MOST WANTED במכירות

asaf1351

New member
MOST WANTED במכירות

כמו שכולם פה יודעים, השבוע, כבר עבר חודש שהאלבום של הילארי יצא. המכירות של האלבום בשבוע הרביעי לא ממש מעודדות, אבל בהתחשב בכל שהוא מכר בנתיים כמו שהאלבום של קלי קלארקסון מכר כבר 4 חודשים :) אפשר להתחשב... גם יש רק 3 שירים חדשים ככה שלא עלה להקליט אותו כמוש עלה כל דיסק אחר:) טוב, לתאכלס... האלבום של היל במקום ה-9 במכירות האלבומים השבוע, והוא מכר רק 63,593 עותקים (12% מסך כל המכירות של האלבום), מה שאומר שהוא מכר כבר כ530,000 עותקים!!! (נשמע הרבה אה.. לא ממש במונחים הוליוודיים). זה בערך כמו שמכר האלבום HILARY DUFF בשבוע הרביעי שלו, אבל כמו : שציינתי מקודם, זהו רק אלבום אוסף, שלא צופה ממנו למכור הרבה :) מצורפת רשימת המכירות: 1 1 KANYE WEST ROC-A-FELLA/IDJMG 286,655 -68% LATE REGISTRATION 39 2 50 CENT SHADY/AFTERMATH/INT 153,246 +534% THE MASSACRE -- 3 THE ROLLING STONES VIRGIN 124,281 -- A BIGGER BANG 5 4 THE BLACK EYED PEAS A&M/INTERSCOPE 80,825 -2% MONKEY BUSINESS 4 5 MARIAH CAREY ISLAND/IDJMG 79,770 -6% THE EMANCIPATION OF MIMI 2 6 TONY YAYO G UNIT/INTERSCOPE 69,504 -68% THOUGHTS OF A PREDICATE FELON 6 7 NOW THAT'S WHAT I CALL MUSIC! 19 CAPITOL 66,851 -14% VARIOUS 11 8 GREEN DAY REPRISE 64,873 +6% AMERICAN IDIOT 7 9 HILARY DUFF HOLLYWOOD 63,593 -12% MOST WANTED |

hilaryduff18

New member
ברור שזה מכובד!

לפחות היא ברשימה הזאת בכלל... יש דיסקים שלא קרובים לרשימה הזאת.. ואם היא לא הייתה קרובה אז זה היה אסון, אבל הדיסק שלה הוא מעולה, יש לי אותו ואני שומעת אותו כל הזמן.. הוא דיסק אחלה.. אני מתה עליו! ואני בטוחה שלאט לאט אנשים יקנו אותו... אי אפשר לדעת אם פתאום היא תמכור יותר או פחות....

מקום מכובד מאוד! תודה על המידע

הדיסק הזה היה רק "טעימה" ממה שהאלבום הבא שלה הולך להישמע..מקווה שהאלבום הבא גם ימכור כפול מ-most wanted

asaf1351

New member
נקווה שיהיה דיסק הבא :)

שמעו אני לא רוצה לבאס, אבל המפיקים ציפו להרבה הרבה יותר. קחו למשל ת'דיסק של אבריל, הוא מכר כמה מליונים!! :-\ למרות שלפי דעתי, הדיסק בכלל לא משווק טוב... לא מזמן הייתי בארה"ב, ואנשים בכלל לא ידעו שיש לה דיסק חדש (אבל לעזאזל, הם סופרים ת'ימים עד שיצא הדיסק החדש של אבריל) בכל מקרה, עדיין זה מכובד מאוד :)

hilaryduff18

New member
אני סופרת את הימים

לפני הדיסק של הילארי
(יותר נכון ספרתי את הימים) ובבוקר, קמתי (הייתי בקנדה) וישר הערתי את דודה שלי ויצאנו לקנות את הדיסק- הייתי חייבת!!!!!

למעלה