Most Wanted שרשרו לכאן את הבקשות שלכם.
ש שקר החן New member 10/7/04 #2 והבקשה שלי Do What I say - Clawfiner או... Red War - Probot או... Freak On A Leash - KoRn או כולם ביחד, או שניים מתוך השלושה, או כל קומבינציה אחרת או שכדאי שאני אשתוק עכשיו...
והבקשה שלי Do What I say - Clawfiner או... Red War - Probot או... Freak On A Leash - KoRn או כולם ביחד, או שניים מתוך השלושה, או כל קומבינציה אחרת או שכדאי שאני אשתוק עכשיו...
A ARMY 1 New member 11/7/04 #10 FAITH NO MORE משהו מהאלבום KING FOR ADAY... יהיה בכלל לא רע ואם לא..אז כל דבר של פאטון במסגרת מר בנגל-פיית-טומהוק
FAITH NO MORE משהו מהאלבום KING FOR ADAY... יהיה בכלל לא רע ואם לא..אז כל דבר של פאטון במסגרת מר בנגל-פיית-טומהוק
B beautiful creature New member 10/7/04 #3 ../images/Emo92.gif soundgarden - blow up the outside world porcupine tree - blackest eyes John Frusciante - going inside
../images/Emo92.gif soundgarden - blow up the outside world porcupine tree - blackest eyes John Frusciante - going inside
L lollapalooza New member 11/7/04 #9 נו מה, זה ג'ון. ../images/Emo3.gif למרות שגם משהו מהאלבום החדש (או כל אלבום אחר) יהיה סבבה.