Morpheus

orngold

New member
Morpheus

מישהו שמע על להקת פרוגרסיב בשם מורפיוס? שמעתי שהם ממש טובים. למישהו יש פרטים?

kegkevich

New member
חחחחחחחחחח

חבר חבל שלא הייתה בהופעה האחרונה שלנו אתה ממש לא מכיר אותנו... אבל אני בכל מקרה אהיה אוביקטיבי כי לא יכול ליהיות שאני אעשה מוסיקה ולא אוכל לקבל דעות שליליות ואחשוב שכולם יאהבו את המוסיקה שלי!! אז אני מכבד את דעתך אבל אני מציע לך לבוא לשמוע אותנו כי מה שיש על הנט זה מאוד ישן ולא מייצג אותו בכלל!!!!!!!!!

אתה מנסה להמציא את הטמטום מחדש?

שמע, יש לי הקלטה של קטע אחד שלכם, ויש שם המון פוטנציאל לדעתי. סבבה, אבל למה להתחזות למישהו אחר ולשאול על הלהקה שאתה מנגן בה? מה זה יתן לך? אתה עושה את זה בצורה מטופשת שקל לעלות עליה, ולדעתי זה בסך הכל יוציא שם רע להרכב, זה הכל. חבל על המאמץ המיותר. אני ממליץ לך להתרכז יותר במוסיקה ופחות בהריסת המוניטין שעוד לא נבנה.

שמע...

יש להם היסטוריה לא רעה בלהמציא דברים כאלה... הגיטריסט שלהם משתתף פה בפורומים. והבן אדם כבר סיפר הרבה שטויות, ושיקר מספיק. אחד הדברים הכי מצחיקים שאני זוכר זה שהוא אמר בפורום כלי נגינה שהוא קיבל במתנה מיוזיק מאן ג´ון פטרוצ´י. ואחרי שבוע, אמר שהוא החזיר את הגיטרה וקיבל את כל הכסף חזרה. כמובן הבינו שזה שקר, והוא הודה בזה. והוא עשה את זה עם עוד כל מיני דברים. אז זהו, אל תתפלא שהם עושים שטויות כאלו.

kegkevich

New member
סליחה!!!!

יש פה טעות שחשוב לי לציין!!! אני מודה לך על נתינת הפוטנציאל אבל לא אני זה ששאלתי על עצמי כי זה באמת מפגר וגם לא אכפת לי מה אנשים חושבים עלי זה הארמגן שלנו אורן גולדפלג שאל את זה כי הוא רצה כניראה ליראות מה אומרים עלינו וזה פשוט היה מאותו יוזר בטעות אני נשבע לכם שזה מה שקרה אפילו אריק אתה יכול לברר את זה עם אורן שזה מה שקרה ואני בחיים שלי לא משקר!!! אולי הגיטריסת שלנו המציא כל מיני אבל אני עד שהוא ניגן על פטרוצ´י

kegkevich

New member
אוי!!!

כבר נימאס לי מהאנשים עם הדעות הקדומות אתה לא מכיר אותי אתה לא יודע מי אני אז במקום לשפוט אותי דרך האינטרנט אולי תבוא להופעה שלנו ותיראה אם אני בן אדם חרא או לא ?!?!?!?!? פשוט תבין אין לי בעיות איתך אבל אני לא אוהב ששופטים אותי:) תודה

למעלה