה בעצם יצא אחרי מותו של פרדי, אם אני לא טועה ב-1995, וזאת אומרת שכאילו פרדי ייצר את זה בגן עדן, שבו הוא נמצא באותה התקופה שהאלבום יצא..(משום שחלק מהשירים עצמם הוקלטו לפני שהוא מת, בזמן שהוא היה חולה מאוד. וחלקם האחר הוקלטו אחרי שהוא מת, על ידי חברי הלהקה הנותרים, וצורפו להם קטעים שפרדי הקליט לפני מותו, וחוברו למוזיקה..)

Great Pretender

New member
ו... ? ../images/Emo12.gif

סתם הוספתי את השיר הזה, כי גם הוא מרגש.
אני יודעת ש-The Show Must Go On נמצא ב-Innuendo, אני לא כ"כ מטומטמת

ישבתי ליד המחשב ומצאתי את עצמי בוכה

ואף פעם לא חשבתי שאני אבכה בגלל שיר...שיר באמת מרגש...

ElianXD

New member
שיר מדהים

אני גם ממש אוהבת את . Too Much Love Will kill you הכי מדהים שיש.

פרדי הורס אותו.

הוא שר בהיסטריה , לפעמים בהגזמה והביצוע לא אמין. לעיתים הוא ממש צועק. ביצוע רע לשיר יפה , עדין ומרגש.

Great Pretender

New member
../images/Emo2.gif

טוב, כנראה שהטעם שלי ממש שונה משלך, כי אני חושבת שפרדי יכל לבצע את השיר הזה הכי טוב שיש. ובטח שיותר טוב מבריאן.

Too Much Love Will kill you?

לדעתי בראיין שר אותו דווקא יותר יפה... הקול של בראיין מתאים לשירים שקטים שכאלה

Great Pretender

New member
אולי. ../images/Emo3.gif

אבל המילים מתאימות יותר לפרדי. אכן, Too Much Love Killed Him !

mEllie

New member
לא יודעת על מה דיברתם אבל

זה הסגנון של פרדי הכל ב ג ד ו ל :)

למעלה