Moran - please call me

danistar

New member
בגלל זה לא שומעים ממך יותר ?? ../images/Emo66.gif

אני בטוח שמורן תעזור .. דני

מיטב

New member
yes, dani, this is ...

exactly why you don´t here from my anymore. hope Moran will fix it soon. cause I miss writing in our forum.

מורןLA

New member
מצטערת - מתי העברית הפסיקה לעבוד?

אני לא יודעת מתי יהיה לי זמן לעבור - אבל אני ישלח מישהו - ד"א יש בפורום מקלדת וירטואלית, אפשר להשתמש בה, אני יראה אם יהיה לי זמן לעבור השבוע - כי אני מאוד עסוקה עם צילומים באוניברסיטה היהודית, אבל אם לא, אני ישלח לך מישהו שיסדר, טוב?

guri1

New member
אם לפני זה כתבת עברית

אז יש עברית כנראה שמשהו השתבש כנסי לדפדפן שלך לכי לסרגל כלים למעלה ל tools-internet option- תחת הלשונית של general תראי שם fonts תראה אם זה מסומן על עברית אם לא תבחרי עברית אחרי זה לכי לstart-control panal-regional sitting ותראי אם עברית מסומנת שם אם לא תסמני זה אמור לפתור את הבעיה

מורןLA

New member
התקנתי לה 2000 בזמנו

אני חושבת שהיא מתכוונת לכתוב עברית - בקונטרול פאנל כנראה נמחק ההוספה של העברית או משהו.

guri1

New member
אז כמו שצייניתי ללכת

לרגיונאל סייטיניג (הגדורות אזוריות ) ולהוסיף עברית זה יסדר את זה

מיטב

New member
Moran...

It´s not only the Hebrew (and non of what was suggested here has worked). and I bought this computer so I will not have to use things like the virtual keyboard. I emailed you my phone number so you can contact me ASAP and fix all of my problems with the computer you and eldad sold me. I just want it all fixed once and for all.

מורןLA

New member
ומתי הבעיות התחילו?

והם נבעו ממה? כי שעזבתי הכל עבד בסדר לא? אני יצטרך למצוא זמן, כי אני ביומיים הקרובים נמצאת באוניברסיטה- בצילומים כל היום. אני ינסה לשלוח לך מישהו בסדר? ואת יכולה לשלוח לי שוב את הטלפון? מחקתי את המחשב אתמול, כנראה שלא הגיע לי האימל.

מורןLA

New member
קיבלתי את האימל עם הטלפון

אני ישתדל להתקשר באמצע השבוע. ממה הבעיה התחילה, את יודעת?

מיטב

New member
Wenesday evening...

is erev yom kippur. I don´t have time to write in length now. I´ll email you everything after yom kippur. Gmar Hatima Tova v´Zom Kal

למעלה