Moraito

Falcor

New member
Moraito

שלום חברים , לא מזמן קניתי דיסק של Moraito ( מסדרת Flamenco Vivo ) ורק לאחרונה יצא לי להקשיב לו .. העניין הוא שהבחור (גיטריסט) מאוד מאוד מזכיר בנגינתו את פאקו דה-לוסיה .. מישהו מכיר את Moraito והאם מישהו שם לב לתופעה ? FALCOR .
 

danielva

New member
Moraito Chico

אם אתה מתכוון לנגן הזה אז הוא אחלה נגן, וכמו רבים בדורנו הוא מושפע מנגינתו של פאקו, וכן מזכיר אותה, אך אין לטעות כל אחד כבודו במקומו מונח, פאקו זה פאקו הוא עדיין המלך... אגב ל-Moraito יש בן צעיר בשם Diego Del Morao נגן מבטיח שצופים לו עתיד מזהיר, הבחור הספיק לנגן עם טובי הנגנים והזמרים, ואפילו עם פאקו. אני חושב שהוא הוציא תקליט סולו ראשון אע"פ שלא מצאתי אותו.
 

Falcor

New member
כן.. התכוונתי ל- Moraito Chico

ברור שפאקו הוא הגדול מכולם
פשוט ישנם אלמנטים שמורייטו מנגן שמזכירים מאוד את הנגינה של פאקו. אפילו הצליל של הגיטרה דומה מאוד. אגב Moraito .. הוא בדרך כלל מנגן עם Inés Bacán .. יש לי גם דיסק שלה. והיא זמרת מעולה.. אבל קצת קשה לעיכול.. לפחות בשבילי. FALCOR .
 

Urimel

New member
Moraito Chico

אלמנט אולי היחיד שמזכיר בין פאקו לבין אחרים בני התקופה הם האלמנטים הג'אזיים שפאקו הציג בפלמנקו. מוראיטו נחשב לנגן MAINSTREAM מצוין, מלווה נהדר וסוליסט ידידותי למשתמש / מחקה. אפשר ללמוד ממנו המון בגלל שהעשייה שלו כ"כ ברורה. אבל..........המלך נשאר המלך!!! The initiator with the flavor!!!!!
 

Zidan de Toledo

New member
למה הכוונה נגן מינסטרים?

מיינסטרים בפלמנקו? כלומר לא מנגן שילובים של סגנונות אחרים? אשמח להבהרה.. בכל אופן חשוב לזכור שמוראיטו הוא 'דור שלישי', בן דורו של ויסנטה..
 
למעלה