Mortal Kombat: Legacy 2.

Taker4ever

New member
Mortal Kombat: Legacy 2.

אם אתם כמוני, מעריצים של מורטל קומבט, אז בדיוק היום הגיעה ליוטיוב העונה החדשה של סדרת האינטנרט מורטל קומבט: Legacy.העונה הזו נקראת מורטל קומבט: לגסי 2 - עונה 1. העונה הקודמת התרכזה יותר בהיסטוריה של הדמויות, והעונה החדדשה מתרכזת יותר בטורניר המורטל קומבט עצמו.

הנה לינק לעונה הראשונה, למי שפיספס ורוצה לראות:

http://www.youtube.com/playlist?list=ELeWDvdC4t8Yw

והנה הלינק לעונה השנייה:

http://www.youtube.com/watch?v=ydfGuagKcYM&list=PLZLTS4u9M_2rYRUMj5RoI016wS_JxRnGE&index=1

תיהנו.

אני לא כל כך מבין את הסדרה הזו

הפרק הראשון (של העונה הראשונה) היה ממש טוב בעיני, הלכו שם על קו של פרשנות ריאליסטית לדמויות - ברקה ורפטייל בתור עיוותים גנטיים/כירורגים, סקורפיון בתור רוצח שכיר, שאן-טסונג בתור איזה ראש מאפייה שמארגן טורניר מחתרתי והכל על רקע של עיר מוכת פשע ואלימות. ממש אהבתי את הכיוון הזה. ואז החל מהפרק על ג'וני קייג' (שבכלל נהרג כבר בפיילוט) הסדרה תפסה כיוון על טבעי שהלך ונהיה הזוי מפרק לפרק, ולמרות שחלק מהשחקנים נשארו העלילה מהפרק הראשון זכתה להתעלמות מוחלטת. לא ברור לי מה קרה שם בדיוק, אבל די ירד לי מהסדרה הזו למרות שמבחינה טכנית היא עשויה היטב. חבל.

בכל אופן תודה על הקישור

Taker4ever

New member
הסבר.

מה שקרה זה שקווין טאנצ'רואן, רצה להראות לוורנר ברס מה הוא יעשה במידה והוא יקבל רשות לעשות סרט חדש של מורטל קומבט, אז הוא הכין את הטריילר שנקרא מורטל קומבט: Rebirth, שאכן לקח את המותג לכיוון יותר ראליסטית (זה היה טריילר, לא פרק) ולבסוף הוחלט לא לעשות סרט סביב הקונספט הזה, אלא לעשות סדרת אינטרנט שהולכת יותר בכיוון של המקורות של הסדרה. הפרק הראשון של לגסי במקרה הכיל את אותם שחקנים ששיחקו את ג'קס וסוניה, וכמובן שככה או ככה, סוניה וג'קס הם הדמויות היותר ראליסטיות של המותג הזה, וכנראה בגלל זה נראה קצת מבלבל.

מקווה שההסבר שלי עזר.

הממ....

טוב עשית לי קצת סדר, ועכשיו אני רואה באמת שהעונה הראשונה לא מתחילה עם פרק הטריילר אלא ישר בפרק עם קיינו (למרות שזכור לי שבזמן ששידרו את העונה הראשונה הטריילר הזה כן היה הפרק הראשון אבל אני לא בטוח).

אבל עדיין יש פה בלבול, כי גם אם אני מתעלם מפרק הטריילר (שלפי מה שאני מבין ממך זה מה שאמורים לעשות), עדיין העלילה של ג'קס/סוניה/קיינו די זכתה להתעלמות מהרגע שהיא הסתיימה (מה שגרם לי לשייך אותה לטריילר ולא לסדרה). גם החליפו את השחקן של ג'וני קייג' (מצחיק לראות שם את קספר ואן דיאן), גם ריידן פתאום התחלף וכל הסיפור שלו מהעונה הראשונה (בבית המשוגעים) פתאום נראה לא קשור. בקיצור אני לא מקבל פה תחושה של עלילה קוהרנטית אלא סתם בליל סיפורים לא קשורים, חלקם עם התייחסות לעונה הראשונה (סקורפיון, קאטאנה, ג'וני קייג') וחלקם לא. אולי צריך לחכות להמשך אבל בינתיים זה נראה די מישמש. מה גם שכמו שאמרתי לא אהבתי את הכיוון העל-טבעי שהסדרה לקחה.

בכל אופן תודה על ההסבר

אה ושכחתי לציין

גם הדמות של סקופריון נשארה עם אותו שחקן מהטריילר למרות שהעלילה שלה שונתה לחלוטין.

Taker4ever

New member
הם רצו....

להמשיך את העלילה עם סוניה וג'קס בעונה השנייה, אבל בגלל שלג'רי רייאן (השחקנית שמגלמת את סונייה) היה לו"ז מאוד צפוף היא לא יכלה להגיע לעונה השנייה, כנראה בגלל זה הם לא כללו לא את ג'קס, לא את סוניה ולא את קיינו בעונה השנייה, הם אמרו שהם מקווים שהם ישיגו אותה לקראת העונה השלישית.

הבנתי

טוב מגניב, נקווה שזה ייצא לפועל. ידוע בכלל כמה עונות אמורות להיות בסך הכל?

ושוב תודה על הפירוט, מעניין לקרוא!

Taker4ever

New member
על לא דבר....

ולא, לא ברור כמה עונות אמורות להיות לסדרה הזו.

למעלה